صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahalنقل قول:
Printable View
صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahalنقل قول:
قیمت اومنیا از مهر ماه که وارد شد تا چهار هفته پیش قیمتش افت داشته فقط و از 1.050.000 تومان به 630.000 تومان رسید ولی بعدش مجددا تا 645.000 بالا رفت. من الان خبر ندارم چی شده ولی اگر بالا یا پایین هم بره دیگه خیلی نخواهد بود و در حد 20-30 تومن.نقل قول:
ببخشید، ولی کل رم این گوشی 128 مگابایت هست، چطوری 160 مگابایت خالی داره؟نقل قول:
منم گذاشتم بعد امتاحانای دانشگاه بگیرم...ولی کسایی که این و داشتن تو دلمو خالی کردن نسبت به این گوشینقل قول:
نقل قول:
از اینکه از اون پست من تشکر کردید از همتون ممنونم.....
----------------
وقتی موفق شدم نتایج کارمو کامل در اختیارتون میذارم.... این امتحانای دانشگاه تمام بشه حسابی روی این قضیه کار میکنم
-----------------------
1 key map گوشیتو فارسی کن 2 دو راه داری moblue یا تعریف registry جهت انتقال به storage cardنقل قول:
3 ببرش تو windows
راستی میدونستید وقتی که Rom رو آپدیت میکنید firmware دوربین شما آپدیت نمیشه!
برای آپدیت کردن دوربین صفحه dialer رو باز کنید و شماره #2470#* رو بگیرید و 2 دقیقه صبر کنید......
البته سامسونگ هنوز به طور تخصصی روی دوربین کار نکرده ولی این کد توی آپدیت های بعدی خیلی به درد می خوره..............................
نقل قول:
نه عزیزم هر کامپیوتر یک نام داره باید اونو بدی شرمنده فعلا وبلاگم خراب شده فردا نگا کنی حتما هست
اونا فقط عکس هست.فیلم برداریش در چه سطحی هست؟نقل قول:
کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه. من اگر فرصت کردم یکی میذارم (که البته احتمالا فرصت نمیکنم!). :41:نقل قول: