قیمتش 100 تومنهنقل قول:
قیمتش 100 تومنهنقل قول:
من 99% فردا اگر پولم که تو کارته پارسیان هست رو بتونم نقد کنم:31: فردا میرم این مدل رو میبندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو به گفت 65 تومانه گفت هر چند تا باند بخوای میبندم هر کدوم حال کردی ببر من از این کنوود خیلی خوشم اومده:40:
نفهمیدم کنوود 6982 هست ؟ ولی عینه همین بود
ولی احساس میکنم بالا گفته چون گفت تخفیفم میدم:13:
6982 مگه پایونیر نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
منم اول میخواستم پایونیر بگیرم 6982 بعد چند جا رفتم دیدم 6975 6972 6992 همه مدل دارن جز این بعد رفتم سراغ کنوود که چشمم با این مدل افتاد گفت 65 تومان امپم نمیخوره خودش یک مدل گفت اولش 69 داشت بعد من سرچ دادم 6982 این اومد اونم همین شکلی بودنقل قول:
امیر بدون آمپ صدای باندا رو که تا آخر بلند می کنم ، خرخرپرپر میکنه.
این باندا رو خراب نمیکنه ؟
چرا! شدت صوت تولید شده میتونه دیافراگم باند رو پاره کنه!نقل قول:
من تازه چند روزه که متوجه شدم رو ماشین دوستم از 4 سال پیش باند 6975i یا همچین چیزی بود.البته با یدونه از این پخش های قدیمی پایونیر فوق العاده بود.من خودم خیلی خوشم اومده بود بیس نرمی داشت.نقل قول:
ولی بعد از اینکه مجبور شد ظبطشو با این جدید های پایونیر عوض کنه کیفیتش افت وحشتناکی پیدا کرد. شد در حد باند بدون آمپ.اون موقع محدودیتی تو بلند کردن صدا نداشت و لی الان صدا به 30 نرسیده خراب میشه.:11:
پس ظبطم خیلی مهمه ! من میبرم پیش همین مغازه که به من گفت مدل های مختلف باندو میندازه که البته فکر کنم کاره عادی باشه .... ولی در کل اونطوری بهتر میشه فهمید کدوم با ظبطه من مچ میشه !نقل قول:
دقیقا!جنس مورد علاقتونو که پیدا کردین زیاد بروز ندید خیلی عادی رفتار کنید وای به حال روزی که طرف اگه بفهمه ذوق زده شدید اونوقت میاد مثل من سوکت فابریک پرایدو میپرونه 9 هزار تومن!!!!!!!!:13:نقل قول:
پخش مهمهنقل قول:
ولی در کیفیت صدا
همه ی پخش ها یبا بلند کردن صدا دچار افت محسوس کیفیت میشن
6992 قکر کنم گرونه
اگه صداش رو شندیدی و خوشت اومد بگیر
ولی توجه کن
احتمالا باند رو توی یه چیز باکس مانند میذارن و برات تست میکنن
کاری نکنی پشیمون بشی
از 3 - 4 جا حداقل قیمت بگیر
6982 هم ماله پایونییر هست