سلام دوست من.نقل قول:
نوشته شده توسط adame_haji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آقا منم موتورولایی شدم
خوشحالم
دیروز بعد از زیر و رو کردن کلی پاساژ علائدین که برای Rokr E6 انجام دادم و پیدا هم نکردم .فقط و فقط 1 مغازه که 4-5 تا آ1200 ته مغازش مونده بود رو خریدم . رنگ بندی هم نداشت . فقط مشکی بود .
موقعی که من خریدم 2 نفر دیگه هم تتوی دست من دیدن و خریدن !!!!
خیلی گوشی مرگیه . فقط حیف E6 نتونستم گیر بیارم .
295 تومن با گارانتی مزخرف نوکیا طلایی !!!!!!
یه رم 2 گیگ هم براش گرفتم
ایراداتی که داره از نظر من
1- صداش واقعا ضعیفه
دوربینش خیلی بچه بازیه نسبت به 2 مگا پیکسل بودنش . ولی رنگ و لعاب خوبی میده . دوربین 1.3 مگا پیکسل 7610 هم تقریبا تو همین مایه ها مینداخت فقط رنگ و لعابش یکمی کمتر بود .
2- اسپیکرش زیر بدنه قرار گرفته که اگخ روی فرش باشه کاملا خفه میشه
3- بقول خودمون Alt+Tab نداره که خیلی دردسر سازه
4- از طریق USB شارژ نمیشه !
5- برای خارج کردن رمش باید کلا گوشی خاموش بشه و باطری برداشته بشه .
6- Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm پخش نمیکنه !!!! پس چی پخش میکنه این گوشی ؟؟؟؟
7-کیفیت فیلمبرداریش آشغاله واقعا
8- فارسی رو پشتیبانی نمیکنه
9- قلمش هم زود به زئد کند میشه و باید بتراشیش . الان قلمش داره تموم میشه (شوخی بود )
چند تا سوال برام پیش اومده
1- ساعتش از کجا تنظیم میشه ؟؟؟؟!!!!
2- برای تماس گرفتن بعد از زدن دکمه کال یه پیغام میاد میگه Call Control Is Alowed . از کجا این کال کنترل آلو شده ؟
3- مشکل تایپ فارسی هنوز حل نشده . یا گرفتن SMS فارسی
4- برای ساختن پوشه آیا فاصله دادن مشکل ایجاد میکنه ؟
چجوری پسوند های Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm رو توی گوشی Play کنم . یعنی پلیر خوبی برای این گوشی اومده ؟
5- چجوری میتونم عکسی رو که انداختم و دارم نگاه میکنم رو زوم کرد . عکسو میشه فول اسکرین نیگا کرد ولی زوم نمیشه کرد .
اما از سرعت گوشی خیلی خوشم اومد . عکس 12 مگا پیکسلی رو (حدودا 5 مگ ) که با دوربین عکاسی خودم انداختم روی این گوشی در عرض چند ثانیه باز میکنه. قلمش کلا گوشی رو 100 برابر کرده . خوشحالم گوشی رو دارم که به هیچ عنوان دیگه توی بازاز خز (بالا تر از جواد) نمیشه .
24Xp30 رو دارم دنلود میکنم حدودا 11 درصدش رفته . اصلا برام مهم نیست که آیکناش عوض میشه یا انیمیشنی میشه . میخوام ببینم با عوض کردن این فریموری که روی گوشیم هست چه امکاناتی از دست میدم و چه امکاناتی بدست میارم
مسلمونای A 1200 دار کمکم کنید خواهشن .
برادر آ 1200 دار تون رو همینجوری توی بر بیابون با زبون روزه تنهاش نزارید .
یا علی
مباركه.
لطف كن و رجوع كن به صفحات گذشته.
همه سوالاتتون پاسخ داده شده.:11: