بالاخره تعرفه های جدید منتفی شد یا نه؟
Printable View
بالاخره تعرفه های جدید منتفی شد یا نه؟
برای سرویس 256 ارائه کارت دانشجویی کافیه یا باید از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم ؟
برای یوزر های قدیمیی منظورت چیه؟نقل قول:
مثلا چند سال قبل؟به نظرت من که الان یکو نیم ساله دارم هم جزو کاربرای قدمیم محسوب میشم؟
منم یه همچین حدس هایی میزنم.اگه برای عید این تغییرات نباشه حتما بعدشم نخواهد بد به نظرم.منم امروز 2 ماهه شارژ کردم
فعلا که فکر نمیکنم کاری بخوان بکنن یا لااقل برای یوزر های جدید اینکار میکنن(البته الان نه شاید بعدا)
راستی تو چند ساله از داتک سرویس میگیری؟
فعلا که اره اما بعدا شاید بر حسب کابرای قدیمی یا جدید تغییر کنه.شایدم برای همه تغییر کنه.اما به نظرم انچکه مهمه اینکه محدود نمیشه چون بنظرم از اول هم قرار بود تعرفه عوض بشه نه مدودیت یا نامحدود بودننقل قول:
من که گواهی اشتغال هم دادمنقل قول:
فکر کنم لازم باشه
اینو کی از بخش پیشنهادات پرسیده؟؟؟( چون جواب منو ندادن)
البته دیگر دونبالش نگردین ظاهرا اینو پاک کردن....نقل قول:
نام : پانتى فرهنگى
تاریخ : 1387/11/23
پیام/سئوال/انتقاد : سلام آیا این موضوع حقیقت دارد که داتک میخواهد سرویس هایش را از حالت نامحدود خارج کرده و به صورت محدود شده و حجمى ارایه کند؟ مرسى.
پاسخ : سلام
دوست عزیز این قضیه در برنامه کاری داتک می باشد ولی تاریخ دقیق عملی شدن آن مشخص نمی باشد.
با تشکر از شما
خوب اگه پاک کردن پس لابد قرار نیست این اتفاق بیافته دیگه
اخه از 23 ام بود ....تا من رفتم دیدم یکبار دوباره خواستم ببینم دیدم پاک کردن....از چی ترسیدن؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نکنه فکر کردن میام شرکتشون رو اتش می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم از چی ترسیدن
اما شاید فکر کردن الان وقتش نیست ویا چیز های دیگه ای
خدارو شکر فعلا که بیخیال شدند وخدا کنه کلا بیخیال بشن یا بیخیال یوزرهای قدیمی بشن بزارن ما به کارمون برسیم
کلا User هایی که قبل از اعمال محدودیت سرویس گرفتن . یا حداقل دو سه دوره .نقل قول:
دو ماهه شارژ کردی ؟ منظورت سه ماهه ست دیگه ؟ چون در پست قبلی توضیح دادم که برای 3 ماه طبق همون طرح زمستانیشون حدودا به اندازه دو ماه باید پرداخت کنی ، یک ماهش رو تخفیف میدن .
من در حدود یک سال و نیم هست که از داتک سرویس دارم .
باز خوبه که اگه اینکارو بکنن ما جزوشون نیستیمنقل قول:
من خیلی راضیم که از داتک میگیرم .اگه داتک نبود باید بابد با همون سرعت های پایین دانلود میکردم و توی یه شبانه روز نهایت دوتا فیلم میشد دانلود کرد.
والا من به اندازه دوماه پول به حساب داتک ریختم.حالا اگه این دوماه طبق اون طرحشون بشه سه ماه که چه بهتر
مطمئنی؟
یعنی من که الان پول دو ماه رو دادم به اندازه سه ماه شارژ دارم؟