آقا این مود رو چجوری باید نصبید؟؟ مگه نباید اون 2 تا فایلو تو پوشه هاشون ریپلیس کرد؟؟ انکارو میکنم بازی دیگه بالا نمیاد!!! درست نصب میکنم؟
Printable View
آقا این مود رو چجوری باید نصبید؟؟ مگه نباید اون 2 تا فایلو تو پوشه هاشون ریپلیس کرد؟؟ انکارو میکنم بازی دیگه بالا نمیاد!!! درست نصب میکنم؟
سلام دوستان ...نقل قول:
سپهر عزیز مود در ویرایش های نهایی پست اول اضافه شده ...
بنچمارک هم حرف نداره ... کمی اورکلاک میتونه ببره بالاتر ... :دی
در ضمن بعد از نصب مود نباید به تنظیمات دست بزنید !
میتونی با کم کردن چیز های دیگه View Distance رو بیشتر کنی ! البته بعد از مود اینکار رو نکن !
پچ و مود در صفحه ی اول رو امتحان کنید !نقل قول:
من همچنین در اول معرفی مود گفتم که ممکنه این روش کار هم نکنه !نقل قول:
چرا فقط به نیمه پر و یا به نیمه ی خالی لیوان نگاه میکنید ؟
پست اول ...نقل قول:
من تايپيك اول را كامل خوندم و چيزي راجع به پچ و مود نديدم و يا درست کامل نخونده اید !
پچ رو نصب کردید ؟نقل قول:
مود رو هم امتحان کنید !
پچ در پست اول هست ! CTRL + F رو در مرورگرتون بزنید و کلمه ی پچ و Patch رو سرچ کنید !نقل قول:
نه ! شما درست بخونید می بینید که باید قبلش با MAGIC IV بازی رو پچ کنید و بعد این کار رو کنید !نقل قول:
پست اول ...
ممنون از كمكت beny جون. راهي كه گفتي رو انجام دادم.اما درست نشد.نكتهي قابل توجه اينكهنقل قول:
همين بازي خودم رو پيش يك سيدي فروشي كه مر قابل اعتماديه بردم.اون هم تست كرد و گفتش
كه براي اون 3 dvd رو كامل ريخته ولي dvd 4 به علت صدمه ديده بودن dvd براش نريخته.حالا از استادان
خواهش ميكنم راه حلي برام بگن...:37::37::37:
اينم سوال:صفحه ي 78 اولين پست(اگه اشتب نكنم):41::41:
درسته ! آخه وقتی magic pach رو باز میکنم این ارور رو میده! مشکل از چیه؟نقل قول:
واسه ی من فقط یک بار setup داشت.
و فایل هایی هم که توی ستاپم کپی شده این ها بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی روی LaunchGTAIV میرم این ارور رو میده:
:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست به مشکل من برسه؟!!!نقل قول:
شما باید پچ رو اول کپی کنی اونجایی که بازی رو نصب کردی ، بعد از اونجا نصبش کنی .نقل قول:
سلام
ببخشید من این پچی که برای برطرف کردن تیک بازی هست رو گرفتم و میخوام نصب کنم ارور میده که مطئن شوید که gta:iv بر روی سیستمتان نصب شده باشد!!!
مشکل از کجاست؟!
سلام.نقل قول:
ولی من کپی نکردم همینطوری نصب کردم.
یکی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Beny-Nvidia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما sp3 اکس پی و یا sp1 ویستا رو نصب کنید !
در ضمن ویرایش سی ام برای خیلی ها کار کرده !
یادتون باشه تنظیمات بازی رو بد از مود کردن دست نزنید !
dooste aziz man xp sp3 daram
ama ye chizi ke motevajeh shodam aslan too option man video quality o ina nadare
systeme man ine
ram:2gig
cpu:2.8
graghic:256