دستت درد نکنه:10:نقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه:10:نقل قول:
اخر بازی معلوم میشه که زنه چه طور سم رو از پست با اسلحه نشونه کرده و میگه برو ...نقل قول:
میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم
flash back های بازی زیادن ! نگران نباش متوجه میشی .
با درود من نسخه 3 دی وی دی باری را درام .بازی روی کامپیوتر دوستم راحت اجرا شد اما روی کامپیوتر خودم اصلا وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد همه چیز را چک کردم کامپیوترم از لحاظ سخت افزاری خیلی قوی هست درایور کارت گرافیکم هم به روز هست پورت lan را هم چک کردم اما هیچ فایده ای ندارد .لطفا کمک کنید.:41:
این که بعضی از بازیهای خاص با کارتهای ATI مشکل دارند موافقم...ولی در خیلی از مواقع با آپدیت کردن کارت گرافیک شما می تونی این مشکل رو رفع(مخصوصا درایورهایی که معمولا درست بلافاصله بعد از بازیهای معروف میان)ولی بد بختی از اینجاست که خیلی از این مشکلها برمیگرده به برنامه nvidia phsyx که جدیدا توی خیلی از بازیها کاربرد پیدا کرده وباعث میشه کارتهای ATI گهگاه در بازی دچار مشکل بشن حتی وقتی توی منوی بازی خاموشش کنی(اگه روشن باشه که فکر کتم فریم بازی جدا از نوع کارت ماکزیمم روی 20-10 قفل کنه!!)نقل قول:
هرکسی یه نظری داره.نظر شما کاملا قابل احترامه.:10:نقل قول:
سری های قبلی بازی خوب بودند ولی نمیدونم چرا من از این نسخه بیشتر خوشم اومد.
من درایو 10.4 رو نصب کردم ، مشکلم کاملأ حل شد!! حالا با بالاترین سطح جزئیات در رزولوشن 1680*1050 و aa2x,af2x با تعداد فریم حدود 30 خیلی راحت باری می کنم .نقل قول:
به تمام دوستان هم توصیه می کنم که نسخه ی 10.4 رو از سایت ati دانلود کنند .
و خواهشأ این بحث ها در مورد کارت های ati و مشکلشون در بازی ها و ..... رو بزارین کنار!! چون اینجا نه جای این حرف ها هست و نه این حرف ها غلمی و منطقی هستند!!
و در مورد بازی و گیم پلی هم بگم که من هم جزء اون دسته افرادی هستم که سبک مخفی کاری صرف در chaos theory , double agent رو بیشتر دوست داشتم :دی
دمت گرم.حالا بگو ببینم چند مرحله کلا داره؟؟:20:نقل قول:
ولی انصافا هوش مصنوعی بازی بالاست(از نظر من).اگه بالاتر از این بخواین بازی خیلی سخت میشه.تصور کنید اگه هوش مصنوعی این بازی شبیه به انسان بود واقعا نمیشد مرحله ها رو رد کرد.
والا چون 1 شبه تموم کردم درست یادم نی چندتا بود !! اخه بازی وسط بعضی مراحل flash back هم داره !نقل قول:
دمت گرم.حالا بگو ببینم چند مرحله کلا داره؟؟
8 تا اگه درست گفته باشم !
واس اطلاعات در مورد بعضی نکات بازی رو پروفایل این دوستمون که بهش کم و بیش توضیح دادم
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=413014
من رو آخرین درجه ی سختی دارم بازی میکنم.نقل قول:
قبول دارم هوش مصنوعی خوب روش کار شده ولی بعضی موقع ها هوش مصنوعیه الاغ بهش دادن:20::31::31:البته هوش الاغ خیلی بالاست ها:31::31::31:
البته نظر شخصی هست .امیدوارم دعوا نشه