neo
ww1
098
toy
zoo
xee
pal
utf
col
yoo
joo
rep
par
kar
lal
:d
Printable View
neo
ww1
098
toy
zoo
xee
pal
utf
col
yoo
joo
rep
par
kar
lal
:d
این یوال من رو زمین مونده ها:
خودم به یه نتایجی رسیدم ولی دلیل میخوام براش.نقل قول:
یکی به من بگه تو دیتا تایپ INT مقداری که تو Lengthش قرار میگیره مبنی بر چیه؟یعنی 2 به توان Lengthش یا 2 ضربدر Length؟
اصلآ چه مدلی عمل میکنه؟
من Length رو دادم 5 ولی بیشتر از 5 رو هم قبول میکنه یعنی اگه 7 تا هم بدی قبول میکنه ولی اگه 16 تا بدی محدوده INT رو برمیگردونه و وقتی میدی 32(2 به توان 5) میده -1.
ببینید اینجوری که من فهمیدم دیتا تایپ int فقط میتونه 11 حرف بگیره.
میتونید امتجان کنید هر عددی که تو length ش بدی تا 11 حرف هم میتونه توش قرار بگیره یعنی انگار ربطی به length نداره(یعنی بدی 2 ولی توش 10-11 تا 2 هم وارد کنید فبول میکنه). حتی اگه lenght رو خالی هم رها کنید خود mysql براش 11 در نظر میگیره
من اینو میخوام بدونم این lentgh ای که ما قرار میدیم چرا میتونه بیشتر هم بگیره
حودم اینو حدس میزنم که وقتی ما lenght در نظر میگیریم بهش میگیم که چه میزان حافظه رو مصرف کنه ولی نمیدونم درسته یا نه!!
و چرا تا 11 تا میگیره اینو به خاطر این میگم که چون محدوده int بیشتر از این حرفاست پس چرا 11 حرف میگیره.
ویه چیز دیگه چرا وقتی یه فیلد رو Not Null قرار میدی حتی اگه Null هم رهاش کنی Error نمیده
-------------------------------
حداقل بگو در مورد چیه تا یه چیزی که بهش بحوره پیشنهاد بدیم ^_^نقل قول:
بجه ها کجا موندید انجمن خالی شده!!
کاری تو انجمن ندارید لااقل بیاید یه دامنه مناسب به من معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یه دامنه سه حرفی .ir میگردم برای ساب دومین مجازی!
نظری، پیشنهادی؟
من فعلآ اینارو پبشنهاد میدم:
TUP
Beauty) BUT)
یاسر مرسی مجبورم کردی ویندوز سرور نصب کنم الان نسخه سرور مرور رو پیچوندم همینطوری الکی الکی اکتیو دایرکتوری راه انداختم دامین کنترلرش کردم روش دامین نصب کردم یوزر تعریف کردم پالیسی تعریف کردم یه اکس پی رو عضو دامینش کردم دی ان اس سرورش رو ست کردم یه دامین هم تعریف کردم روش وب سرور نصب کردم IIS و اینا الان مثل یه وب سرور واقعی شده :دی
اینهمه کار رو دیشب کردم چقد حال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان رفتم تو نخ این DHCP بفهمم چیه راش بندازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چیکار کردی با وی ام ویر ؟
ها گفتم که برا چی میخوام! ساب دومین مجازی. یعنی هر کدوم از کاربرا بتونن یه ساب دومین برا خودشون ثبت کنن که صفحه خودشونو تو اون نشون بدننقل قول:
راستش میخوام یه جورایی معنی دار باشه برا همین خودم چیزی به ذهنم نمیرسه.
ولی خودمونیم ها اون but که گفتی خیلی ضایع میشه اگه یه دونه t دیگه به آخرش اضافه کنی (تو تلفظش دیگه لازمم نیست اضافه کنی چون یه جور خونده میشه :27:)
ها ببین درد سرای منم برا همه مفیده. برید دعا کنید من همهیشه از این مشکلا داشته باشم :31: :دینقل قول:
من که همون روز که گفتی شبکشو راه انداختن مشکلم فکر میکنم این بود که نتورک دیسکاوری رو خاموش کرده بودم تو ویستا! فعلاً چون سر پروژه هستم دیگه نتونستم جلو تر بروم و دی ان اس براش درس کنم که با دامنه های مجازی منم هماهنگ بشه ولی به جاش یه دونه کد ریرایت گذاشتم تو لوکال هاست ویستا (ویندوز اصلی) که وقتی آدرسا رو از ویندوز مجازیه به صورت پوشه میگیره اونا رو ریرایت کنه رو دامنه خودش (یه جوری قضیه رو ماس مالی کردم :27:)
معنی دار ؟:31: >
mac
bug !! :دی
tcp
vel
gik :31:
del
osi
==
نیما دانشگاه چطوره خوبه حالش؟:31:
فقط 20 دقیقه طول میکشه تنظیماتش :31:نقل قول:
من به یه بن بست خوردم :31:
سیستم هاست وی ام ( اکس پی خودم ) رو عضو دامین سرور مجازیه کردم حالا که میخوایم لاگین کنیم با یوزر پسورد تعریف شده دی سی و انتخاب دامین چون هنوز vmvare استارت نشده سرور رو پیدا نمیکنه :31:
کاری میشه کرد به نظرت ؟ :31:
سلام میرسونه الان دارم netbeans دانلود میکنم :31:نقل قول:
نیما دانشگاه چطوره خوبه حالش؟
من که نفهمیدم چکار کردی ولی اون VMware Tools رو تو ویندوز ماشین مجازیت نصب کردی؟نقل قول:
میگم حیف که php کار نیستی وگرنه این netBeans یه پکیج کامل جدا برا php داره که همش 25 مگه! دیگه مجبور نمیشدی 250 مگ دانلود کنی :27:نقل قول:
سلام میرسونه الان دارم netbeans دانلود میکنم :31:
ولی خوب از یه لحاظم هر چی از اینترنت دانشگاه مایه بزاری بازم کمه :31:
نیما کی باز کلاس داری منو با خودت تا محوطه ببر بد ولم کن :16::16:نقل قول:
سلام میرسونه الان دارم netbeans دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان اون پست جاوا اسکریپتتون رو دیدم!
بله. جاوا اسکریپت سمت سرور هم داریم که معمولاً با Java نوشته می شه.
که شباهت به همون ASP.net داره بعنی می نویسی:
[HTML]<script type="text/javascript" runat="server">
//...
</script>[/HTML]
تو wikipedia یه سرچ کنید، بهتون کلی اطلاعات میده.
---
راستی یادم رفت بگم:
از PHP یک کم کند تر ه و از ruby on rail مقداری تند تره!
اقا چه معنی داره!
اینطوری نمیشه
هر چی سواله داینامیک دارید دارید اینجا میزارید!
نه جانم! پاشید برید خونتون تو بخشه داینامیک یه محفل گپ بزنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم! نیما اجازه ی استفاده از رپید لیچ رو هم گرفتم!:
نقل قول:
سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم میتونید اجازه استفاده از رپید لیچ رو بدید؟
برای رپید شیر و ... لازم ندارم از رپید باز استفده میکنم
فقط میخوام تک و توک بعضی فایل های خودم رو رو از روی سرور های مختلف روی هاسته خودم بیارم
خودتون در جریان هستید که با دایال آپ یه بار دانلود فایل و دوباره یه بار آپلود خیلی زمان میبره
فایل ها هم حجیم نیستن
اکثرا زیره 5مگابایت و نهایتا 10 مگابایت هستن
فکر نکنم فشاری روی سرور ها بیارن
ممنون میشم اجازش رو بدید
یه فرقی هم بین پلن 1 گیگی بالن 200 مگی باشه بد نیست
موفق و موید باشید
نقل قول:
بنام خدا
با سلام و درود خدمت شما دوست عزيز
ابتدا از اينكه با ما هماهنگ نموديد سپاسگزارم ، لطفاً در ساعات اوج مصرف استفاده نشود و محدوده استفاده شما از ساعت
1 شب الي 11 صبح و يا بين ساعات 5 تا 6 بعد از ظهر باشد
هر گونه مشكلي بود ما از خدمت رساني به شما خوشحال ميشويم .
با تشكر از ارتباط شما
میگم یاسر جان برار دامین چی شد؟ یافتی چیزی؟ در چه مورد میخوای؟
زودتز این 3 حرفی ها رو بگیرید چند سال دیگه حکمه آب طلا پیدا میکنن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]