jpegهستن.بعلاوه يه سوال ديگه هم دارم.يه دوربين هندي كم دارم كه مموري نيست نواره فيلمهاشو چطور ميتونم بزنم رو كامپيوتر و رايت كنم رو سي دي كه با پليرها بشه پخشش كرد؟
Printable View
jpegهستن.بعلاوه يه سوال ديگه هم دارم.يه دوربين هندي كم دارم كه مموري نيست نواره فيلمهاشو چطور ميتونم بزنم رو كامپيوتر و رايت كنم رو سي دي كه با پليرها بشه پخشش كرد؟
نقل قول:
شما نیاز به کارت کپچر و تجهیزات مخصوص دارید که بتونید فرمت VHS رو به CD تبدیل کنید
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی برنامه nero وقتی شما گزینه VCD یا SVCD رو انتخاب کنی و فایلای فیلم با فرمت AVI , mpg ,mpg4 و ... رو که انتخاب کنی زمانی که دگمه BURN رو برای رایت میزنی قبلش فایلارو به فرمتی که توی vcd بتونه نمایش داده بشه تبدیل میکنه بعد از تبدیل رایت میکنه
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی برنامه nero اگه میخای عکسات روی vcd نشون داده بشه باید نوع سی دی که رایت میکنی تو منوی اول vcd رو انتخاب کنی و بعد فایلای عکستو add کنی که اتوماتیک عکساتو توی پوشه image از سی دی میندازه که توی vcd هم نشونش میده
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
دوستان می خوام با Alcohol 120% یه سری فایل رو از روی هارم بزنم روی DVD ! ولی نمی دونم چطوری باید این کار رو انجام داد !
اصلا میشه با این نرم افزار این کار رو کرد ؟ اگه میشه لطفا توضیح بدید چطوری .
نقل قول:
این نرم افزار برای کپی و پشتیبان گیری و ساخت درایو های مجازی و ساخت ایمیج از سی دی و دی وی دی ها تهیه شده البته تو مشخصات نرم افزار زده شده که برای رایت سی دی های خش دار و قفل دار هم بکار میره
شما Nero رو نصب کن و خیلی راحت فایل هاتون رو رایت کنید
آخه من تا حالا از Nero استفاده می کردم که خیلی هم عالی بود. ولی Nero یی که من همیشه نصب می کردم Nero 7 Essentials
بود که روی DVD رایترم بود. ولی تازگی هم یه پیغام از طریق ویندوز میداد که فکر کنم معنی ش این میشد که این نرم افزار دیگه قدیمی
شده و توسط سایت سازنده پشتیبانی نمیشه لطفا نسخه جدیدترش رو نصب کنین !
من Nero 9 هم داشتم که نصب کردم ولی نتونستم کرکش کنم ! سریالش رو قبول نمی کرد. این Nero7 که قبلا داشتم خیلی خوب بود
زیاد چیزای اضافی نصب نمی کرد ! بر عکس Nero های جدید که وقتی نصب می شه همه سیستم میشه Nero ! که می دونم البته
خیلی چیزهاش رو میشه نصب نکرد ولی کلا من اصلا از ورژن های جدیدش خوشم نمیاد !
حالا میشه یه Nero خوب که کرکش هم کار کنه بهم معرفی کنید ؟!
آقا مشکلم حل شد !
خودم یه نسخه از Nero پیدا کردم به اسم Nero 10 Lite Micro که همونی بود که می خواستم. فقط ابزار رایت Nero داخلش هست،
حجمش هم فقط 22 مگ بود که دانلود کردم.
فقط یه سوال ! اگه به اینترنت وصل باشم می تونم Nero رو باز کنم و باهاش DVD رایت کنم !؟ از کار نمی افته ؟!
_________
ببخشید من فکر کردم خود سیستم این دو تا پست من رو یکی می کنه اگرنه همون قبلی رو ویرایش می کردم !!
سلام دوستان
دی وی دی رایتر من جدیدا سی دی رو نمی خونه دی وی دی هم فقط اگر خیلی تمیز باشه میخونه و اصلا نمیشه باهاش برنامه نصب کرد(اجرا نمی کنه) تمیزش هم کردم ولی فرقی نکرد.
ممنون میشم جواب بدید
با این تفاسیر که شما بیان کردید میتونم بگم اپتیک دستگاه شما ضعیف شدهنقل قول: