پس با این اوصاف کلک از گاج بهتره. الان نویسنده ادبیات گاج کیه؟نقل قول:
من گاج سبز زبان فارسی که مولف ادبیاتشم هست دارم خیلی چیزا رو نداره که حتی تو کتابم هست.
ممنون/.
پس با این اوصاف کلک از گاج بهتره. الان نویسنده ادبیات گاج کیه؟نقل قول:
من گاج سبز زبان فارسی که مولف ادبیاتشم هست دارم خیلی چیزا رو نداره که حتی تو کتابم هست.
ممنون/.
کتاب آبی زبان و ادبیات فارسی کنکور کانون (همین که جدید اومده) چطوره؟ خوبه؟
دوستان شرمنده بازم یه سئوال دیگه.
کتاب "ديفرانسيل و انتگرال و رياضيات پايه انتشارات انديشه فائق" و "دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه - محمد مهربان" واسه تست.
کدوم بهتره؟
نمیخوام زیاد سطحش بالا باشه و پیچونده شده باشه!
ممنون/.
سلام
دوستان به نظر شما من گاج پایه کنکور رو بگیرم یا گاج سبز ادبیات 2؟ببینید من الان گاج سبز 3 و پیش رو دارم و از رو اینا میخونم ولی گاج 2 رو ندارم و اینکه ادبیات 2 معلممون نرسید 3 درس اخر رو درس بده.(و اینکه نمیشه گفت 100% همه مطالب نکته دار و.. رو گفته باشه که بنویسیم و احساس میکنم در این موارد ناقص هست.)از یک طرف گاج پایه شامل تست های زیان فارسی 3 هم میشه که برای زبان فارسی 3 چیزی برای تست ندارم.حالا به نظر شما من گاج سبز 2 رو بگیرم یا پایه برای کنکور؟نمیخوام جفتش رو بگیرم چون همینجوریش سرم شلوغ هست...
چه کار کنم؟اصلا گاج پایه ادبیات و زبان چه جوریه؟؟؟
رمزينه 2 تا بدي دارهنقل قول:
دوستان شرمنده بازم یه سئوال دیگه.
کتاب "ديفرانسيل و انتگرال و رياضيات پايه انتشارات انديشه فائق" و "دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه - محمد مهربان" واسه تست.
کدوم بهتره؟
نمیخوام زیاد سطحش بالا باشه و پیچونده شده باشه!
ممنون/.
1-خيلي تستاش زياده و مطمئنا نميرسي تستاشو بزني
2-هنوز 2 جلد پايه و ديف 2 نيومده
انديشه فايق رو نديدم
ولي به نظرم مبتكران خيلي خوب باشه
ولي اگه توي ديف كلا مشكل داري كتاب كلاس رمزينه خيلي ميتونه به دردت بخوره
دوست عزیز به ادرس زیر مراجعه کن البته ببخشید اگر خیلی دیر جواب دادم:
کد:http://motavaseteh.talif.sch.ir/framework.jsp?SID=52
کتاب های من هم مطابق با کنکور انسانی سال قبل هست.کسی سایتی میشناسه که کتاب های مطابق کنکور انسانی امسال رو برای فروش داشته باشه؟
نقل قول:
در مورد هر درس نمیشه دقیقا یه انتشارات را معرفی کرد و بستگی به سلیقه داره همون طور که می بینی در یک درس از چند انتشارات کتاب های پر فروشی تو بازار هست.
برای ادبیات کلک و گاج هر دو خوبند .از دوستانت یا توی کتاب فروشی هر دو تا شا ببین هر کدوم را پسند کردی بگیر
برای دینی هم همینطور .این قدر یک دل دو دل نکن کدوما بگیری.آخه تا بیای چی کار کنی سال تموم شده و کتاب را نگرفتی.دینی گاج و کتاب سبز هر دو عالی کار کردند.تو این درس هم سه کتاب دینی گاج و کتاب سبز و کانون (چاپ جدید که تالیف گروهیه و تو مولفاش مولف کتاب سبز و مبتکران به چش می خوره)را بررسی کن و به یکیش اعتماد کن و دیگه سراغ هیچ کتابی نرو.مهم نیست کدوما انتخاب میکنی مهم اینه که بهش اعتماد کنی و دقیق بخونیش مطمئنا نتیجه ی خوبی می گیری
سلام، ممنون از جوابت.نقل قول:
ولي اگه توي ديف كلا مشكل داري كتاب كلاس رمزينه خيلي ميتونه به دردت بخوره
من هم تو دیفرانسیل ضعیفم هم تو حسابان.
ولی مثه اینکه کتاب کلاس رمزینه واسه دیف 1 دوتا جلده درسته؟
ممنون.نقل قول:
برای ادبیات کلک و گاج هر دو خوبند .از دوستانت یا توی کتاب فروشی هر دو تا شا ببین هر کدوم را پسند کردی بگیر
برای دینی هم همینطور
واسه ادبیات (تست) مرجع کنکور کلک رو خریدم، ولی واسه آموزش نمی دونم دقیقا کتاب مدرسه کنکور کلک چند جلده. فک کنم جدا، جداست درسته؟
دین و زندگی هم که کتاب سبز رو خریدم.
چاپ پارسالش دو جلديه.ولي امسال يه جلدي كردن همونونقل قول:
سلام، ممنون از جوابت.
من هم تو دیفرانسیل ضعیفم هم تو حسابان.
ولی مثه اینکه کتاب کلاس رمزینه واسه دیف 1 دوتا جلده درسته؟