اما این قسمت کلاغ ها واقعی جلوه نشده بود
تو یه جا ثابت بودن در حالی که داشتن از گوشت میخودن
Printable View
اما این قسمت کلاغ ها واقعی جلوه نشده بود
تو یه جا ثابت بودن در حالی که داشتن از گوشت میخودن
خیلی جالب بود ! کل کشیدن مردها رو ندیده بودم !!! اگه دقت کرده باشین سکانس ازدواج یوسف مردها هم دستشون رو جلوی دهانشون گرفته بودن و کل میکشیدن !
با نهایت تاثر و تاسف کم کیفیت بودن این سریال را اعلام میداریم.
قسمتی که امروز پخش شد بسیار بسیار افتضاح بود!
بگونه ای که نام فیلم رو از یوسف پیامبر به یوسف و زلیخا تغییر داد
تازگی ها این فیلم فقط شده حاشیه و چرت و پرت.
درضمن باید یه تسلیت هم به دست اندر کاران این فیلم اعلام بکنیم .
من هم از هفته آینده پیگیر این سریال نخواهم بود(من خودم طرفدار سرپا بیقرص این سریال بودم)
دوستان لطفا ادامه حرفهای منو تحلیل کنین
ممنون
به معنای واقعی کلمه بی خود بود امشب ! 5 قسمته الان زلیخا راه میافته تو شهر و مردم میگن " به واقع این زلیخا بود زیبا ترین زنه مصر ؟ چه داغون شده بود " اه اه حالم به هم خورد از این دیالوگ های تکراری و بچه گانه ! خیلی خسته کننده ساختن ..بعضی قسمتاش مثله امشب که دیگه نور علی نور بود .
چقدر من به این قسمت امشبش خندیدم !! :27: واقعا این سریال آبروی این سه چهار تا سریال خوب ایرانی رو هم برده ! :41: . . .
این حضرت آقای کارگردان پیش خودش این فکر رو کرده که چون داستان این سریال از قرآن مجید هستش و برای همه جذاب هست ، دیگه نیازی نیست که خودشو خسته کنه و جزییات و باقی قضایا رو به نحو احسنت به تصویر بکشه ، همینجوری مورد توجه مردم قرار میگیره . . . کاملا مشخصه که سرسری ساخته شده و کارگردان می خواسته صرفا بار رو از دوشش بر داره :13: . . . واقعا متاسفم . . . دیگه قسمت امشبش واقعا واقعا افتضاح به معنای واقعی بود . . .:2:
من امشب به يه چيز دقت كردم................اون گل هايي كه به صندلي يوسف با زنش زده بودن ..........خيلي تابلو مصنوعي بود...................من فهميدم مصري ها پلاستيك رو كشف كرده بودن
امشب شاید بشه گفت افتضاح ترین قسمتش بود :2:
خیلی داشتم خودمو نگه میداشتم خواب نرم :41:
از دوستان کسي ميدونه که سريال به جاهايي رسيده که خیلی خسته کننده ساختن : چه قدر هزينه برداشته همين سکانس هاي تکراري ؟!
به هر جهت پوليه که پرداخت همچين سريال پر خرجي شده
انصافا چهره حضرت یعقوب خیلی به محمود پاک نیت میاد ! مخصوصا توی دوران پیری.
من اوایل سریال و قسمتهای مربوط به حضرت یعقوب رو ندیده بودم.
تیریپ گرسنگی هم خیلی جالب بود.
من هم احساس کردم گرسنم شده و وارد قحطی شدم.
سلحشور شیلنگ آب رو ول کرده توی سریال !:31:
بابا فهمیدیم زلیخا در غم دوری یوسف به سر میبره .دیگه بیخیال نمیشه !!!!
یوزارسیف هم انگار نه انگار زن گرفته ! محل سگ هم بهش نمیذاره....:31:
زلیخا که اینهمه پیگیر یوسفه با این همه خدمتکار و بعد از به دنیا اومدن بجه یوسف ،هنوز نفهمیده عزیز مصر زن گرفته ؟؟؟؟
اصلا دارن زیادی سریال رو کشش میدن چند قسمتی هست که الکی دارن وقت طلف میکنن خصوصا امشب. میتونستن یکم فشرده ترش کنن تا به جای حساسی برسه بعد قطع کنن مثل سریالهای دیگه که مردم همش منتظرن قسمت بعدیش شروع بشه.
خوب یعنی که چی ؟! میدونین قسمت حساس فیلم کجا بود؟ الان کارگردان فکر میکنه که همه منتظر اینن که هفته بعد سریال شروع بشه و ببینن که اون زنه که یوسف تو خواب دیده کیه? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کی میتونه باشه؟!