-
سلام... .
من این برنامه رو ریختم زدم آپدیت...داشتم یه برنامه دیگری حین کار آپدیتش ریختم...آخریه ازم ÷رسید که ری استارت کنم یا نه...که منم حواسم نبود و گفتم ری استارت کن...!!!! وسط کار آپدیت...!!!!
ویندوز از نو بالا اومد و دوباره زدم آپدیت که با این ارور مواجه شدم...آنتی ویروس رو از اول نصب کردم بازم این ارور رو میده...کسی میدونه چیه...!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلن ناد 32 داشتم از این ارور ها ندیدم...!
حالا که اومدم سراغ این...!
راستی ورژن 8.5 آی ( این آی یعنی چی؟!!! )
-
فكر نكنم بدونيد... .
بهتره از اول بريزم... .
-
سلام
online-amir، دوست عزیز
این پیغام خطا ربطی به برنامه آپدیت من نداره، شما وقتی سیستم رو رستارت کردی، فایل Autoupdater خود مک آفی صدمه دیده و وقتی سیستم میخواد بالا بیاد، چون این فایل نمیتونه سرویس فریم وورک مک آفی رو پیدا کنه این پیغام رو میده، شما وقتی آنتی ویروس رو پاک میکنی، باید حتما پوشه های مربوطش رو هم از program files پاک کنی و دوباره آنتی ویروس رو نصب کنی.
-
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 14/02/1386 برابر با 04/05/2007
-
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 14/02/1386 برابر با 04/05/2007
-
تنكيو...!
از اول نصب كردم...اوكي شد... .
وندر بوي ... من برنامه خاصي نصب نكردم.... خودش آپديت ميكنه...مشكلي نيست...!؟
در ضمن من آپديت هاش رو از كجا گير بيارم ذخيره كنم...بعدن كه خواستم ويندوز بريزم...اونجا كپي كنم...! ..؟
موتوشكر... .
-
من که خودم آپدست می کنم از ایران!
آخرین آپدیت هم Super Dat 5026 بود.
-
-
با سلام به دوستان عزیز
من برای استفاده از vista احتیاج به یک آنتی ویروس داشتم تا با این ویندوز بیلی سازگاری داشته باشه تا اینکه سایت *********** آنتی ویروس mcafee را اخیرا معرفی کرد ماهم چون با ویستا سازگاری داشت دانلود کردیم
لینک دانلود mb 22.775
[***********.com].zip
لینک آپدیت mb 16.327
[***********.com].zip
برنامه به خوبی آپدیت هم میشه اما من یه مشکلی با اون دارم اینکه یه چیزی اگه پیدا کرد سریع حذف میکنه . کسی لطف کنه بگه چطور میشه تنظیم کرد که اگه چیزی پیدا کرد قبل از حذف کردن سوال کنه که میخوای حذف کنی یا نه چون آنتی ویروسهای دیگه این کار را میکنند
چند تا از برنامه های منو حذف کرده حالا موندم چطوری بیارم
مانند برنامه Favorites که در فروم معرفی شده بود
-
اسم سایت پی سی دانلود است