تو عکس کاکا مانند مونگولهاست!!پس چمن 3 بعدی کجاست
Printable View
تو عکس کاکا مانند مونگولهاست!!پس چمن 3 بعدی کجاست
ممنون آرمین جان از بقیه تیمام بزار میگم اونقدرام کریه نیستن بعضیاشون مثل مالدینی وزامبروتا خوبن ولی بعضیاشون مثل اینزاگیرو سوپر گند زدن ....
اقا من اون فایلرو دانلود کردم بعد ریختمش تو این ادرس:EA Sports\FIFA 09 Demo\data\inpu
ولی بازم نشد با گیم پد تکل و پاس فرار و انتخاب کنی همش میزنه empty .... یکی کمک کنه لطفا...
krauser جان از عکسها ممنون...
چرا اینجوری هستند؟ قبلا که فیقا خیلی برای این سری تبلیغ کرده بود چرا چهره ی بازیکنان اینقدر بد ساخته شده؟
من گفتم امسال پس از مدتها برم و بازی فیفا را بخرم اما انگار زیاد جالب نیست!
انگار تو این بازی فیفا ابتکار کرده و موس را هم در بازی وارد کرده درست هست؟ اون چطوری هست؟
واقعا این کاکا هست؟:18:نقل قول:
اونجا هيچ چيز نبايد باشه تو اون فولدر هرچي هست يا ديلت كن يا بردار بذار جاي ديگه اون فولدر رو خالي كن بعد برو به My Document\Fifa 09 Demo\User جايگزين devdata قبلي كننقل قول:
آره بعضيا نسبتا خوبن ولي ميبيني چشاي همشون گود افتاده عين معتادانقل قول:
آره شبيه مونگولهاست به همه شبيه هست جز كاكا. چمن 3 بعدي رو من خاموش كردم. داره ولي من چون مونيتورم گيم رو ساپورت نميكنه وقتي 3 بعدي رو روشن ميكنم تاريك ميشه بازي بايد يه 19 اينچ LCD بخرمنقل قول:
آره كاكا هست به حركت رابوناييش تعجب ميكني يا قيافه اش؟نقل قول:
من تو 08 هم مي تونستم رابونا اجرا كنم با بازيكنا بين بروبكس تنها كسيم كه اين حركت رو ميتونم اجرا كنم كسي بلده با فيفا اينكارو بكنه؟
بابا افتضاح حال ميده با ماوس ختم هيجانه عين اينه كه آدم داره wii بازي ميكنه. راستي كساني كه پچ استاديوم رو استفاده كنن ميتونن تو ورزشگاه ولدروم هم بازي كنن. اين عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان داشتم بازی میکردم یه چیز جالب دیدم بازیکنایی که خسته میشن اصلا دیگه نمیتونن بدوان ....
به نظر من که بازی خیلی راضی کننده است مخصوصا گرافیک اینهمه به قیافه ها گیر میدین اوناییم که خوب شدن و بگین به نظر من دروگبا انلکا دکو کاروالیو روبن اشنایدر و خیلی خوب درست کردن... این گرافیکی که فیفا داره خیلی ازpes2008 بهتره چون pes همیشه شبیه کارتون بوده تا شبیه ساز فوتبال ........
devdata به دردت خورد تونستي دانلود كني و ازش استفاده كني؟نقل قول:
یه سوال :
تو دمو چجوری زمان بازی رو می شه تغییر داد ؟
چرا من نمی تونم سه تا از عملکرد ها رو تو دسته تنظیم کنم ؟
با دمو رپتور.
زحمتشو ارمین و مسعود کشیده بودن.
نقل قول:
کد:http://screens.fifa4fans.de/screens9/fifa09demo_raptor1.jpg
جز مالدینی. پاتو.رونالدینیو.زامبروتا بقیه مفقود الاثرند(قابل شناسایی نیستند.)نقل قول:
بيا فعلا با قيافه هاي كريه ميلان حال كن تا برم از بازيكناي رئال بندازم آپ كنم
اصل حال be a pro هست حتما بازی کن.نقل قول:
راستش آرمين هنوز Be a Pro بازي نكردم اين دفعه نگا كردم ميگم OK?
وحشتناک باهات موافقم به خصوص با دور بین 3rd person عجب صفایی داره حس بازی کردن رو به آدم القامی کنهنقل قول:
اصل حال be a pro هست حتما بازی کن.