اینجا دیگه کسی چرا پیام نمیذاره؟...کسی اطلاع داره عاقبت مشکل تهیه ایربگ تیبای سایپا حل شد؟
Printable View
اینجا دیگه کسی چرا پیام نمیذاره؟...کسی اطلاع داره عاقبت مشکل تهیه ایربگ تیبای سایپا حل شد؟
اینها بیان با یک ایربک واگذار کنن بعد که الحمداله کارت نارنجی !!داره فراخوان بزنن دومی رو هم نصب کنن
معلوم نیست چی بشه بابا وقتی ماشینی به خاطر ایربگ کلی بخوابه
کسی هم پاسخ گو نیست
کلی ملت رو الاف کردن بیاد حالا هم اومده این بازی جدیدشونه:41:
اگه ایربک تحریم هستیم (یا شرکت سازنده بدقولی کرده)چه طوریه دیگه محصولات ایران خودرو و سایپا فروش فوری دارن با ایربک!!!!!
مثل اینکه خط تولید خوابیده،خبرشون
چون برای هر کسی که من پرسیدم تحویل ندادن.بعضی از نمایندگی ها تو این 6ماهه فقط 3-4 تا تحویل دادن
اگه من پوستین دوزو گیر بیارم حسابی چک مالش میکنم
خط تولید نخوابیده ولی همچنان تیباها بدون نصب ایربگ تولید و به پارکینگ منتقل می شوند.نقل قول:
پس از گذشت حدود 2 سال ، عرضه تیبا بدون ایربگ!
تهزان الف : در پی مسائل مطرح شده اخیر درخصوص تأخیر در تحویل تیبا و واكنش سایپا مبنی بر اینكه مشكل تحویل این خودرو نداشتن ایربگ (كیسه ایمنی هوا) است، آخرین اخبار رسیده حاكی از آن است كه مشكل مربوط به ایربگ این خودرو به نوعی حل و فصل شده است
به گزارش «تهران الف» به نقل از ایسنا، حدود 10 روز پیش پایگاه اطلاعرسانی گروه خودروسازی سایپا در پی بروز انتقاداتی در مورد تاخیر در تحویل خودروهای ثبتنامی تیبا، اعلام كرده بود كه هزار و 600 دستگاه از این خودرو به دلیل نداشتن ایربگ قابل تحویل به مشتریان نیست.
این در حالی است كه علیرضا نورافكن رییس بخش مكانیك و خودرو موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، به تازگی خبر داده كه این موسسه تاییدیه شمارهگذاری خودروهای تیبا بدون ایربگ را تا پایان سال 1389 تمدید كرده است و این خودروها میتوانند بدون ایربگ وارد بازار شوند.
اوایل آبان امسال، نخستین سری خودروهای تیبا طی مراسمی در شهر مشهد به 30 نفر از ثبتنام كنندگان مشهدی تحویل داده شد. طبق وعده مدیرعامل سایپا، قرار شده بود تا پایان امسال 10 هزار دستگاه تیبا به ثبتنامكنندگان این خودرو از سال 1387 تحویل داده شود. همچنین به دلیل دیركرد در تحویل خودرو به این افراد، یك سفر دو روزه به مشهد نیز برای آنان به عنوان هدیه در نظر گرفته شد. علاوه بر این قرار شد كارت نارنجی سرویس دهی نیز به این افراد تعلق گیرد كه بیمه بدنه را هم شامل میشود.
قیمت تیبا كه 80 درصد آن تولید داخل است 10 میلیون تومان و در صورت نصب تجهیزات 11 میلیون و 700 هزار تومان است.
داستان تیبا (سایپا 231) به این قرار بود كه شركت سایپا در سال گذشته 12 هزار دستگاه از این خودرو را به عنوان اولین خودرو ملی تولیدی خود در سه مرحله پیش فروش كرد كه قرار بود حدود هشت هزار دستگاه (دو سری 4 هزار دستگاهی) از آن پاییز و زمستان سال گذشته و چهار هزار دستگاه نیز در بهار امسال تحویل مشتریان شود.
من دیروز یه ماشین تیبا دیدم به رنگ سفید که هنوز شماره گذاری نشده بود خیلی خنده دار بود مثل اسباب بازی بود فکر کنم امنیتش با پراید برابره.
منم دیروز دوتا نمره شدشو دیدم همچین چنگی به دل نمیزنه هیچ جذابیتی نداره برای یه ماشین جلوش میشه گفت بدک نبود ولی افتضاح ترین بخش عقب این ماشین بود که انگار به کپی برداری از چراغ های مزدا 323 داشته و اصلا عقب و جلو این ماشین هیچ شباهتی به هم نداره
دوستان من بالاخره رفتم از تیبا انصراف دادم ( ثبت نامی بهمن 89 بودم )
و یه ال 90 e1 سفید صفر از بازار آزاد به قیمت 13500 گرفتم
فکر کنم زدم تو خال :8::8::8::8: