راستي اين وزيره رو چطوري بايد كشتش....
Printable View
ببین کشتن این چند مرحله داره که من تا اونجایی که یادمه واست توضیح میدم از اول .نقل قول:
مرحله اول باید با شمشیر بزنیش . وقتی که نصف خونش بره میره بالا و دیگه نمیتونی با شمشیر بزنیش !
باید حواست به سنگهایی که دورت میچرخند باشه . یعنی بهشون نخوری . اون موقع باید بری پشتش ( یه سطون صاف هستش که میتونی از روی بری بالا ) از روی اون میدوی بالا بعد میپری روی پشتش . اون موقع باید سریع باشی . یادته اولین دشمنی که کشتی چطور بود ؟ ضربه های سرعتی ! اونجا هم که میپری روی پشتش هم همینطوریه . یه چند دفعه که بهش بزنی خیلی میره بالاتر ولی سنگ ها یه طوری تنظیم میشوند که میتونی ازشون بری بالا و بهش برسی . ولی باید حواست باشه که اون نورهایی که پرتاب میکنه بهت نخوره . بعد که برسی بالا باید بپری روش و .......................... . به درک واصل میشه . ولی زیاد خوشحال نباش !!!!!!!!!!
چون قول بعدی منتظرته !!!!!!!!!!!! همون شازاده سیاه . نگران نباش اون بهت نمیزنه بلکه شما باید یه راحی پیدا کنی که برسی بهش و شما بهش بزنی . رسیدی اونجا بگو .
شاهزاده ايراني چطوري بايد عكس بگيرم ؟
سلامنقل قول:
دكمه Print Screen رو از روي كيبورد فشار دهيد
عكس به صورت اتوماتيك تو پوشه بازي سيو ميشه
بابا عكس نمي شه بزارم ؟ upload رو ميزنم مي گه صبر كن (please wait ) و همين جوري مي مونه و گير مي كنه؟
خوب شما یکم بزارش میاد .
یه خواهشی هم که داره پست پشت سر هم نزنید عزیزم . تاپیک به هم میریزه !
من خودم تجربه دارم ! یه بار یه تاپیک رو بدجور به هم ریختم .
اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا اينم عكس
سلام من تمام اين كار هارو واسه اون غول درختي مي كنم و يه نيم ساعت هم ازش سواري مي گيرم ولي آخرش ميخوره زمين و ميفته رو من و مي ميرم موندم چيكار كنمنقل قول:
فقط شما رو به خدا كمك كنيد بد جوري سر كارم گزاشتهنقل قول:
ببین وقتی که تموم میشه ، مستقیم میره میخوره به یه در . اونجا تو رو به پشت میوفتی و اون رو به جلو . کاری به تو نداره .نقل قول:
سلام من تمام اين كار هارو واسه اون غول درختي مي كنم و يه نيم ساعت هم ازش سواري مي گيرم ولي آخرش ميخوره زمين و ميفته رو من و مي ميرم موندم چيكار كنم