فقط و فقط و فقط و................ 206 صندوقدار بخر. برو بخر دیگه رای اکثریت هم همینه. موفق باشی.
فقط و فقط و فقط و................ 206 صندوقدار بخر. برو بخر دیگه رای اکثریت هم همینه. موفق باشی.
[quote=MAJ€€D;2409011]چرا حالا صندوق دار ؟ یه 206 معمولی بگیر[/quote
برای اینکه همه مدلهای اس دی موتورشون 1600 هست و صندوق هم واقعا" چیزیه که تویی ایران نیاز هر ماشینی.
اما با توجه به اینکه دوستمون خانم هستند , و اکثر خانها ریو سوار میشن (مخصوصا" توی تهران) . بنده کیا ریو رو پیشنهاد میکنم . با یک میلیون هم میتونی همه امکاناتی که اس دی هم نداره رویش سوار کنی .
پژو 405 و پزو پرشیا در یک سطح هستند
دوستان سلام :
برای خرید یکی از لوازم ماشین به فروشگاه مراجعه کردم ، فروشنده گفت که دو نوع جنس داریم !
یکی ارزون قیمته اما تا یکسال ضمانت داره _ یکی هم گرونتره اما هیچگونه ضمانتی نداره و تمام مسئولیت اون بعهده خودته !! بنظر شما چه چیزی درسته ؟ اولی یا دومی ؟؟
لطفا راهنمائیم کنین :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم مگه چقدر اين حجم صندوق برات مهم هست؟ اگه قراره مادرت سوار شه ميخواي كه ماشين دنده اتوماتيك نباشه، يه 206 تيپ 5 يا 3 بگير!
من Sd مدل V1 دارم... خيلي راضيم .. قبلش تيپ 5 داشتم و اون هم خوب بود ، 206 كلا
رانندگي با 206 به دليل اندازه ي كوچيكش و فرمان بسيار نرم، براي يك خانوم راحت تر هست.
ضمن اينكه از مدل 3 به بالا، امكانات بسيار عالي داره، مثل Air-Bag، ترمز ABS سيستم خنك كننده خودكار و ...
دركل از ماشيني چون سمند و پرشيا بسيار استانداردتر هست! آخه پرشيا كه همون 405 با دوتا شيشه برقي بيشتر هست، 405 هم كه مال دهه ي 90! آدم 206 و نمي گيره ميره پرشيا ميخيره؟
یه سیزده بدر یا شمال بخوای بری متوجه اهمیت صندوق عقب خواهی شد !!!:31::31:نقل قول:
جسارتا میتونم بپرسم این مدل v1 رو چند خریدید ؟؟:20:نقل قول:
با سلام لطفا نظراتتون رو در مورد ماشینهای 12 تا 14 میلیونی موجود در ایران با توجه به همه جوانب بگید. حتما کارشناسی باشه یا خودتون تست کرده باشید.