مجبوری از نرم افزار تبدیل دکمه های جوی به کیبرد استفاده کنی :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5195907&postcount=765
Printable View
مجبوری از نرم افزار تبدیل دکمه های جوی به کیبرد استفاده کنی :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5195907&postcount=765
شرمنده ، من یه کم بیسواد ترم ، میشه یه توضیحی بدین در موردش
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟ممنون میشمنقل قول:
اختیار داریننقل قول:
این برنامه کاری میکنه که گیم پدتون مثل کیبورد عمل کنه مثلا دکمه های WASD روی میاره روی استیک چپ(البته دلخواهه) و مثلا گاز اگه با X هست میکند یکی از دکمه های گیم پدتون مثلا ضربدر
محیط برنامه خیلی ساده است بعد از اینکه اجراش کردین اول باید دکمه های گیم پدتون رو براش تعریف کنید به اینصورت که روی اون آچار چپیه کلیک میکنید میره تو تنظیمات دسته تو بخش Image میتونید برای راحت تر فهمیدن دکمه ها عکس گیم پدتون رو بندازید بخش بعدی Stick هست که میتونید استیک چپ راست را فعال یا غیرفعال کنید بخش DPad هم دکمه های جهتی هستند و بخش مهمی که باید حتما تنظیم کنید همین Buttons هست که میرید توش و همه دکمه های گیم پدتون رو فشار میدید تا برنامه شناسایی شون کنه بخش آخر هم مربوط به دسته هایی که ترایگر دارن مثل دسته XBOX 360 به جای دکمه های R2 و L2 هست.(در ضمن ویبره درست حسابی و منطقی هم نمیشه تنظیم کرد و توربو میتونید تنظیم کنید)کد:http://ferinefast.persiangig.com/Xpadder%20%5B5.7%5D.exe
وقتی تنظیمات رو انجام دادید میتونید روی هر دکمه کلیک کنید و براش تعریف کنید که کدوم دکمه کیبرد باشه استیک ها رو هم رایت کلیک کنید حالت پیش فرض جهت ها و WASD رو داره
فقط یادتون باشه بعد از تنظیمات حتما اون علامت دیسکت رو که برای سیو هست(هم برایه راستیه و هم چپیه) رو بزنید تا از دفعه بعد راحت ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید بوده باشه ولی بزودی یه آموزش تصویری هم میازارم برای راحتتر شدن کار دوستان
یکم واضح تر توضیح میدید اینکه دسته قبلیتون چطوری بوده و حالا چطوری و در ضمن مدل دسته ها و بازی مورد نظرتون رو هم بگید.نقل قول:
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟ممنون میشم
موفق باشید:46:
دسته قبلیم از همین معمولی هاست.از این متفرقه های 2-3 تومنی.من بیشتر pes بازی میکنم.وقتی این دسته متفرقه رو وصل میکنم همه تو pes همه چی عادی و معمولیه اما این دسته جدیده قاطیه.تو تنظیمات کنترلر که میرم جای پشت دسته ها برعکسه پایینی ها رو میزنم بالایی ها رو نشون میده که مجبورم جاشونو عوض کنم.از چهار دکمه روی دسته هم چپی رو میزنم راستی رو نشون میده.پایینی رو میزنم چپی رو نشون میده و ... .شوک ها هم همینطوری هستن همه جابجا هستن. تو بازیهای دیگه هم باز جابجاس.قبلا چندتا متفرقه با برندهای مختلف داشتم همه مثل هم بودن.حتی دسته ps هم بوده با تبدیل استفاده کردم همه مثل هم بودن اما نمیدونم این چرا اینطوریه؟نقل قول:
اینو باید چکارش کنم؟؟ میخوام برای همیشه تغییرش بدم؟؟ اصلا دسته سالمه؟؟
اقا خیلی ممنون ، اگه تصویری شو بزارید که محشره بازم ممنوننقل قول:
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
این دسته مدل 660 فراسو
آنالوگاش به نرمی دسته اصلی کنسول XBox هست یا نه ؟
و اینکه میشه تو همه بازی استفاده کرد یا نه ؟ مثل بازیهای اکشن.....
ممنون
نه مطمئنا کیفیتش از دسته اصلی پایینتره و تو اکثر بازی های جدید هم شناخته نمیشه باید از نرم افزار های تبدیل دستورات کیبورد به گیم پد استفاده کنی که اونم یکسری مشکلات داره از جمله حذف کلی ویبرهنقل قول:
پیشنهاد اینه که دسته های با تراشه Xbox بخرید این دسته بالای صفحه هم مدل بسیار مناسبی هست و تو اکثر بازی های جدید شناخته میشه
ممنون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه
میشه یه دسته طرح Xbox معرفی کنید که کیفیتش بالا باشه مخصوصا آنالوگاش نرو و روون باشه..
من بیشتر برای فوتبال میخوام. چون آنالوگای دسته XBox خیلی نرم و راحته ...
اگه سبک XBox میخوای همون XBox 360 For Windows اگه هم سبک PS3 میخوای گفتم که Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360 قیمت اولی 30 - 35 دومی هم حدود 50 تومان دومی میتونی جایه DPad و استیک چپ رو جا به جا کنی ولی من خودم از 360 سیم دار استفاده میکنم و راضیم هستم نرم و راحت و با دوامه !!!
خوب مسلما دسته خرابه و احتما تو طراحی بردش جابجایی صورت گرفته یا درایورش مشکل داره یک حالت اینه که بری ببینی برات عوضش میکنن که بعیدهنقل قول:
ولی حالت دیگه اینه که از این نرم افزار استفاده کنی اسمش PPJoy هست و دریوار مجازی برای دسته میسازه میتونی براش دکمه ها رو به صورت دستی تعریف کنی . دانلود کن یکم باهاش ور برو میفهمی چطوریه ولی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
تویه فضای خودم آپ کردم تا دوستان بعدا هم راحت استفاده کنن (در ضمن این نسخه آزمایشی است اگه مشکلی بود زیاد متعجب نشوید)کد:http://ferinefast.persiangig.com/Joy%20Stick/ppjoy.exe