من این کارارو انجام دادم. الان گوشیم تا روشن میشه بعد از چند ثانیه ریست میشه. باز گوشیم به f رفت.نقل قول:
فکر کنم باز یه فلش کردن رفت تو پاچمون !!!
Printable View
من این کارارو انجام دادم. الان گوشیم تا روشن میشه بعد از چند ثانیه ریست میشه. باز گوشیم به f رفت.نقل قول:
فکر کنم باز یه فلش کردن رفت تو پاچمون !!!
این هک جدید صدا آیا کسی رو w950 تست کرده یا خیر؟؟؟؟
روی m600 که من تست کردم جواب نداد. گوشیم به دیار باقی پیوست ...نقل قول:
حسین جان این هک اسپیکر را روی w950 تست شده؟؟؟
کار میکنه یا خیر؟؟؟؟
جدی میگی؟؟؟نقل قول:
تو توضیحاتش گفته که روی m600 تست شده که.....
عجبه ها.....
(پس فعلا دست نگه دارم تا ببینم کسی روی w950 تستش کنه)
گفته شده كه روي همه هندسفري ها جواب ميده.من كه تست نكردم.كيفيت هم تا جايي كه من احساس كردم كم نشد.نقل قول:
نقل قول:خداييش چه قدر گوشيهاتون نازك نارنجين :13: نميدونم چرا حتي يكي از اين مشكلات سراغ من نمياد:5:نقل قول:
همونطور كه هميشه گفتم من تا چند نفر اين هكها و مدها رو تست نكرده باشن توي اينجا نميزارم.
من خيلي بي دردسر فايلها رو كپي كردم.همين.
دوستان اگه حين انجام اين هك كوچيكترين شبه اي داشتين مطرح كنيد ببينم شايد مشكل از همونجا بوده بشه.
چند تا از اين خارجكي ها كه تست كردن و جواب داده.نقل قول:
دوستاني كه مشكل پيدا كردن با اين هك ، آيا درايورهاي G900-700 رو روي گوشيشون ريخته بودن؟ژ
نقل قول:
دوستان توجه کنند که ابتدا باید فایل اصلی 1020867A.cre رو که قبل از این پچ کرده بودند به جای اصلیش 'C:\private\10202be9 کپی کنند یعنی گوشی رو به حالت قبل از استفاده از 'sound mod lite' برگردوند و بعد اقدام به استفاده از این مود کنند
افرادی دارای گوشیهای W950 W960 P990 P1 کار کرد این برنامه رو تایید کردند و هنوز روی G700 G900 امتحان نشده
منظورت همون نوت پد و torch و ایناست؟نقل قول:
من گوشیم رو آپدیت کردم بعد از آپدیت این فایل توش نبود از همون فایل آماده استفاده کردم.نقل قول:
دوستان توجه کنند که ابتدا باید فایل اصلی 1020867A.cre رو که قبل از این پچ کرده بودند به جای اصلیش 'C:\private\10202be9 کپی کنند یعنی گوشی رو به حالت قبل از استفاده از 'sound mod lite' برگردوند و بعد اقدام به استفاده از این مود کنند
افرادی دارای گوشیهای W950 W960 P990 P1 کار کرد این برنامه رو تایید کردند و هنوز روی G700 G900 امتحان نشده
الان چی رو باید بر گردونم؟
نه منظورم درايورهاي صدا بود.نقل قول:
چندتا نقل قول از دوستانمون تو موبايلستان:
نقل قول:
اقا من همین الان زدم روی p1 جوا داد صداش شده مثل 3250 ینی bass دار و شفاف شده .
نقل قول:
منم هک رو انجام دادم.صدای هدفون مثل هک اول شده.
صدای اسپیکر هم تغییر محسوسی کرده.20 درصد
نقل قول:
دراین کار که فقط یکم سرعت عملتون باید بالا باشه شما اول باید فلپ روی گوشی باشه(برای p990 دارها) بعد گوشی رو روشن کنید وبه محضی که چراغ کلید ها روشن شد شما عمل فورمت ریست رو شروع به زدن می کنید.
یعنی راست * چپ چپ * چپ* رو می زنید واین عمل رو آنقدر تکرار می کنید که تا قبل از ریست شودن گوشی نمایان بشه. به محضه اینکه صفحه ظاهر شد گزینه آخررو زده و بعد yes رو می زنیدو بلا فاصله گوشیتون ریست می شودو حالا سیستم بالا می آید و شما یک گوشی صفردارید.
نکته : تمام این کارها را باید قبل از اینکه گوشی دوباره ریست بشه باید انجام بدید.
نقل قول:
P1 دارها حتما بزنن هیچ مشکلی نداره
روی p990 دوستم هم جواب داد
ولی بخاطره اسپیکرش که کوچیکتره مثل p1 باس (bass) نمیزنه
واقعا با حال ترین هک هست
نقل قول:
تمیز کار کرد ولی صدای اسپیکر وقتی بلند میکنی جیر جیر میکنه..!
ولی به هدفونش میارزه
نقل قول:
من رو w950 تست کردم. صدای اسپیکر به نظرم فرق خاصی نکردهیا من تغییری درک نکردم.
نقل قول:
Working on my w950i ! tnx again.
به خارجکیها اعتمادی نیست...باید صبر کرد دید یه ایرانی شیردل!!!(یادش بخیر) تست میکنه یا خیر؟؟؟؟ :دینقل قول:
چند تا از اين خارجكي ها كه تست كردن و جواب داده.