سلامنقل قول:
این سایت تازه تاسیس است
اگه دقت کنید هنوز بعضی لینکهاش کار نمیکنه
بعضی مواقع سایت را تکمیل میکنند و لینکهای جدیدی اضافه میکنند
در این مواقع نمیشه وارد سایت شد
ممنون:11:
Printable View
سلامنقل قول:
این سایت تازه تاسیس است
اگه دقت کنید هنوز بعضی لینکهاش کار نمیکنه
بعضی مواقع سایت را تکمیل میکنند و لینکهای جدیدی اضافه میکنند
در این مواقع نمیشه وارد سایت شد
ممنون:11:
اکثر جاها یه هفته شارز نکنی خطو از رانزه در میارن بعد شما میگی 1ماااااااااااااااااااه اووووووووو کجا اینطوریهنقل قول:
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
دارم 128 میگیرم از افروز نت ماهی 55 هزار تومن نامحدود بدون هزینه نصب بدون ابوونمان رو قبض در ضمن میگن Dedicated هست حالا دیگه نمیدونم خوبه به نظرتون؟؟
اصلا کلا کسایی که 128 دارن حال میکنن با سرویسشون؟دانلودش خوبه؟چنده سرعتش؟تا 50 میرسه؟
من الان دایل اپ دارم خلاصه با 128 میتونم بترکونم با نه ؟؟
آره منم این مشکلو دارمنقل قول:
البته فقط وقتی با برنامه های اشتراکی کار میکنم سرعت دانلود بیشتر از 3-4 کیلو بایت نمیره ولی با دانلود مستقیم مشکلی ندارم:46: خیلی عجیبه:18:
:41: مخابرات فرد اسدی
1 به نظر من 55 تومان برای 128 خیـــــــــــلی زیاده :13:نقل قول:
2 ما که حجمی داریم ، 512 بهمون می دم که مثلا یه حالی بهمون داده باشن :27: ( با 50 _ 60 دان می کنیم )
اما اگه 128 نا محدود باشه و سرعت هم اسمی فرض کنیم ( خیلی افت نداشته باشه ) باید با 15 _ 16 دان کنی .
3 اگه همون 128 رو بهت بدن ( یعنی بالاتر از 128 بهت ندن که احتمالا هم همنیه ) که باید سرعت بیشتر از 16 رو خوابشو ببینی :41:
4 منظورت از ترکوندن چیه ؟ می خوای باهاش روزی چقدر دان داشته باشی ؟ با 15 ساعتی 55 مگ می تونی دان کنی ، حالا بستگی به استفاده ات داره
مرسی :10: :11:
یا حق :46:
ما 7 تیر ساکنیم وخوب می دونید منطقه شلوقیه
من به هر کدوم از این شرکتای معروف ونسبتا معروف
درخواست دادم گفتا پورت نداریم پورت نداریم پورت نداریم
اما فکر میکنم شرکتهای کم تر شناخته شده پورت داشته باشن
من می خواهم از دوستان که این شرکتهای کم تر شناخته شده رومعرفی کنن
راسی من سرویس حجمی میخام
مممممممننننننننوووووووونن ننننننن
55 تومن برای 384 هست نه 128 با 32 گیگ حجم و شبها رایگان.نقل قول:
ای بابا داداش من واسه صدمین بار دارم میگم من 8802 هستم و اینجا هم فقطو فقط افروز نت ساپورت میکنه ونقل قول:
قیمتاشم بالاست 128=55000 256=105000 512=250000
متاسفانه اینجا هم هیچکسی از افروز نت خبر نداره سرعت 512 ماهی 250 هزار تومن شوخی نیست حتما یه دلیلی داره از رو گرونفروشی نیست انقدر قیمت بالا:18::18::18:
دکتر رو چه حساب میگی 16؟؟؟؟؟128 تقسیم بر 8 کردی ؟؟؟:19:بعد دقیقا میگی با 16 دانلود میکنم.جالبه.حالا از کجا میدونی بین 8 نفر shareمیکنن؟؟؟در ضمن اگه Dedicated باشه سرعت همون 128 هستنقل قول:
شما خیلی کلی حرف میزنی و این حرف کاملا اشتباهیه که هر کی 128 میگیره با 16 دانلود میکنه.خنده داره که انقدرم مطمئنی
چییییییییییی؟؟؟؟؟؟تو 15 ساعت میتونم 55 مگ دانلود کنم:18:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی میکنی؟؟؟گل پسر سرعت دایل اپ من که بیشتره:19::31:نقل قول:
شرکت افروز نت ( تنها شرکت ارائه دهنده ی سرویس Adsl بر روی فیبر نوری در ایران ) است و قیمتهاش هم نسبتاً برای جائی که هیچکس پشتیبانی نمیکنه مناسبه و اینکه Ip استاتیک به شما میده.
و لطفا از رو هوا نگید که 55 تومن واسه 128 زیاده
مرسی
ایییول شما هم فرد اسدی هستی؟؟(منم فرداسدی هستم)نقل قول:
شما تازه مشکل پیدا کردی اون مشکل سرعت؟؟؟
من یه ماهه مشکل دیسکانکتی دارم....مشکل سرعت ندارم سرعتم خیلی خوبه(با سرعت 15-16 گاهی دانلود دارم)