اون که چیز خاصی نیست . اگه مشکلی بود دو تا درایو fat, raiserfs رو که رو دو تا هارد جدا هست رو هم خراب میکرد ولی اون دوتا سالمند و همچنین تو ویندوز هم مشکلی نیست.نقل قول:
Printable View
اون که چیز خاصی نیست . اگه مشکلی بود دو تا درایو fat, raiserfs رو که رو دو تا هارد جدا هست رو هم خراب میکرد ولی اون دوتا سالمند و همچنین تو ویندوز هم مشکلی نیست.نقل قول:
بابا یکی مارو هم تحویل بگیره.
اساتیدی که با ubuntu کار میکنید
کمک کمک کمک
خداییش این اوبنتو خیلی باحاله. من قبلا فدورا نصب کرده بودم٬اونقدر کار کردن باش سخت بود که ... (اومدم دنبال اوبنتو!)
حالا یه سوال از اساتید محترم.
چطوری می شه پک های Rpm رو تو اوبنتو 7.10 نصب کرد؟
ببینید نمی شه در کل مرحله نصب از شما پسورد نخواد و بعد خودش پسورد بگزاره، ولی با این فرض شما دستورنقل قول:
sudo passwd رو اجرا کنید و پسورد را ریست کنید، اگر اینجا ازتون پسورد خواست مشخصا قبلا پسورد دادید.
در مورد مشکل بعدی متوجه نمی شم از منظورتون شما درایو بوت فدورا رو کپی کردید؟ برای چی؟
برای ویرایش گراب هم قبلا مفصل توضیح داده شده در همین تاپیک یک سرچ بزنید برای گراب خواهید دید مخصوصا مقاله هایی که دوست عزیز حسین زحمتش رو می کشه.
:46:
برای نصب بسته های rpm شما باید از نرم افزار alien استفاده کنید.نقل قول:
در این مورد هم مفصل توضیح هست در همین تاپیک برای کلمه ی کلیدی alien سرچ کنید مقالات رو می بینید.
:46:
البته شما باید دنبال فایل های با پسوند Deb باشید. توی این سایت میتونید نرم افزار ها و بازی های مخصوص اوبونتو را دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.getdeb.net/
و البته راه بهترش اینه که از طریق نرم افزار Synaptic یا Add/Remove نرم افزار مورد نظرت رو نصب کنی.
دسترسی یوزر خودمو از آدرس home به root تغییر دادم حالا دیگه ارور میده و وارد نمیشه الان تو ویندوز قراضه ام یادم میاد ارورش میگفت پرمشن فلان قسمتها 644 ه و دسترسی نداری منم که نمیدونم چطور دوباره ادیت کنم
میخوام یه راهی بهم بگید که برم اون آدرس دسترسی رو درست کنم
ممنون
خیلی لازم دارم الان معطل همینم کارام مونده
اين گراپ كه فرمودي چي هست حالا؟! كار همون boot.ini ويندوز رو مي كنه؟!نقل قول:
گراب همه کارهای بوت رو انجام می ده
می شه گفت boot/grub/menu.lst همون کار boot.ini در لینوکس رو انجام می ده
من اصلا نمیفهمم این یعنی چی؟!نقل قول:
دسترسی یوزر خودمو از آدرس home به root تغییر دادم
شما دستور هایی که اجرا کردید رو اینجا بزارید بهتر متوجه می شیم جریان چی بوده
چه جالب...نقل قول:
مي شه توضيحي بيشتر در مورد اديت كردن و كاستم كردنش بدين؟ سخته؟