آقا این تفنگی که ژل انفجاری "پرتاب"میکنه رو خود بازی بهمون میده یا باید بخریم آیا؟
Printable View
آقا این تفنگی که ژل انفجاری "پرتاب"میکنه رو خود بازی بهمون میده یا باید بخریم آیا؟
سلام
دوستان ممنون میشم اگه منو راهنمایی در قسمتی که برای بار دوم با اون یارو که همینطور دور میزنه و چشماش مثل فانوس دریایی می مونه و میخواد بتمن رو پیدا کنه مواجه میشم. اولین پناهگاه رو رد میکنم ولی دومی فاصله خیلی زیاده و تا بخواد برسه یارو میفهمه و ... . حالا باید چکار کنم؟ باید با F بپرم بالا؟ چون توی مسیر تا دیوار بعدی دوتا مخیفیگاه مانند روی سقف هست. البته بگم که نمی شه پرید. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
شما باید با batclaw اون جعبه هایی که بالا هست رو بندازی رو زمین و پناهگاه درست کنینقل قول:
این ژل رو به شما در ابتدای بازی میده فک کنم 5 درصد میری از تو ماشین برش میدارید..نقل قول:
شما این "پرتاب" رو ندیدی ظاهرا دوست عزیز...
الان فقط اسپری میکنیم. کی میتونم به دیوارهایی که دور هستن ژل پرتاب کنم؟
دوست عزیز اسلحه ای که ژل رو پرتاب کنه بهت نمیده!نقل قول:
فکر کنم توی فیلمش دیدی، نه؟
بچه ها من یه جا گیر کردم . اونجا که میری توی یه خونه جلوی درش از این لیزراست که نتونی بری تو . اونورش 3 نفر وایسادن. می گه یه راه دیگه باید چیدا شه برا تو رفتن . 12% بازیه. اون راه دیگه کجاست؟ هرچی می گردم پیدا نمی کنم
رسیدم بابا.نقل قول:
تفنگ انفجاری نیست.
این تفنگ کششمون 3 تایی شد.
اگه شما اونجایی رو میگی که اونور لیزر اون خانوم دیونه نشته باید برگردی و بری بالای ساختماننقل قول:
از اونجا یه راه مخفی هستش که با ژل منفجرش میکنی..
سلام
من امروز این بازیو شروع کردم
تو3درصد گیر کردم
نمی دونم چیکار کنم
آخرین قسمت که تو نقشه هستش یه جای بزرگ پر آدم تفنگ داره که وسطشم چند تا اتاق هستش من چیکار باید بکنم؟
کجا باید برم؟