سلام به همگی !!:20:
جسارتا میخواستم لطف بکنید و یه lCD از سامسونگ با حداکثر قیمت 1 میلیون و هفتصد معرفی کنید (( زیر 40 اینچ میخوام )) و اینکه با این بودجه میشه سینمای خانگی هم خریداری کرد یا نه ؟؟
ممنون:11:
Printable View
سلام به همگی !!:20:
جسارتا میخواستم لطف بکنید و یه lCD از سامسونگ با حداکثر قیمت 1 میلیون و هفتصد معرفی کنید (( زیر 40 اینچ میخوام )) و اینکه با این بودجه میشه سینمای خانگی هم خریداری کرد یا نه ؟؟
ممنون:11:
یه سری جدید سامسونگ زده که کیفیشون خوب ولی گمون نکنم دیگه بتونی سینما خانگی بخری.
مدلش یادم نیست ولی چند صفحه آخرو بخونید متوجه می شید
رفتم همین مدل KV-LS212M81 سونی رو گرفتم . نسبت به مارک های دیگه کیفیت تصویر و صدای بهتری دارهنقل قول:
چند تا سوال در موزد DVD RECORDER دارم
من می خوام دی وی دی ریکودر بگیرم ولی نمی دونم کدوم مارک از بقیه بهتره ؟ ال جی ، پاناسونیک ... ؟ خود سونی که ظاهرا دی وی دی ریکوردر نداره .
در ضمن دو جور دی وی دی ریکوردر هست یکی که فقط دی وی دی هستش یکی هم وی اچ اس و دی وی دی . می خواستم بپرسم کدوم رو بگیرم که بهترین کیفیت نصویر و صدا رو ضبط کنه ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو درست بگم یا نه
یک سوال دیگه این که کیفیت ضبط کردن با DVD RECORDER با DVB خیلی فرقی داره یا نه ؟ اگه فرقی داره کدوم بهتره ؟
سلام من تازه وارد این سایت شدم زیاد آشنایی ندارم میخواستم قیمت Lcd سامسونگ مدل La40a750 و سینمای خانگی Ht-tz515t سامسونگ رو در ایران بودنم
ممنون از زحمات شما
دوستان نظرتون درباره این محصول چیه؟
شرکت فراسو پس از 17 سال فعالیت در زمینه عرضه لوازم جانبی کامپیوتر در 14 دسته بندی مختلف، این بار پا را از دامنه محصولات IT فراتر گذاشته و با ارائه LCD TV های فراسو به بازار محصولات الکترونیکی مصرفی وارد شد.
سری اول این LCD TV ها با نام "KASMA" با دو سال گارانتی فراسو در فروشگاه های زنجیره ای لاوان عرضه شده است. این LCD TV ها در اندازه "32 با طراحی ساده و بسیار زیبا به رنگ نقره ای و با بهره گیری از آخرین فن آوری های روز دنیا با قیمت مناسب به عرصه لوازم الکترونیکی خانگی وارد شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" KASMA" دارای زاویه دید بسیار گسترده ( 178 درجه ) جهت مشاهده تصویر از زاویه های مختلف با کیفیت یکسان و همچنین دارای امکان اتصال به دستگاه های پخش دیجیتال به وسیله ورودی های PC، RGB، DVD و HDMI و قابلیت ایجاد جلوه های ویژه صوتی با آخرین فن آوری های دیجیتال (SRS) می باشد.
سری آینده LCD TV های فراسو در رنگ ها و ابعاد مختلف به زودی و در ماه های آینده در اختیار علاقمندان محصولات فراسو قرار خواهد گرفت.
اون LCD مگه تو ايران هم اومده ؟ فكر نميكنم اومده باشه .نقل قول:
سينما خانگي هم از 320 هزار تومان شروع ميشه تا 450 هزار تومان .
موفق باشي .
سلام.آقا من اینجا تازه واردم ببخشیدااا
من خیلی از این 82 صفحه رو خوندم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.پس اگه سوالام تکراریه ببخشید.
1-من یه بودجه 2.5 میلیونی دارم و می خوام یه lcd fullHD 40 inch بخرم.میشه مدلها و حدود قیمت سامسونگ و سونی بهم بدین.
2-سینمای خانگی ای که روی محصولات سامسونگ ه تو همه شهرها یکیه.چون من تو اینترنت یه مدل هدیه دیدم ولی تو نمایندگی ای که تو اصفهان دیدم یه مدل خیلی کوچکتری داشت.
3-من تو توضیحات سینمای خانگی روی اینترنت دیدم دو تا بلند گوی عقب بی سیمه ولی نمایندگی به من گفت که سین داره ولی می تونی کارت وایراس بخری.
اول اینکه آیا هدایای سامسونگ بلندگوی عقبش وایر لسه یا با سیم؟
دوم اینکه چطوری مشیه بی سیمش کرد و هزینش چقدره.
------------------------------------------------------
لطفا و خواهشا من رو ارجاء ندین به پستهای قبل و خواهشان یه جواب کامل بهم بدین.اگه زود نجنبم بابای پول و ازم پس میگیره هاااااااا خودتون که واردین
بچه ها بالاخره من 1دونه سونی 46x350 برداشتم .
حالا 2 سوال دارم .
من Home Teater ام سونی هستش ولی مال 4 سال پیشه بعد خروجی HDMI هم داره
حالا به نظر شما من اگر 1کابل HDMI بگیرم و باهاش بخوام DVD نگاه کنم تاثیری هم در کیفیت داره ؟ یا نه مثل همون سابق میشه ؟
بعد اینکه من وقتی DVD میزارم یک نوشته گوشه بالا سمت چپ میاد 1بار نوشته 572i یک بار هم نوشت 471i حالا میخواستم ببینم این چی بود. یه توضیح بدید.
نقل قول:
بنظر من 500 تا دیگه بذار 40X350 سونی بگیر
سینمای خانگی سونی مدل DZ850kw و dz1000 هر دو باندهای سراند عقب وایرلس هستند
قیمت مدل 850 دقیقا 500 هزار تومنه
مبارک باشهنقل قول:
من هم همین مدلو دارم
بهتریت انتخاب رو انجام دادی
با کابل HDMI مطمئنا بهتره ولی زیاد تفاوتی در حالت 572i نمیکنه
572i مقدار پیکسل عمودی تصویر در حال پخش است که مدل براویا شما تا 1080 (1920*1080) یعنی همان Full HD رو پشتیبانی میکنه
سوال دیگه داشتی اگر تا فردا بپرسی درخدمتم وگرنه تا شنبه