اخه این خیلی بده کهنقل قول:
سینا اون پیشنهادم چی شد؟
Printable View
اخه این خیلی بده کهنقل قول:
سینا اون پیشنهادم چی شد؟
و البته اواتار متحرك :31:نقل قول:
لينك فعال ميخواي چيكار؟ :31:نقل قول:
الان من تو فروم هايي هستم كه لينك فعالشون بازه بعد هي مديرا ميان ميگن آقا فعال نذارين فــيلتر ميشيم ، بعد پست رو ويرايش ميكنن :31:
سلام. اولا ممنونم از اینکه برای آموزش ما صفر کیلومتر ها هم کسی کاری می کنه!!
دوما: راستش من که خواستم چیزی یاد بگیرم از این تاپیک، اومدم تا تمام صفحه ها رو بخونم!! صفحه های اول که99% تشکر بود. خوب بعد از دیدن 10 صفحه تشکر!! اومدم صفحه آخرررررررررررررررررر! که دیدم بحث کاملا تخصصی شد و باز هم من چیزی سر در نیاوردم!! بیچاره سلولهای خاکستری مغزم!!از وقتی عضو این سایت شدم فعالیتشون 110برابر شده!! آخه همه ماشالله دکترای رایانه و شبکه دارن!!خواستم بگم که : پسهای تشکر حذف بشن! که یادم افتاد: بابا مگه ما می تونیم پیام بدیم!! همه اش می نویسه: تا 10 تا مطلب نذارید پیام خصوصی نمی تونید بدید؟!! خدایی یه جورایی...!!خوب! هرجا قوانین خودشو داره و جای اعتراض عموما نیست!ولی حالا چند سوال می پرسم که اگر تکراریه واقعا عذر می خواهم!!
1. چطور می تونم پاسخ خودم رو ویرایش کنم؟
2. آواتار یعنی چی؟
3. بن چیه؟
4.چطور می شه توی پیام از شکلک ها استفاده کرد؟
5.محدودیت های عضو جدید تا چه موقع ادامه داره؟
واقعا از لطفتون ممنونم
چرا فیل تر کنن مگه ما چی میزاریم؟نقل قول:
سلام دوست گلم ورودت رو خیرمقدم می گم و لحظات خوبی رو برات ارزو دارمنقل قول:
برای اینکه جواب سوالات رو بگیری فایل pdf که اموزشی هم هست رو بخون
1 گزینه ی ویرایش پایین سمت چپ هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1625821&postcount=1
2 عکسی که میزارن رو بهش می گن اواتار
3 اینو منم نمی دونم:31:
4 حالات پیشرفته کنار حالت ارسال سریع رو انتخاب کن شکلک ها رو می بینی
5 بعد چند تا پست دادن برطرف می شه (البته به نظر من کار خوبی نیست ولی قانونه)
بازم اگر سوالی داشتی خوشحال می شم جواب بدم
سلام
میشه لطفا راهنمایی کنین .چه جوری میشه یک تاپیک جدید درست کرد؟
چیزی به نام (موضوع جدید) نمی بینم
تمام اموزش رو هم خوندم که خیلی خوب بود
خیلی ممنون
سلام . توی انجمنی که میخواهید تاپیک جدید ایجاد کنید ؛ بالای صفحه سمت راست این آیکون رو میبینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش استفاده کنید .نقل قول:
فکر کنم یعنی اخراج یک کاربر به دلیل رعایت نکردن قوانین سایتنقل قول:
سلام
من میدونم که هنوززززززززز در دوره آزمایشی هستم و باید تایید بشم ولی این مشکل رو میخواستم بگویم که
مدت زمانی که طول میکشه تا ما جدیدا تایید بشیم زیاده بخاطر همین پست هامون وسط پستای دیگه می افته پس خونده نمیشه و به نتیجه ای نمیرسه
میشه راهنمایی کنین
در ضمن ...چه بسا در آخر زود کاربر فعال بشم!!:20:
مرسی
ميشه برا اسم كاربري هنگام ثبت نام از اسم افراد مشهر استفاده كرد؟ (سياسي، ورزشي، علمي و...)
مثلا اسمش رو بزاري علي دايي يا انشتين يا محمدر ضا پهلوي يا سيد علي خامنه اي يا ....؟
===
در ضمن. سايت آواتار هاي ما رو ذخيره مي كنه؟
اين دو تا عكس رو ببينين:
کد:http://forum.p30world.com/customavatars/avatar283059_14.gif
اولي آواتار الان منه، دومي آواتار قبليم!!کد:http://forum.p30world.com/customavatars/avatar283059_13.gif
سیاسی: :13::13::13::13::13::13::13::13::13: اما بقیه رو میتونی استفاده کنی به شرط اینکه یه ذره هم سیاست توش نباشه.:31:نقل قول:
بله آواتارها ذخیره میشن.