سلام دوستان
من در اكسل دوتا ستون دارم كه يكي از ستون ها نام و ديگري عدد را شامل مي شود مي خوام در آخر سر وقتي بزرگترين عدد از بين اعداد را پيدا كردم نام متناظر با اون عدد رو نشون بده لازم.
Printable View
سلام دوستان
من در اكسل دوتا ستون دارم كه يكي از ستون ها نام و ديگري عدد را شامل مي شود مي خوام در آخر سر وقتي بزرگترين عدد از بين اعداد را پيدا كردم نام متناظر با اون عدد رو نشون بده لازم.
سلامنقل قول:
به فرض كه ستون اول اعداد (از A1 تا A10) و ستون دوم نام (از B1 تا B10) باشد
داريم :
موفق باشيکد:=VLOOKUP(MAX(A1:A10),A1:B10,2,FALSE)
سلام دوستان
من میخواستم که در محیط یکی از نرم افزارهای افیس منوی آبشاری درست کنم
درست مثل این ثبت نام های اینترنتی که مثلا در منوی آبشاری اول نام استان رو انتخاب می کنند و بعدش در منوی آبشاری دیگری شهرهای آن استان قرار می گیرد.
اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم
سلام.لطفا اين سوالات مرا پاسخ بدهيد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اين سوال را هم لطف كنيد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از وارد شدن به منوی Tools گزینه Protection رو انتخاب کنید و از زیر منوی اوون گزینه Unprotect Sheet رو انتخاب کنید.نقل قول:
تا حفاظتی که برای Sheet در نظر گرفته شده بود غیرفعال بشه و تغییر نام هم امکان پذیر میشه
انتخاب سلول H5 و بعد از منوی format گزینه Cells و سپس سربرگ Border از قسمت Color انتخاب رنگ Green (سبز) و کلیک بر دکمه Outline و بعد هم OK.نقل قول:
برای جواب دادن به این سوال باید یکم بیشتر دقت کنی تا نمره بیاری :5:نقل قول:
چون توو این سوال آقای باقری گفته شده من هم از ستونی که نمرات آقای باقری تووی اون هست استفاده میکنم یعنی G ، اما شما با توجه به اینکه کدوم فرد گفته میشه باید از همون ستون ها و خونه ها استفاده کنی ، ستون وزن ها یعنی C و I برای همه یکیه فرقی نمی کنه
( در ضمن این وزن ها مثل همون واحدهای درسیمونن )
1- توو خونه I4 کلیک کن و فرمول C4*G4= رو تایپ و اینتر کنید و بعد با استفاده از روش Autofill این فرمول رو تا خونه I10 ادامه بدید ( روش Autofill : اشاره گر رو بر روی مربع سیاه در پائین سمت چپ خونه I4 قرار بدبد تا به یه مثبت سیاه تبدیل بشه و بعد بکشید تا خونه I10)
2- توو خونه I11 کلیک کنید و وارد منوی Insert بشید و بعد هم گزینه Function رو انتخاب کنید ، تابع Sum رو انتخاب و OK و در کادر تابع Sum بدون تغییر OK ( تا مجموع نمرات ضرب شده در وزن ها بدست بیاد)
3- توو خونه C11 کلیک کنید و وارد منوی Insert بشید و بعد هم گزینه Function رو انتخاب کنید ، تابع Sum رو انتخاب و OK و در کادر تابع Sum بدون تغییر OK ( تا مجموع وزن های درس ها بدست اومده باشه )
حالا شما دو تا مجموع داری یکی توو خونه I11 که مجموع نمرات ضرب شده در وزن هاست و دیگری خونه C11 هست که مجموع وزن درس ها رو داره حالا باید برای بدست آوردن میانگین ؛
4- توو خونه G11 که سوال خواسته و مربوط به آقای باقری هست کلیک کنید و فرمول I11/C11= رو تایپ و اینتر کنید.
امیدوارم که توو تایپ و توضیحاتم اشتباهی نکرده باشم
موفق باشید