نمیدونم چرا اینقدر منو دوست داره؟!! :دی :دی :دی
Printable View
نمیدونم چرا اینقدر منو دوست داره؟!! :دی :دی :دی
سلام آقا نويد گل
نماز روزه شما هم قبول
.............
اين اقا نويد خيلي دوست داشتنيه باور كنيد............من با ايشون تقريبا برخوردي نداشتم اما خيلي دوستش دارم
به نظرم شما هم اگه چندتا از تاپيك هاي خوب و قديمي رو كه آقاي ووكمن عزيز درش فعاليت داشته بخونيد با من هم عقيده بشيد(منظورم تازه واردايي مثل خودمه نه قديميا:46:)
اما نويد دوست داشتني ما ناياب شده .........
اين هم نقد:
دوست داشتني ناياب چرا فعاليت كم؟
نوید جان مگه همین پژاک 7 نفر رو تو جاده ی روانسر سر نبرید ؟
سلام
من هم خيلي مديون ايشون هستم. هميشه با راهنمايي هاي به موقع و صحيح راهشگا بودن .
اميدوارم هرجا که هستن موفق باشند.
منم با لينک هاي مستقيم ايشون خيلي حال مي کنم.
ارادتمند
DEICIDE
جا داره از دوستان بابت بهم ريختن اعصاب حامد عزيز تشكر ويژه داشته باشم ... :dنقل قول:
نقل قول:
امين عزيز خيلي شرمنده كردي ، خوبي از خودت بيده ...
بودن دوستاني مثل خودت باعث ميشه منم يه كارايي بكنم ...
اصلا كي تو رو توي تاپيك راه داده ؟ ...نقل قول:
بروبچ مدير تاپيك يه قانون بزارين ورود افراد زير 15 سال ممنوع ... :d
گلي از خودت بيده ، خيلي لطف كردي ...نقل قول:
جلال عزيز خيلي ممنون ...نقل قول:
زدي تو خال ، بابا خب مگه انجمن درخواست كرك و سريال نداريم ...
نرم افزار رو بگيرن از اونجا هم كرك يا سريال رو بگيرن ...
اينطوري اون انجمن هم رونق خودش رو حفظ ميكنه ...
به به آرمين ، همشهري عزيز ...نقل قول:
خيلي مخلصيم ...
دست خودم نيست كه بعضي وقتا حالشم خوشه بعضي وقتا ناخوش ... :d
خيلي عزيزي ، محبت داري ...نقل قول:
راستش دست خودم نيست بخدا ...
اصلا دوست ندارم عادت كنم اما كردم ديگه ...
لهجست خب عمل كنم درست ميشه ... :d
گفتم در مورد ووکمن جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم یه چیزایی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اول اینکه اگه به تاریخ عضویت من نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دوسال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف زمانی داریم (ووکمن= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,من= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )که این باعث شده من ایشون روخوب نشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم اینکه کمتر به متفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر میزنه خودش مزید بر علت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اما دوتا نکته توایشون واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی استفادش از زبون برره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که منم این زبونو خیلی دوس دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکیم استفادش از اسمایلیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم دوست دارم تو اینده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل ایشون تو اینکار حرفه ای بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته از تابستون بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حرف دیگه ای برای گفتن نیست جز اینکه خیلی باحال بیدی داش ووکمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندباری تو انجمن درخواست نرم افزار درخواست دادم و بلا استثنا آقا نوید کارمو راه انداخت. کلا بدون هیج اغراقی باید بگم کاربری مثل WooKMaN تو p30world خیلی کم یا شاید اصلا پیدا نشه...
در مورد اینکه کم پیدا شده هم درکش میکنم...
در کل اینهمه کار خلق خدا رو راه انداخته و میندازه خدا خیرش بده...
سلام
همه اومدن ویه چند کلام در مورد ووکی جون( این اسمی که من خیلی دوست دارم نوید رو باهاش صدا بزنم )
نوشتن ورفتن
حالا نوبت من که در موردشخصیت این موجود دوست داشتنی پی سی ورلد بنویسم:
واقعا عزیز دل تمام کاربرای پی سی ورلد بیده:10:
فکر نکنم دیگه کسی مثل نوید جان پیدا بشه که فقط وفقط فکرشوعشقشو همه وجودش کمک به کاربرای انجمن
باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا هم که با اون لینک مستقیماش دیگه سنگ تموم گذاشته وفکر میکنم اگه تا حال به عنوان همکار انجمن
انتخاب نشده واقعا در حقش اجحاف شده(این حرف من نیست حرف اکثر کاربرای انجمن هست):19:
در اخر هم امیدوارم که هر کجا هست موفق باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بچه گلي بيدي ...نقل قول:
ممنون پايان عزيز ، شرمنده كردي ...نقل قول:
حالا انشالله وضعيت بهتر شه & عمري هم باشه ، ميام خدمتتون تو متفرقه ...
خب آره اما چه ربطي داره !؟ ...نقل قول:
بن لادن هم خرابكاري ميكنه ! ...كرمانشاهي بيده ؟ ...
نقل قول:
سلام ... خيلي لطف كردي ، اگه كاري انجام ميدم وظيفه ميدونم ! ...
هيچ توقعي هم از كسي ندارم ...
خيلي شرمنده نمودي ...
سلام ... خيلي محبت كردي ، خوشحالم كاري از دستم برمياد و واسه دوستان انجام ميدم ...نقل قول:
ممنون دوست عزيز ، لطف كردي ...نقل قول:
اما حواست باشه مثل من عادت نكني تو دنياي واقعي هم بكار ببري ... :d
مرسي متال عزيز ... شرمنده كردي ...نقل قول:
خوبي از خودتون بيده كه خوبي هم ميبينيد ...
حامد خان 3 روز نشد؟
پس كو اين نقد كوبنده؟