:31::31::31::31::31::31::31: خود تابع print رو تعریف کن که باید چیکار کنه!!! فقط پیش تعریف رو نوشتی؛ ضمنا تابع main رو void بزار؛ اگه int میخوای بزاری باید یه جوابی برگردونه، مثلا همون return 0 معروف.نقل قول:
Printable View
:31::31::31::31::31::31::31: خود تابع print رو تعریف کن که باید چیکار کنه!!! فقط پیش تعریف رو نوشتی؛ ضمنا تابع main رو void بزار؛ اگه int میخوای بزاری باید یه جوابی برگردونه، مثلا همون return 0 معروف.نقل قول:
سلام خسته نباشید. چند تا سوال داشتم:
1- چگونه از Struct بصورت آرایه استفاده کنیم؟
لطفا نمونه ای قرار دهید که گویا باشد.
2- از Struct می شود در Function استفاده کرد؟
3- موقع دریافت رشته و عدد مثلا a.name و a.id بعضی اوقات بخاطر .getline برنامه نمی گذارد که کاربر Name را وارد کند و آن را نادیده می گیرد. مشکل از چیست؟
سطح کاربر:مبتدی
تشکر فراوان
و اگه i<n و j<m باشه هم باید همین جوری نوشت !نقل قول:
سلام به دوست عزیزنقل قول:
میشه لطف کنی بگی من به چه صورت باید تابع print رو تعریف کنم؟
سوال دوم اینکه کارکتر t\ مربوط به چی میشه ؟
1 . یعنی چی؟ چه ربطی به آرایه داره ؟ struct یه نوع تعریف ساختاره مثل کلاس و میشه با اون شی ساخت مثل نقشه یه میز چوبی که اول تعریف میشه روی کاغذ که مثلا یه سطح داره و 4 تا پایه و چجوری به هم وصل میشننقل قول:
بعد با استفاده از اون نقشه میشه چندین میز ساخت که همشون 1 سطح و 4 تا پایه دارن فقط ممکنه اندازه این پایه یا سطح با هم فرق کنه
آرایه یه ساختمان دادست که توش دیتا میریزیم و استفاده میکنیم مثل یه ظرف یا جعبه
2.بله میشه
3 . سوال نامفهومه
هشت تا فاصله میاندازه /t و میره بعد از اون نوشته رو مینویسه.نقل قول:
تابع printf اگر اشتباه نکنم در stdio.h میباشد.
شما اول برنامه تون اومدین یک تابع به نام print تعریف کردین که و محتواش خالیه و داخل تابع main ازش استفاده کردین . شما باید بگین ایت تابع با دو داده ای که میگیره چی کار کنه.همون طوری که تابع sort تعریف کردین.نقل قول:
من از توربو سی استفاده میکنم میخواستم بدونم میشه برنامه ای رو جایگزینش کرد که تمامی دستورات توربو سی رو هم ساپورت کنه مثلا اگه دستوراتو تو ویژوال سی بنویسم اجرا میشه ؟!
سلام من دارم شروع میکنم به نوشتن یه پروزه همون اولش به مشکل خوردم :31:
پروزم یه بازیهکه باید اعداد مثل هم و پیدا کنم بگذریم من چارتشو نوشتم میخواستم بدونم چه جوری با اعداد تصادفی دو به دو مثل هم پرش کنم مرسی( به صورت تابع) . اینم برنامم:
کد:void chart(){
int x,y,i,j;
for(i=0,y=3;i<=7;i++,y+=2)
for(j=0,x=20;j<=30;j++,x++){
gotoxy(x,y);
putch(210);}
for(i=0,y=3;i<=14;i++,y++)
for(j=0,x=20;j<=6;j++,x+=5){
gotoxy(x,y);
putch(210);}
}
///////////////////////