[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
core due 2 جان .
چرا لینک یا Preview اون رو نمیذاری ؟
صفحات خیلی خیلی سنگین شدن . لطفا اصلاحشون کن .
سلام
خیلی متشکرم از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید
شما در جایی نوشته بودید که در اثر احتراق ناقص بنزین اب تولید میشود
لطفا توضیح بیشتری دهید
ممنون
Hpower_sl3 جان سلام مجدد از این که آقایی میکنی و هوای ما رو داری ممنون باشه هر چی شما بگی هرچی باشه شما دوتا ماشین ببخشید پیراهن از ما بیشتر پاره کردی اگر بزرگواری کنی و روش تيونينگ رو بگی ممنون میشم از لطف شما ممنونم منتظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[IMG]E:\Documents and Settings\amir\My Documents\My Pictures[/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از سمند کوپه امیدوارم تکراری نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hpower_sl3 مطالبتون واقعا جالب بود.
به خاطر پستهاي شما نصف صفحات تاپيك رو نگاه كردم
اين عكس رو خودم گرفتم
اينم از يك زاويه ديگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكسها هم كاملا طبيعيه
core due 2 تاپيك رو بهم ريختي لطفا لينك تصاوير رو بزار
قضیه هیدرولیک ماشینه میراژ ؟
هيدروليك كجا بود، 206 بابامهنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
يكيش موقعيه ماشين خاليه اون يكي هم موقعي توش بار گذاشتيم.
واااااااااا !
منو باش . فکر کردم روی ماشین هیدرولیک گذاشتی که همچین عکسی ازش گرفتی !
گزارش کامل روز قرار ملاقات.
بنا به درخواست مدیر برنامه گروه مبنی بر اختصاصی کردن و تغییر مکان و زمان روز قرار ملاقات(به دلیل پاره ای مسائل امنیتی) باعث گردید تا ما فقط مکان را عوض کرده و از ناهید شرقی
به گلشهر منتقل شویم
ساعت 20:15 از پاسداران به سمت اتوبان همت راه میفتم . از اونجایی که با خانمم!! دعوام شده بود از همت تا مدرس شمال رو در عرض 3 دقیقه طی کردم
من با گالاردو اسپایدر و علی با FXX با هم به سمت جردن راه افتادیم
وقتی داشتم از پارک وی به سمت پایین میومدم یه پرشیا مثل کنه چسبیده بود بهم که دیدم با W550i داره فیلم میگیره
زدم کنار و با زور فیلم گرفته شده رو منتقل به گوشی خودم کردم که براتون میزارم فقط سوتی رو ببنید:
ساعت 20:45 به سمت جردن راه میفتم بعد از ترافیک سنگین جردن به سمت گلشهر میخوام بپیچم
از دور ته کوچه معلومه که بازم علی نتونسته خودش رو نگه داره و برای جلب توجه درها و کاپوت و صندوق رو همه با هم رو به بالا واکرده
دیگه یه افغانی رد شه میفهمه ماشین گذر نداره
بعد از گذشت 15 دقیقه مطابق برنامه 456 و مورسیه به همراه یک دستگاهSLR به سمت مامیان
حدودآ ساعت 21:20 دقیقه بود که به افراد دعوت شده هی اضافه میشد
ماشاالله گفته بودیم خانوم ها اجازه اومدن ندارن دیگه تعدادشون داشت چند برابر ما میشد!!!
با هماهنگی بین بچه ها 2تا پرشیا و 1دستگه 206 سفید و یه دستگاه سوناتا و Citroen C5 سر کوچه رو بسته بودیم تا به وعده خودمون عمل کرده و افراد دعوت شده رو 15 دقیقه با ماشین تنها
بذاریم تا حداقل لذت رانندگی با سوپر اسپرت ها رو تجربه کنن.
افراد پیاده شده 2حالت بیشتر نداشتن: یا شوکه بودن یا از زندگی سیر و ناامید!!!
بعد از معرفی اعضای گروه و خودرو های تاپ ایران طبق برنامه نوبت به مسابقه رسید.
گلشهر به دلیل داشتن بلوار و لاین پهن محل مناسبی برای رقابت بود:
FXX Vs.Lamborghini Galardo Spider( فیلم های MP4 12 و 16)
Murcie logo Vs.SLR(MP4 17تا22)
مقام های بدست آمده در سرعت:
1 فراریFXX
SLR
گالاردو اسپایدر
مورسیه لگو
در پایان هم که ما ایرانی ها دنبال یه فرصت هستیم تا یه تکونی به بدن بدیم و ....!!!!
***-تمام فیلم ها و عکس های گرفته شده در حال بار گذاری در سایت تخصصی گروهHPOWER میباشد که اعضا و کسانی که خودروهای آنها توسط گروه تیونینگ شده
با داشتن رمز عبور میتوانند آنها را دانلود کنند و در آینده نزدیک( قبل از قرار ملافات بعدی) با اجازه مدیر گروه در سایت P30 World قرار داده میشود
HPOWER Be Beyond