روی بعضی از ستون ها بریدگی یا لبه داره که میشه روی اونها پرید
همشون مثل همدیگه نیستن و هر کدوم فرق داره
Printable View
روی بعضی از ستون ها بریدگی یا لبه داره که میشه روی اونها پرید
همشون مثل همدیگه نیستن و هر کدوم فرق داره
سلام
آیا پچی چیزی برای این بازی عرضه شده در این مدت که نبوده ایم ؟!
--------------------------------------------------------------------نقل قول:
هر چی گشتم بریدگی پیدا نکردم:41:
منظورت این ستون هاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------
کی میتونه از این بدبختی خلاصم کنه؟....
من واستون سیوشو میذارم, یه آدم بامرام پیدا میشه تو این مرحله یه چرخ بزنه واسم راه و پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سیو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما توی این قسمت باید بین ستون و دیوار حرکت کنین
یعنی می پرین وپای خود رو به دیوار میزنین و میپرین سنگهای پشت سرتون رو میگیرن وبالا میرین
شما باید این عمل پریدن زیگ زاگی رو اونقدر ادامه بدین تا دستتون به اون شیارها و سنگها برسه
این که دیگه خیلی اسونه...
----------------------------------------------------------------نقل قول:
من بیش از 20 بار اون بالا رفتم ولی همون جا گیر میکنم
توی عکسا هم مشخص کردم وقتی به قسمت شماره ی2 میرسم به سمت پشت میپرم که از ستون ها بگیره ولی نمیگیره!!!!
من فکر میکنم وقتی به قسمت شماره 2رسیدم باید به سمت راستش بپرم (یعنی قسمت شماره 3) ولی متاسفانه اونجا نمیپره
نظر شما چیه؟
اینم عکسها:
- وقتی در نقطه 2 هستین کمی به سمت چپ برین برای اینکه بتونین دورخیز داشته باشین.نقل قول:
- سپس به سمت راست حرکت کنین و نرسیده به لبه کلید Space رو بزنین تا به سنگهای سمت راست یعنی نقطه 3 پرش کنین.
- مسیر سمت راست رو ادامه میدین تا به ستون میرسین. بعد از ستونها میگیرین و به سمت در باقیمانده حرکت میکنین...
دیگه فکر نمیکنم احتیاجی باشه سیو شما رو رد کنیم. :46:
اقایون سلام :
من تو مرحله چکشها گیر کردم (جایی که چکشها به دیوار میخورند)توی اتاق چرخ دنده دار؛ غول رو هم کشتم ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفاً کمک کنید خیلی علاف شدم
از وزنه ها همون اتاق بالا برین... جلوتر در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنیننقل قول:
سلام من تو مرحله مکزیک همون جایی که یه اهرم است که سر جگوار رو نداره از سمت چپ از راهرو عبور میکنم و به یه پل می رسم و نمی دونم باید چکار کنم
اینم عکساش
این محیط همون راهرو هستش
اینم همون پله
کمکم کنید
وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستین.نقل قول:
برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از آدرس زیر دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3384949&postcount=717