با سلام مي خواستم بدونم تفاوت 3360 با 3260 در چيه ؟ ممنونم مي شم راهنماييم كنيد
Printable View
با سلام مي خواستم بدونم تفاوت 3360 با 3260 در چيه ؟ ممنونم مي شم راهنماييم كنيد
بله. Audio Cd رو رکورد میکنه و روی فلش میشه ریخت (یعنی در واقع Audio CD رو به Mp3 ریپ میکنه ) .که البته ویژگی مهمی نیست چون این کار رو میتونید با کامپیوتر انجام بدید و لزومی نداره با پلیر انجام بدید.نقل قول:
من بين فيليپس 3360 و پايونير 420 مونده بودم .اختلافشون 15 هزار تومان بود .حالا ميخوام ببينم كه ايا اين دو دستگاه از لحاظ كاربردهاي مهم با همديگه فرقي دارن يانه؟
اینطور که من فهمیدم pioneer از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالی تر است و فیلیپس از لحاظ ساپورت فرمتهای تصویری و زیر نویسها به خصوص زیرنویس فارسی دستگاه بهتری است ولی در کل هردو دستگاه بسیار عالی هستند
آقای قهرمانی من در مشخصات فیلیپس 3360 جمله Video disc playback system PAL را دیدم . این یعنی چه ؟ آیا سیستم پخش PAL - NTC بهتر نیست و برتری پلیر مولتی سیستم در چیست؟
یک برتری دیگر 5996 به 3360 توانایی پخش SACD است لطفا اگر امکان دارد در مورد SACD توضیح دهید
نه تفاوت زیادی ندارن که بخواد تصمیم شما رو در خرید عوض کنه. فیلیپس با زیرنویسها سازگاری بهتری داره.نقل قول:
استانداردهای پخش تصویر آنالوگ هستند و تمام پلیرها دارای سیستم مالتی (PAL و NTSC)هستند . این ویژگی خیلی قدیمی شده و دیگه برتری محسوب نمیشه.نقل قول:
احتمالا منظورش Super Audio CD بوده که این هم مزیت محسوب نمیشه چون ما ایرانیها Audio CD هم نمیخریم چه برسه به Super Audio CD . در ایران به خاطر نبود قوانین سفت و سخت کپی رایت همه MP3 تهیه میکنند و کسی سراغ سی دی ارجینال نمیره:46:.در هر حال فکر کنم اغلب دستگاهها این ویژگی رو ساپورت میکنند.نقل قول:
سلام
آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفاٌ در مورد دي وي دي پلير فيليپس 3350 در مورد زير نويس فارسي اجرا مي كند يا خير ؟
زیرنویس SRT فارسی رو در حال حاضر هیچ پلیری اجرا نمیکند . ولی میتوانید به راحتی زیرنویسهاتون رو به Sub/idx تبدیل کنید و با sub/idx مشکلی نداره.نقل قول:
من می خواستم یه Dvdplayer خوب بخرم تا 200 تومن پول می دم خودم رو برند فیلیپس و پاییونیر نظر دارم