تووي درايو سي راست كليك كن و check nowرو بزن هر دو تا تيك رو هم بزن و بعد ري استارت كن و بزار سيستم كارش رو بكنه
hardware manager رو هم چك كن ببين مشكلي نداره(روي ماي كامپيوتر راست كليك كن و propertiese>>hardware
Printable View
تووي درايو سي راست كليك كن و check nowرو بزن هر دو تا تيك رو هم بزن و بعد ري استارت كن و بزار سيستم كارش رو بكنه
hardware manager رو هم چك كن ببين مشكلي نداره(روي ماي كامپيوتر راست كليك كن و propertiese>>hardware
با سلام
1 مشکل برام پیش اومده
تو درایو F چند تا پوشه داشتم به نام music ولی 1 دفعه غیبش زد
حجمش هست ولی از پوشه خبری نیست/؟
با آنتی ویروس که سرچ میکنم پیدا میکنه ولی از my computer نیستش
اگه لطف کننین جوابمو بدین ممنون میشم
Hidden نیستن ؟نقل قول:
یا از نرم افزار خواصی استفاده نمیکنی ؟
كسي براي مشكل من پاسخي نداشت ؟؟؟نقل قول:
وقتي رو turn of computer كليك ميكنم سيستمم تا چهار پنج دقيقه هنگ ميكنه و موقعي هم گزينه شاوت دون رو ميزنم چهار پنج دقيقه نياز هست تا سيستم خاموش بشه
نه دوست عزیزنقل قول:
هر کاری که بگین کردم
نشد که نشد
موندم چه کار کنم
اگه کسی این مشکل براش پیش اومده بگه لطفا
سلام
من دو روز بود که هر چی سعی می کردم به اینترنت وصل بشم نمی شد!
سیستم رو با آنتی ویروس چک کردم موردی نبود.
بعد یادم افتاد که آخرین باری که به اینترنت وصل شدم ویندوز دوتا آپدیت داشت که نصبش کردم، اونها رو پاک کردم و حالا تونستم به اینترنت وصل بشم.
از دوستان عزیزی که دائم ویندوزشون آپدیت می شه سئوال دارم که آیا این مشکل برای اونها هم پیش اومده یا نه؟
در ضمن می شه گفت که مشکل از این آپدیت ها بوده یا خیـــــــر؟
نقل قول:
Security update for Windows xp (KB951748)
Update for Windows xp (KB951978)
سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرس زیر سر بزنید چند روش برای حل مشکل فایلهای مخفی شده گفته ام .
با اون روشها میتونید بفهمید که ایا فایلهاتون مخفی شدن یا نه و نحوه برگردوندن اونها هم گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام
من وقتی می خوام بیام توی ویندوز بعد از این که ویندوز میاد بالا هیچی کار نمی کنه ... خواستم برم ویندوز رو عوض کنم وقتی که خواستم برم توی بوت کیبوردم از کار افتاد ... الان چی کار کنم؟ ... کارم با این سیستمم هست کمکم کنید خیلی دعاتون می کنم.
سپاس
:20:
سلام
جدیدا ویندوزم زیاد ارور dont send یا چجور بگم همون پنجره مخصوص رو میده علل خصوص زمانی که وارد یه پوشه با حجم و اطلاعات زیاد میشم یه یو اون ارور رو میده و فکر کنم از explore مشکل میگیره یه چیزی شبیه این پنجره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به جای msiexec.exe نوشته explore.exe لطفا بگین مشکل از چیه میشه ویندوز عوض نکنم ؟ و حل شه
سلامنقل قول:
شما دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و بعد هم اینتر را بزنید . قبلش سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید .
اگه مشکل حل نشه باید ویندوز را ریپیر کنید .
موفق باشید .