دوستان من bitdefender total 2010 رو نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز مثل قبل دیگه نیست !
در حالیه که سیستم قوی هم دارم
کاری میشه کرد؟
Printable View
دوستان من bitdefender total 2010 رو نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز مثل قبل دیگه نیست !
در حالیه که سیستم قوی هم دارم
کاری میشه کرد؟
bitdefender روي سرعت سيستم تاثير زيادي نداره . البته همه آنتي ويروسها بي تاثير نيستن اما اينك هشما ميگيد بي تاثير نيست نبايدم بي تاثير باشه چون آنتي ويروس نصب شده .
اگه ميخواي كمترين impact به سيستم برسه ميتونين ناد نصب كنين .
من از این کرک 2010 استفاده کردم فقط یه مشکل هست که اتوماتیک آپدیت توتال سکیوریتی من بعد از اولین آپدیت از کار افتاد، حالا باید چه کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
به احتمال زياد با يه ريستارت درست ميشه . منم اين مشكلو داشتم با ريست درست شدنقل قول:
سلام
آقا من وقتی Bitdefender total sequrity 2009 رو میخوام آپدیت کنم (با فایل weekly.exe دانلود شده از سایتش) این پیغام ظاهر میشه:
the virus dsfinitions found on this system are more recent than the ones contained in this package
البته اوایل اینجوری نبود وراحت آپ میشد.
چه کنم؟
ظاهرا شما بيش از 1 هفته ميباشه كه آنتي ويروس خود را آپديت نكرده ايد و اين پكيج آپديت هفتگي كه شما دانلود كرده ايد پاسخگوي نياز آنتي ويروس شما به آپديت نميباشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب حالا برای آپدیت چه کنم. البته فایل آپدیت هفتگی یه فایله با بیش از 50 مگابایت که به نظر میرسه تمام ویروس لیست ها توش هست. به هر حال لطفا راهنماییم کنین برای آپدیت چه کنم.
شما آپديتها را از چه لينكي دريافت ميكنيد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر از توجه شما، از این آدرس دریافت میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 32 بیت رو. خودشم 32 بیته. ویندوزم هم (xp (sp3