میشه منو درباره ی ایسر راهنمایی کنید چون همه میگن زود خراب میشه.من میخوام یه 5738zبخرم ولی گیر کردم که بخرم خراب میشه یا نمیشه:42:.حداقل چند سال کار میکنه؟(بااستفاده ی درست)
جلو جلو تشکر میکنم.
میشه منو درباره ی ایسر راهنمایی کنید چون همه میگن زود خراب میشه.من میخوام یه 5738zبخرم ولی گیر کردم که بخرم خراب میشه یا نمیشه:42:.حداقل چند سال کار میکنه؟(بااستفاده ی درست)
جلو جلو تشکر میکنم.
سلام دوستان
توی هفته آینده یه لپتاپ تا 700 یا یه کم بیشتر برای یکی از دوستان میخام بخرم ، خودمم دنبالش هستم اما گفتم مشتورتی هم با شما بکنم ، خودش نظرش روی مینی لپتاپ هم هست ، حالا دنبال اونم هستم ببینم چی میشه .
این دوست ما ،
اصلا به گرافیک احتیاج نداره ، باز یو اینا نمیکنه ..
بیشتر برای کارش استفاده میکنه ، که کارش هم طوریه که نرم افزار های مهندسی سنگین استفاده نداره ...
وبگردی و اینترنت ..
کارای عادی و روزمره ...
دوام باطری مهمه براش،
کیفیت و گارانتی مهمه ، و البته میخاد یه برندی باشه که همون یکی دوتا قطعه ای هم که قابل ارتقا هست براش گیر بیاد ..
بزرگ و سنگین هم نباشه ..
ممنون
قصد خرید یک لپتاپ در حدود 800000 تومان داشتم بعد از کلی جست و جو دو تا مدل پیدا کردم می خواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتر هستش اگه مدل خوب دیگه ای هم می دونید بگیدacer 5738 g و یک لپ تاپ دل که مدلش 1564-a بود .دل کارت گرافیک 4330 داره و سی پی یو corei3 و رم ddr 3 و acer سی پی یو t6400 و کارت گرافیک 4570هر دو هم 4 گیگ رم دارنداگه می شه تفاوت های گرافیک ها و سی پی یو هاشون را هم بگید و این که کلا دل بهتره یا ایسر دلیل انتخاب این دو مدل هم نداشتن کارت گرافیک های اینتل بود .قیمت دقیق اون ها را هم اگر می دونستید بگید به من ایسر رو 770 و دل رو 815 قیمت دادند . ممنون
به نظر شما بین cw14fx و hp 1400 کدوم رو بگیرم به نظر شما ارزش بیشتری داره چون یه قیمت بین 900تا 950 دارن کانفیگها هم نزدیک به هم رفته من شنبه می خوام بگیرم
نقل قول:
با این حساب باید یک نت بوک توصیه کرد.
قیمت هم حدود 500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اولا ایسر سی پی یوش T6600 هستش.ثانیا در مورد سوالات که پرسیدی:نقل قول:
این رو بهت بگم که بهترینها رو انتخاب کردی یعنی باید سر همین دوتا گیر میکردی که کردی.
من میگم تو این رنج ایسر بهتره . چرا ؟ خوب چون مدل اینسپایرن دل پایینترین مدل ساخت این شرکته من با وستروش کار کردم نا امید شدم چه برسه به به این که پایینتره.
کارت گرافیکه ایسر (4570 ) واسه این قیمت واقعا بالاست چون با اجرای هیچ بازی مشکل نداره ( البته در رزولوشن 720P )
خووب CPU , Cache دل بهتره (شکی نیست.) ولی CpU , Cache ایسر واسه کارایی که نیاز داری جوابگو هستش.
قیافه ها هم تقریبا یکی( به خاطر کیبورد فول) البته دل یکم قشنگتره.
من ایسر رو پیشنهاد میدم.
نقل قول:
خوب اگر اهل بازی کردن هستید، حتما مدل سونی رو انتخاب کنید ، چون کارت گرافیک قوی داره
نقل قول:
مدل خوبیست.
عمر نوت بوک هم دست خداست! اما با استفاده درست ، 3 سال بهت کمک خواهد کرد.
مدل های دیگری نیز قابل توصیه هست:
IBM Lenovo G-550 2.0 1MB 800
4GB DDR3
320GB
Intel 4500MHD
15.6
DVD-RW
VHP
2.4
China Sazgar 650T
نقل قول:
ممنون .. اما ... :31::31::31:
این مدلی چیزی نداره /؟؟
بعد یه سوال ، در مورد خرابی ایسوس ، شایعاته یا واقعا یه چیزایی دیده شده ؟
چون دوام لپتاپ مهمه برام ..
ممنون ..
نقل قول:
خرابی ایسوس؟؟؟؟
نوت بوک های ایسوس کیفیت بالایی دارند ، مخصوصا اگر در ایران با گارانتی معتبر خریداری شوند.
در صد خرابی نوت بوک های ایسوس نسبت به تمامی برند ها هم کمتره.
از ایسوس هم مدل های سری N10 با خواسته های شما ، همخوانند