چه قدر قسمت speed بازی باحاله هر کی بازی نکنه از دستش رفته باید ماشینت رو با 270 تا سرعت کنترل کنی اگر بیوفتی تو دست اند از ترتیبت دادست
این بازی فوق العاده هست
Printable View
چه قدر قسمت speed بازی باحاله هر کی بازی نکنه از دستش رفته باید ماشینت رو با 270 تا سرعت کنترل کنی اگر بیوفتی تو دست اند از ترتیبت دادست
این بازی فوق العاده هست
سلام دوست عزیزمون درست گفتننقل قول:
در مورد ارشاد هم عین حقیقت هست
من خودم توی یکی از همین شرکتها که نام بردی هستم و خودم بازی رو 6 سیدی و تک دی وی دی کردم و دمو هاش رو برداشتم فحشم ندید :31:یک نسخه هم برای تایید همون روزی که بازی اومد فرستادیم ارشاد
الانم اگر شرکتی داره بازی رو 2 دی وی دی پخش میکنه چند دلیل داره
یکسری از شرکتها کلا بیخیال مجوز شدن و تا وقتی که گیر ندادن کار خودشون رو میکنن و بعد از گیر نهایی درش رو تخته میکنند
بعضی از شرکتها هم چونکه میخوان ادامه بدن باید تحت نظر ارشاد باشند
البته این رو بگم که ارشاد گفته که تا اول دی ماه هر بازی میخواهید میتونین بزنین ولی بعد از اون هست که باید با شرایط ما باشه که اون رو هم خدمتتون عرض میکنم
از اول دی ماه تمام بازیها بگفته ارشاد باید سانسور بشه
از اول دی ماه تمام بازیهای رایتی جمع میشه و فقط بازیها چه سیدی و چه دی وی دی باید استامپر باشه (سیلور)
پس بیخود خودتون رو اذیت نکنید اگر هم الان بازی بدون سانسور دارید تا یک ماه اینطوری هست تا اول دی
بازی های که خشونت زیادی توش هست اجازه تولید نمیدن بهش
به عنوان مثال ما برای تولید مجدد بازی gta فرستادیم برای مجوز گفتند که بازی نباید پخش بشه هم بخاطر خشونت بالا و هم بخاطر موارد غیر اخلاقی بازی
همه بازیهای تولیدی باید پک داشته باشه و روی پک گروه سنی بازی زده شده باشه
و بسیاری موارد دیگر
در کل زدن دمو را گردن شرکتها نندازین چونکه ارشاد اینطوری خواسته
ما یه کاری کردیم درایور 4 رو با دمو پخش کردیم تا مدتی اسیرمون کرده بودن و بهمون مجوز نمیدادن
خدا لعنتشون کنه.ما که بدون سانسورو هر جوری هست گیر میاریم:46:(اگه شده همینجا تاپیک پخششو میزنیم)نقل قول:
داريم مثل طالبان مي شيم ! يواش يواش ! رپيدم بستن ديگه چيزي هم نمي شه دانلود كرد ... حالا بحثو منحرف نكنيم ... بشينين همينو فعلا بازي كنيد در آينده هم خدا بزرگه !نقل قول:
خدا لعنتشون کنه.ما که بدون سانسورو هر جوری هست گیر میاریم(اگه شده همینجا تاپیک پخششو میزنیم)
چی چیو اینو ادامه بدیم؟الان انگاری یک چیزی داره از تو دل و رودمو چنگ میزنه.می خوام فریاد بزنم!!به کی آخه حرفمونو بزنیم ما؟!یعنی چی بازیو ف ی ل ت ر میکنن؟یعنی چی؟رپیدم که بستن که نتونیم دان کنیم!!یعنی ما انقدر بدبختیم که با دیدن چندتا بازی و فیلم کشورو به گند میکشیم؟!اصلا ما گناه میکنیم به اونا چه؟تا همین دیروز تو هرجا بحث سیاست میشد یا شرکت نمی کردم یا به تند روهای مخالف رژیم میپریدم.اما الان میبینم خودمم مثل اونا شدم.دیروز داشتم به بچه های دانشگاه که می خواستن برن استقبال خاتمی میخندیدم میگفتم آزادی کیلو چنده؟الان شاید خودمم برم!!واقعا معنیشو فهمیدم امروز...نقل قول:
بعضیا هم می خوان فردا بیان.
واقعا به خاطر 4 تا بازی کلی برا خودشون دشمن میتراشن.
شما هم نگاه نکن الان داری از این لذت میبری فکر 1 ماه دیگه باش.اساسین کرید توهین به شیعه اس(جمعش کن).gta 4 خشنه نیاد تو بازار(بعد از چند سال انتظار!!!!).تام رایدر که ...نید فور اسپید قبل از بازی خانوما ...
بله عزیز جان سال دیگه این موقع هیچ بازی ای دستت نیست.باید برای صدمین بار بشینی پای پرو استریت!!احتمالا وقتی ببینن مردم غیر قانونی میخرن میرن اینترنت adsl 64 رو فقط میدن.بعد کلا اینترنتو جمع میکنن.بعد بازم نشه کامپیوتر فروشیا رو جمع میکنن اونم نشه کامپیوترارو جمع میکنن از تو خونه ها(تریپ ماهواره).منم که کامپیوتر می خونم از دانشگاه میندازن بیرون حتما:10:
اهههههه . عجب ضد حالی . برای همه جا اینطوری میشه یا فقط ایران ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزمون درست گفتن
در مورد ارشاد هم عین حقیقت هست
من خودم توی یکی از همین شرکتها که نام بردی هستم و خودم بازی رو 6 سیدی و تک دی وی دی کردم و دمو هاش رو برداشتم فحشم ندید یک نسخه هم برای تایید همون روزی که بازی اومد فرستادیم ارشاد
الانم اگر شرکتی داره بازی رو 2 دی وی دی پخش میکنه چند دلیل داره
یکسری از شرکتها کلا بیخیال مجوز شدن و تا وقتی که گیر ندادن کار خودشون رو میکنن و بعد از گیر نهایی درش رو تخته میکنند
بعضی از شرکتها هم چونکه میخوان ادامه بدن باید تحت نظر ارشاد باشند
البته این رو بگم که ارشاد گفته که تا اول دی ماه هر بازی میخواهید میتونین بزنین ولی بعد از اون هست که باید با شرایط ما باشه که اون رو هم خدمتتون عرض میکنم
از اول دی ماه تمام بازیها بگفته ارشاد باید سانسور بشه
از اول دی ماه تمام بازیهای رایتی جمع میشه و فقط بازیها چه سیدی و چه دی وی دی باید استامپر باشه (سیلور)
پس بیخود خودتون رو اذیت نکنید اگر هم الان بازی بدون سانسور دارید تا یک ماه اینطوری هست تا اول دی
بازی های که خشونت زیادی توش هست اجازه تولید نمیدن بهش
به عنوان مثال ما برای تولید مجدد بازی gta فرستادیم برای مجوز گفتند که بازی نباید پخش بشه هم بخاطر خشونت بالا و هم بخاطر موارد غیر اخلاقی بازی
همه بازیهای تولیدی باید پک داشته باشه و روی پک گروه سنی بازی زده شده باشه
و بسیاری موارد دیگر
در کل زدن دمو را گردن شرکتها نندازین چونکه ارشاد اینطوری خواسته
ما یه کاری کردیم درایور 4 رو با دمو پخش کردیم تا مدتی اسیرمون کرده بودن و بهمون مجوز نمیدادن
رپید شیر تعطیله ؟!نقل قول:
داريم مثل طالبان مي شيم ! يواش يواش ! رپيدم بستن ديگه چيزي هم نمي شه دانلود كرد ... حالا بحثو منحرف نكنيم ... بشينين همينو فعلا بازي كنيد در آينده هم خدا بزرگه !
خیلی دل پری دارینقل قول:
ولی حق با تو هست
من که همهی بازی ها رو کرایه میکنم
پس بدبخت میشم
باز ها هم ،کسانی هستند که دانلود کنن بدن بیرون:21:
در مورد دمو می تونیم از خارج بگیریم کرکشم از اینترنت به راحتی پیدا میشه هر گیم از خارج
فکر کنم حداقل 15 دلار باشه که با دوستانم نصف نصف میزاریم میگیریم
و خودمن یک فامیل داریم می تونیم به اون بگیم
یا اگه بشه دمو هاشو از اینترنت دانلود کنیم (نمی دونم هست یا نه)
عزیز من اگر دقت کنی رپید شیر رو بستن!!از کجا دانلود کنیم؟؟پرژن گیگ و پارسا اسپیس رو هم که میبینین چی کار میکنن.تا هفته دیگه هیچ سایته آپلودی برامون نمیزارن!!کی دان کنه؟
میدونی چقدر بازیای خلاف گرون میشه؟همین الان 4 تمونه میشه 10 15 تومن!!
از خارجم بگیری زیاد در میاد.مگه خلیم این شرایطه راحتو با اون عوض کنیم؟!!نباید بزاریم اینجوری بشه...
حالا بازي داره باحال ميشه ( انصافا به Dirt و race driver و ... سره )
يه سوال : با چي دستي ميكشه
يه پيشنهاد برا اونايي كه گرافيكشون ضعيفه : برين اور كلاكش كنن كلي رو پا ميشه ( راهنمايي خواستين بگين )