برات ایمیل زدمنقل قول:
Printable View
برات ایمیل زدمنقل قول:
سلام
دو ماهي ميشه كه هارد 500 ساتا رو به سيستمم اضافه كردم هراز چندگاهي يه اذيتايي ميكنه
مثلن چند دقيقه پيش يكهو غيب شد دوبارهم ري استارت كردم نشد كه نشد
اين پيغام رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي كار كنم تا اين مشكلم برطرف بشه ؟؟؟ :41:
:42:خدا رو شكر بعد از چند بار ري استارت اطلاعاتم برگشت :thumbsup:
ولي واقعن اين مشكل يه مشكل بزرگه هر كس راهنمايي داره در اين مورد لطفن مرا بي نصيب مگذارد
در ضمن دي وي دي رامم هم گاهي اوقات يكهو فيد ميشه . ميتونه با مشكل مذكور در ارتباط باشه؟ :question:
شما مستقیم با کابل ساتا وصل میکنی هارد رو یا با تبدیل ساتا به usb ؟نقل قول:
اگه ساتا به مطلب زیر مراجعه کن ، اگه هم تبدیل میزنی این یه چیز طبیعی هست و هر وقت که زیاد کار بکشی اینطوری میشه البته در مدل های چینی!
شما اولین کاری که میکنی این باشه که از اطلاعاتت بکاپ بگیرینقل قول:
بعد مشخصات هاردتو بده تا ببینم جزو سری مشکل دار هست یا نه
اگه آره تا کار از کار نگذشته فریمور رو آپدیت کن
اگه هم نه مشکل از جای دیگه هست
به هر حال در صورت وجود آپدیت فریمور حتماً آپدیت کن
اون مشکل دی وی دی رام هم ممکنه از اتصالات باشه
مستقيم با كابل ساتا وصله ، مشخصات هاردمنقل قول:
اينم مشخصات دي وي دي رايتر :
براي دي وي دي رايتر فريم وير گرفتم اما فرقي نكرد فكر كنم مدل اين رايتر زياد بدرد بخور نباشه شما چي فكر مي كنيد؟
يه سوال ديگه هم ازتون دارم:
بعد از پارتيشن بندي يكي از پارتيشن ها رفته بعد از سي دي و دي وي دي قرار گرفته
چه طوري ميشه اسم پارتيشن هاي سي دي و دي وي دي رو عوض كرد ؟
خوشبختانه هارد شما جزو سری مشکل دار نیست و مشکل از جای دیگریستنقل قول:
لطفاً در تاپیک زیر پیگیری کنید
مشکل دی وی دی رام هم لطفاً در تاپیک زیر مطرح کنید تا زودتر جواب بگیریدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=176530
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217256
شما میتونید برای عوض کردن لیبل پارتیشن به disk management برویدنقل قول:
و روی هر پارتیشن که خواستید راست کلیک کنید و change drive letter رو بزنید و لیبل ها رو همانطور که میخواهید مرتب کنید
من به اشتباه خود پي بردم و پيامي رو كه هيچ ربطي به اين قسمت نداشت پاك كردم :43:
با سلام خدمت دوستان!
من هم یک هارد Samsung با ظرفیت 1.5 tera دارم و مدلش hd154ui است. اولین بار که ویندوز روش نصب کردم بعد از چند بار Restart کردن سیستم و انتقال کمی اطلاعات از یه هارد دیگه، سیستم هنگ کرد و دیگه شناخته نشد!! حتی توی Bios. هارد رو به گارانتی فرستادم(سام سرویس) که بعدا همون هارد رو سالم تحویلم دادن ولی سریالش عوض شده بود(بصورت دستی) که احتمال میدم firmware آنرا تغییر داده باشند و فایلها هم پاک شده بود. ولی بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز دوباره به همون مشکل برخوردم(هارد رو روی یه سیستم دیگه بستم و روش ویندوز نصب کردم) یعنی اصلا سیستم هارد رو نمی شناسه. هارد رو روی سیستمهای دیگه هم امتحان کردم ولی بازم شناخته نمی شه! هیچکدوم از دوستان با این مشکل برخورد کردن؟ باید firmware رو عوض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید!!!:13::46::41:
سلامنقل قول:
همانطور که خودتون اشاره کردید هارد شما سامسونگ هست و روش هایی که بر روی هارد های سیگیت و مکستور برای احیای هارد وجود دارد، به احتمال زیاد بر روی هارد شما کارایی ندارد.
هارد شما هم مثل اینکه اطلاعات خاصی توش نیست بنابراین تنها راه مراجعه به گارانتی هست ولی ایندفعه بهشون بگو هارد رو برات تعویض کنند در صورت امکان