دوست عزيز شما اگه پيغامهاي خصوصي خودتو ميديدي من اونجا بهت جواب داده بودم .نقل قول:
دوست عزيز شما اگه پيغامهاي خصوصي خودتو ميديدي من اونجا بهت جواب داده بودم .نقل قول:
سلام ببینم میتونم یک عکس بزارم منم
کد:http://upload.--------.com/3/1243270769.jpg
اوکی...اوکی...گرفتم...ممنون...ح ق با شماست...در مورد این هم نظر بدین دیگه خیلی ممنون میشم...
این هم حسن ختام عکسهای شماله...(canon A630)
(تصویر بزرگ 1200*1600 به حجم 188 کیلو بایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i41.tinypic.com/20koh12.jpg
مرسینقل قول:
هم حس و هم کادرتو دوست دارم خیلی خوب بود موفق باشی
به عقيده من رنگ اين عكس طبيعي به نظر نمياد . حالا دليلشو نمي دونم ولي يه جورايي رنگش دل نشين نيست . وضوح تصوير هم اون جوري كه از Canon Sx10 انتظار ميره نيست .نقل قول:
ببینید تو این عکس هم همینطوره. انگار شما جذب میشید به سمت داشتن یک اشکال همیشگی در کادرهاتون! اینجا هم اون تنه ی درخت سنگینی میکنه سمت چپ عکس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محمد88
در اینجا تا حدودی ، یعنی در قسمتهایی مه به کار لطمه زده. فکر میکنم هدف این عکس این بوده که اون مسیر وسط کادر رو نشون بده . البته اگر این نبوده باشه ، هیچ چیز خلاقانه ای درش وجود نخواهد داشت. محل قرار گرفتن این راه در کادر ایراد داره. هیچ احساسی رو به بیننده منتقل نمیکنه و باز در کنارش ، اون تنه ی کلفت درخت ، نگاه بیننده رو به سمت خودش می کشه !
با توجه به این که این عکس آخرین عکس از این سری شمال ( به قول شما ) هست ، جای قدردانی داره پیدا کردن یه همچین مناظری و عکس برداری ازشون. ممنون.
سلام
اینم یک دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عکس جالبی شده ...
ولی میتونست بهترین از این هم بشه ...
احساس میکنم شما در این خواستید تمامی قسمت های زیبای منظره رو توی عکس داشته باشید که این باعث شده عکس کادر بندی زیاد مورد توجه نگیره !
برای مثال اگر شما میخواهید درخت رو نشون بدید باید کادر رو کمی بالاتر میبردید تا انتهای درخت دیده نشه و حواس بینده رو پرت نکنه ... چون در حالت فعلی هم تمام ریشه در انتهای کادر اومده که اگر قرار بود دیده شه هم باید کمی بیشتر میرفت تو کادر ...
و اگر میخواستید اون مسیر ور به نمایش بذارید باید کادر کمی میومد پایین ... تا مسیر به چشم بخوره ....
کلا اشکال گیری من از شما و عکاسی شما نیست ... این مشکلات از تضاد هایی که توی منظره بوده ایجاد میشه ...
خیلی چیز ها به چشم میخوره که واقعا کادر بندی کار سختیه ...