به هیچ عنوان این طور نیستنقل قول:
لینک های بالا فقط و فقط لینک دانلود خود برنامه است
حالا چطور شما فرموده اید تست شده؟
من تست کردم این لینک ها فقط لینک برنامه است!!!!
Printable View
به هیچ عنوان این طور نیستنقل قول:
لینک های بالا فقط و فقط لینک دانلود خود برنامه است
حالا چطور شما فرموده اید تست شده؟
من تست کردم این لینک ها فقط لینک برنامه است!!!!
اين فايلها به هيچ وجه Self Extract نيستند و فقط فايل اجرايي خود برنامه هستند (نسخه Trial).چون شما فرموديد "تست شده" من هم جهت تست دانلود كردم ولي كركي دركار نبود.نقل قول:
دوستان سلام
علت اینکه انتی ویروس من از کار افتاد فکر کنم این باشه:
من از نسخه تریال که 61 مگ هستش دانلود کردم ورژن 15.0.0.60 که فکر کنم باید از این لینک دریافت کنم که 201 مگ هستشکه سه قسمت هست به نظر شما من این لینک ها رو دریافت کنم یا نه ؟ چون خودتون میدونید سرعت ایران چه جوریه و من این لینک رو از یه سایت خارجی پیدا کردم اینم ادرسشکد:http://rapidshare.com/users/WS0NHU
و فکر کنم از همین روشی که اینجا گفته شده استفاده کرده معلوم نیست چه زبونیه شاید المانی دوستان یه نگاهی به سایت بندازنکد:http://www.luyenchuong.net/forum/showthread.php?t=27785
حالا نمیدونم دانلود کنم یا نه دوستان کمک کنند
دوستان نسخه ای که ما استفاده میکنیم (از نظرretail or trial بودن) در اجرای کرک مشکلی ندارن؟
یعنی رو هر دو این ورزن ها جواب میده؟
منم از نسخه تریال استفاده کردم و از کار افتاد.
آگه میشه لینک دانلود نسخه ریتایل را بگذارید.
نه اصلا ربطی نداره. با همون نسخه Trial باید کار کنه.
دوستان مشکل عجیبی برای نورتون من بوجود اومده
در حالی که از کار افتاده ولی auto protect فعاله
اما وقتی به اینترنت وصل میشم غیر فعال میشه
من تمام دستورات کرک رو مو به مو انجام دادم ولی بعد از کانکت شدن برای دومین بار;غیر فعال شد :41:
سلام دوستان
من حقيقتش مثل شما بلد نيستم منتها اگر لطف كنين و جوابم را بديد ممنون مي شوم
من يك Norton Internet Security 2006 به همراه كرك دارم كه نصب كردم و كار مي كند ولي هر كار ميكنم آپديت نمي شود
اگر كمك كنيد ممنون مي شوم
دوستان من قبلا" هم گفتم . تمامی روش رو درست مو به مو انجام دادم و و تایید هم شد حتی آپدیت هم کردم ولی بعد از چند ساعت از کار افتاد . من فکر میکنم که نیاز به یه کرک جدید هستش . دیگه با این روش جواب نمیگیریم .
من برای باره دوم هم این روش را برای کرک کردن امتحان کردم ولی بعد از بار دوم آپدیت از کار افتاد
حداقل الان برام ثابت شد که این روش برای نورتون آنتی ویروس جواب نمی ده
و خوشحالم که همه به جواب اول من رسیدند و دیگه ما را متهم به استفاده اشتباه از کرک نمی کنند!
متاسفانه كركي براي محصولات 2008 نورتون وجود نداره.احتمال اين هم هست كه كمپاني نورتون اين نحوه كرك كردن را متوجه شده و راه حلي براي از كار انداختن آن پيدا كرده.با اين وجود آنتي ويروس نورتون كه با اين روش كرك كردم الان 10 روزه كه روي يكي از سيستمها داره كار ميكنه و مرتب هم آپديت ميشه و تا اين لحظه مشكلي نداشته.به شكل زير نگاه كنيد.دوستان ديگري هم كه با اين روش كرك كردند و محصول آنها از كار افتاده اعلام كنند تا به يك جمع بندي برسيم و اگر اين روش كارساز نبود لينك عكسها را بردارم تا كاربران اذيت نشن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]