[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی پست من رو ببین .. باز اگه سوالی بود مطرح کن تا درباره اش صحبت کنیم ...نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی پست من رو ببین .. باز اگه سوالی بود مطرح کن تا درباره اش صحبت کنیم ...نقل قول:
نقل قول:
دیگه مدل جدید نداده بیرون ؟
.......................
دوستان ایا این مدل سامسونگ یعنی YQ-Q1 از بازی های فلش رو ساپورت میکنه ؟ توی مشخصاتش نوشته که بازی داره اما نمیدونم منظورش بازی های فلش هست که خودمون هم میتونیم بریزیم یا نه بازی های اولیه ای که با فریمور در خودش نصب میشه ؟
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP4 خوبی هست با امکانات خوب و سیستم صوتی عالی ... صداش هم باید خوب باشه با توجه به Dnse+3 و
Rhythmizer ..... گزینه خوبی هست برای کسانی که دنبال mp4 با امکانات و کیفیت صوتی خوب میگردند ...
ممنون ...
مدل موفقی نبود ... نمی دونم ، من مشابه اش رو اخیراً ندیدم ... کریتیو هم 3-4 سال پیش چنین مدلی داشت که اون هم موفق نبود ...نقل قول:
//
Q1 در واقع یه جورایی آپدیت T10 محسوب میشه (بدون بلوتوث البته) ... در مورد بازی من یه جا خونده ام که بازی خاصی واسه اش نیومد ، در عوض یه جای دیگه لینک داده بود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه ... اما معمولاً اینطور مدلها که مدل اصلی کمپانی نیستند ، خیلی از نظر اینطور قابلیت های جانبی مثل theme و بازی و آپدیت مورد توجه قرار نمی گیرن و من شکلی دارم که خیلی تنوعی در کار باشه ..
سلام
سری x سونی بالاخره اومد با قیمت فضایی 16 گیگ 450 تومن
جدی ؟ خداروشکر !!!
خیلی گرونه سونی همیشه همینطوری هست راستی ببینم با گارانتی به این قیمت هست ؟ ...
اووووووووووه. چه خبره؟
یعنی از O2 با ظرفیت 16 گیگ بیشتر از 100 تومن گرونتره.
بله با گارانتیه اصلیه
سونی همیشه محصولاتش گرونه و افت قیمتشم خیلی کمه
حیف اگه پول زیادی داشتم میرفتم میخریدمش
البته امروز دیدم که 30 تومن ارزون تر شده یعنی سایت کمان رایانه 420 میده
اگه روزی 30 تومن ارزون بشه ان شاء الله تا ماه دیگه با قیمت منفی 450 هزار تومن میخرمش.نقل قول:
ولی از نظر سخت افزاری عالیه
حیف که قیمتش خیلی بالاست
پوله یه mini laptop dell هستش