دوستان به نظر شما اكسس پوينت امواج رو چطور ميفرسته به اين شكل توجه كنيد
امكان داره به هر دو صورت بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان به نظر شما اكسس پوينت امواج رو چطور ميفرسته به اين شكل توجه كنيد
امكان داره به هر دو صورت بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من يه مودم وايرلس dlink 2640u دارم مودم رو براي اتصال اتوماتيک به adsl تنظيم کردم. يه پي سي با ويندوز xp دارم که از طريق lan مستقيما به مودم وصله يه لپتاپ هم که ويندوز 7 64 بیتی روش نصبه از طريق وايرلس به اينترنت وصل ميشه. قصد دارم بين پي سي و لپتاپ فايل شيرينگ داشته باشم.ip ها روی اتوماتیک ولی دوتا دستگاه همدیگر نمیبینن.
ممنون میشم کامل راهنمایی کنین
دوستان چطوری میشه دو تا 7 بهم وصل کرد؟
سلام
کمک کنید که دیوانه شدم
من 2 تا سیستم دارم،یکیش ویندوزش XP و لپ تاپ هم 7 64 بیتی هستش
adsl رو XP هستش و به صورت وایرلس لپ تاپ هم وصله
الان میخوام این دو تا سییستم رو وصل کنم به هم وایرلس ،جوری که بتونم از این2تا فایل شرینگ کنم به هم،تو این زمینه ی شیرینگ هیچی حالیم نیست،میخوام جوری هم باشه که کاملا Secure باشه،یعنی هیچ سیستم دیگه نتونه وصل شه به شبکم،هرچیم خوندم این تاپیک رو چیزی حالیم نشد،یه مرد پیدا شه یه زاهنمایی اساسی کنه،از آغاز تا پایان کار
ممنون عزیزان
سلام
کمک کنید که دیوانه شدم
من 2 تا سیستم دارم،یکیش ویندوزش XP و لپ تاپ هم 7 64 بیتی هستش
adsl رو XP هستش و به صورت وایرلس لپ تاپ هم وصله
الان میخوام این دو تا سییستم رو وصل کنم به هم وایرلس ،جوری که بتونم از این2تا فایل شرینگ کنم به هم،تو این زمینه ی شیرینگ هیچی حالیم نیست،میخوام جوری هم باشه که کاملا Secure باشه،یعنی هیچ سیستم دیگه نتونه وصل شه به شبکم،هرچیم خوندم این تاپیک رو چیزی حالیم نشد،یه مرد پیدا شه یه زاهنمایی اساسی کنه،از آغاز تا پایان کار
ممنون عزیزان
سلام
کمک کنيد که ديوانه شدم
من 2 تا سيستم دارم،يکيش ويندوزش XP و لپ تاپ هم 7 64 بيتي هستش
adsl رو XP هستش و به صورت وايرلس لپ تاپ هم وصله
الان ميخوام اين دو تا سييستم رو وصل کنم به هم وايرلس ،جوري که بتونم از اين2تا فايل شرينگ کنم به هم،تو اين زمينه ي شيرينگ هيچي حاليم نيست،ميخوام جوري هم باشه که کاملا Secure باشه،يعني هيچ سيستم ديگه نتونه وصل شه به شبکم،هرچيم خوندم اين تاپيک رو چيزي حاليم نشد،يه مرد پيدا شه يه زاهنمايي اساسي کنه،از آغاز تا پايان کار
ممنون عزيزان
سلام
کمک کنيد که ديوانه شدم
الان ميخوام اين دو تا سييستم رو وصل کنم به هم وايرلس ،جوري که بتونم از اين2تا فايل شرينگ کنم به هم،تو اين زمينه ي شيرينگ هيچي حاليم نيست،ميخوام جوري هم باشه که کاملا Secure باشه،يعني هيچ سيستم ديگه نتونه وصل شه به شبکم،هرچيم خوندم اين تاپيک رو چيزي حاليم نشد،يه مرد پيدا شه يه زاهنمايي اساسي کنه،از آغاز تا پايان کار
ممنون عزيزان
سلام
کمک کنيد که ديوانه شدم
ممنون عزيزان
یه بار پست بدی به خدا می بینیم .
روی مودت DHCP Server ست شده ؟ سیستم ها IP گرفتند ؟ Workgroup سیستم ها رو ببین یکی هست ؟
توی ویندوز xp تیک using simple file sharing رو از folder option تب view بردار .
بعد روی هر سیستم یک سری فایل share کن .
به هر دو سیستم پسورد بده !
ping کن ببین جواب می گیری ؟
ریست کن حله...
سلام دوستان
من يه مودم وايرلس dlink 2640u دارم مودم رو براي اتصال اتوماتيک به adsl تنظيم کردم. يه پي سي با ويندوز xp دارم که از طريق lan مستقيما به مودم وصله يه لپتاپ هم که ويندوز 7 64 بیتی روش نصبه از طريق وايرلس به اينترنت وصل ميشه. قصد دارم بين پي سي و لپتاپ فايل شيرينگ داشته باشم.ip ها روی اتوماتیک ولی دوتا دستگاه همدیگر نمیبینن.ِ
ممنون میشم کامل راهنمایی کنین