ممنون ویرایش شدنقل قول:
Printable View
ممنون ویرایش شدنقل قول:
سلام
آیا کیفیت یک قطعه صوتی و تصویری به فرمت اون بستگی داره؟
برای صوت و تصویر استفاده از چه فرمتهایی از نظر حجم و کیفیت و وجود برنامه برای اجرا بهتر یا رایج تره؟
نقل قول:
مسلما كيفيت يك فايل مولتي مديا به فرمت و حجم اون بستگي داره
در حال حاضر فرمتي هم از نظر حجم و هم كيفيت حرف اول را ميزنه فرمت avi-divx هستند
البته يه فرمت جديد هم به نام Rmvb اومده اون هم بد نيست فقط سايزش از divx كوچيك تره
ضمن اين كه divx را نسل جديد پلير هاي خانگي هم ساپورت ميكنه
من لينك دانلود iSkysoft Video Converter را ميخواستم
ورژن هم 2 به بالا باشه به همراه كرك يا سريال
متاسفانه AVS Video Converter توي تبديل فايل هاي ts مشكل داره ولي كانورتور بالا خيلي راحت انجام داد
ممنون ميشم
من میخواستم بدونم اسم برنامه هایی مثل k_lite codec pack چی هست؟
خوب اسمش روشه دیگه:31: این برنامه در واقع مجموعه کدک های پخش فایل های مولتی مدیا هستشنقل قول:
نقل قول:
سلام به همه دوستان
من احتیاج به یه کانورتر دارم تا فرمت دایویکس رو با زیر نویس srt به فرمت avi تبدیل کنم تا بتونم روی MP4 ازشون استفاده کنم.راستش قبلا از یه نرم افزار استفاده میکردم که فکر میکردم Xilisoft باشه (تازه سیستم عاملش رو عوض کردم)الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.xilisoft video ultimate و Imtoo Media Package(تمام نرم افزارش)را دانلود و نصب کردم.اما با هیچ کدومشون نمیتونم زیرنویس اضافه کنم.فرمت فیلم هام Dvix و زیر نویس هاشون srt هستن.تنها موردی که دیدم روی نت نوشتن حتما زیرنویس رو میشه انتخاب کرد Total video converter هستش هنوز دانلودش نکردم اما راستش از همون نرم افزاری که قبلا استفاده میکردم بیشتر خوشم میاد.بالاش خیلی آسون میشد زیر نویس انتخاب کرد و GUI ش خیلی شبیه Xilisoft Video Converter بود.در ضمن یادتون باشه هم Xilisoft هم Imtoo هر دو شون زیر نوس رو در حالت DVD پشتیبانی میکنن اما فایل ها من بصورت جدا جدا هستن و نمیشه بدون IFO بعنوان DVD به خورد اینها داد.
از iLove هم استفاده کردم ولی از هر 2 یا 3 تبدیل یکی قابل استفاده نیست
لطفا یه برنامه پیشنهاد بدین که بتونه Dvix و یه فایل زیر نویس srt مجزا رو به فرمت Avi به اندازه 320*240 تبدیل کنه.
دوست عزیز Xilisoft در پست اول همین تاپیک هست .
نقل قول:مشکل من Xilisoft نیست،نقل قول:
کدوم نرم افزار Xilisoft میتونه زیر نویس به یه فایل دایویکس اضافه کنه.لطفا اول سوالم رو بخونین