سلام من میخواستم بدونم خوبه روی htc hd2 انروید نصب کنم ؟
قربون همتون
Printable View
سلام من میخواستم بدونم خوبه روی htc hd2 انروید نصب کنم ؟
قربون همتون
سلام دوستان
Toshiba G910 هست که خاموشه
بنده خدا میگه رم خالی کرده
هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام من اطلاعات تماس روی اوتلوک کامپیوترم دارم اما نمی دونم چطور به گوشی htc 3g ویندوز 6.1 انتقال بدم
تو برنامه اوتلوک هیچ جایی برای فرستادن اطلاعات به گوشی نیست تو نرم افزار سینک microsoft active synch هم گزینه برای انتقال از کامپیوتر به گوشی نیست لطفا راهنمای کنید
خسته نباشید:
یه دیکشنری خوب واسه گوشی htc diamond2 میخوستم.
اگه می شه مرحمت بفرمایید.
سلامنقل قول:
نرم افزاری میخوام برای موبایل که بتونه فایل های flvبخونه.موبایلم نوکیاست
با سلام
یک فارسی ساز خوب برای Hd mini میخواستم
و اینکه گوشی رو چطوری به پی سی وصل کنم (ویندوز 7)
برنامه viber و tango را برای سامسونگ امنیا 2 یا I8000 میخوام...ممنون
سلام دوستان .
نصيحت از بنده, حتماً برنامه ی BATT CLOCK رو روی گوشیتون نصب کنین .
بنده از اون افرادی هستم که از نصبِ برنامه های به بی فایده و به درد نخور و رَم پُرکن متنفر هستند
این برنامه ی کاربردی, اونقدر مفید هست که اول قصد داشتم یک تاپیکِ جدا واسش بزنم و آموزش تنظیماتش رو درج کنم .
خلاصه نیم عمرتان برفناست اگر نصبش نکنید
:20:
==============================
نصب کنید این برنامه رو ببینید چطور همه چیز موبایلتون رو تحت کنترلتون در میاره و بالای صفحه به شما نشون میده با شکلها و طرحها و رنگهای مختلف اما با تمام قدرتش و مفیدیش فقط تا 350 کیلوبایت از رَم رو اشغال میکنه!!!! که خودتون میتونین در TASK MANAGER این رو ببینید .
فاکتورهای بسیار مهمی رو بهتون نشون میده مثل درصدِ پردازشگر یا همون CPU که با کمک اون میتونین در هر لحظه بفهمین که چند درصد سی پی یو اشغال شده و اگر بیشتر از 70-80 باشه کاری با موبایل انجام ندید و چند ثانیه صبر کنید تا درصدش پایین بیاد بعد صفحه رو لمس کنید تا موبایلتون هنگ نکنه . تا امتحان نکنین نمیفهمین چقدر این موضوع مهم هست.
به میل خودتون میتونین برای درصدهای مختلف رنگهای مختلف تعیین کنید (هزاران رنگ ) که بسیار زیبا و مفید هست .
مثال :
از صفر درصد تا 40 درصد , سبز باشه .
از 41 تا 70 زرد یا نارنجی باشه .
از 71 تا 100 قرمز بشه .
فونتهای گوناگون . اندازه های مختلف .
انتخاب مکان اعداد و ارقام در بالای صفحه به میل خودتونه.
تازه هر وقت که لازمش ندارین با دو سوت خاموش میشه این برنامه .
هر وقت لازمش دارید با دو سوت ظاهر میشه .
:20:
اینی که گفتم فقط یک قطره از دریای اطلاعات با ارزش این برنامه ی با معرفت بود .
خیلی چیزهای دیگه هم هست :
درجه حرارت باتری با دقت یک دهم درجه سانتیگراد باز هم با قابلیت انتخاب رنگ برای حرارتهای کم و متوسط و زیاد .
مقدار کیلوبایت صادره و وارده به موبایل از طریق اینترنت موبایل GPRS
مقدار کیلوبایت صادره و وارده از طریق وایرلسWIFI
با استفاده از اون میتونین مچ برنامه هائی که مخفیانه اطلاعات ارسال میکنه از موبایلتون رو بگیرید .
میتونین مقدار ترافیک رو کنترل کنید و بدونید چقدر ارسال کردین و دریافت کردین و غیره...
واتِ باتری
چند مدل ساعت و تقویم به هر اندازه و رنگی که دوست داشته باشید .
درصد شارژ باتری با رنگهای مختلف برای درصدهای مختلف .آمپر باتری , واتِ باتری , ,لتاژ باتری .
حتی میتونین تنظیمش کنین که هفت هشت فاکتور مختلف با هم در یک شماره !!!! نشون داده بشه و هر ثانیه یا چند ثانیه تغییر کنه .
مثال :
به جای همون ساعت که الان بالای صفحه هست میشه ساعت و تقویم و درصد باتری و دمای باتری رو با رنگهای مختلف ببینید که هر یک ثانیه یکبار عوض میشه و اگر خواستین به جای یک ثانیه یک بار تبدیلش کنین به دو ثانیه یک بار یا بیشتر .
حدود 60 فاکتور مختلف رو بهتون نشون میده!!!
خلاصه یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید .
اگر فقط پنج نفر از دوستان علاقه به نصبش و آموزش تنظیماتش رو دارند ,دکمه تشکر بزنند تا آموزش تنظیماتش رو درج کنم إن شاء الله .
بعدش تشکرهاتون رو حذف کنید .
لینک دانلود برای ویندوز موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود برای اندروید
برای دیدن عکسهای این برنامه :
میبخشید اگر تکراری بود .
یا حق
سلام به دوستان عزیز
ببینم برنامه ای هست بشه از نقشه های گوگل به صورت آفلاین استفاده کرد.شرمنده وقتش رو ندارم تمام پست های قبلی رو بخونم جستجو هم زدم نتونستم چیزی پیدا کنم.
در حال حاضر ار برنامه navicomputer استفاده می کردم که جدیدا نقشه هاش از یه فاصله ای بلاک شده.
فارسی سازنقل قول:
AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416
برای وصل به کامپیوتر از پی سی سوئیت استفاده کن ( واسه نصب نرم افزار)