با حدود 40 تومن Athlon 64 X2 3600نقل قول:
Printable View
با حدود 40 تومن Athlon 64 X2 3600نقل قول:
..........
من میخوام سیستممو با بودجه 400000 تومن واسه کارای گرافیکی سنگین (با corel , photoshop ,..( و بعضی اوقات کارای ویدئویی ، ارتقا بدم (فقط کیس)
ضمنا اهل اور کلاک نیستم باز ی هم زیاد نمیکنم!
به نظر شم برای این نوع کاربری و بودجه amd بهتره یا intel?
لطفا نظرات خود را همراه با دلیل منطقی ارئه کنید
(راستی این درسته که پردازنده های amd بازم میسوزن؟ منظورم سری athlon 64 x2 هستش)
مشخصات سیستم انتخابی خودتونو لطفا ذکر کنید
تشکر فراوان
نه كي گفته؟نقل قول:
راستی این درسته که پردازنده های amd بازم میسوزن؟ منظورم سری athlon 64 x2 هستش
اقا فرق اتلونهای X2 با CORE2چیه و کدوم رو برای خرید توصیه میکنید
اقا لطفا یه پردازنده که کارش تو کارهای گرافیکی یک باشه رو اگه میشه بهم معرفی کنید
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحات قبلي رو مطالعه كنيد.نقل قول:
البته ابن موضوع شدیدا بستگی به این داره که چه کاری با فتوشاپ انجام می دید.نقل قول:
شما ممکنه یه فایل 100 کیلوبایتی توی فتوشاپ باز کنید و یه کارت ویزیت 3 در 5 سانتی متری طراحی کنید.
در عین حال شخص دیگری ممکنه به فایل 300 مگابایتی تور فتوشاپ باز کنه و یه تابلوی 3 در 5 متری با رزولوشن بالا (dpi300) طراحی کنه!
برای مورد اول سی پی یو 2.8 زیاد هم هست. ولی برای مورد دوم مطمئنا کمه.
البته من در مورد سی پی یو اطلاعات زیادی ندارم ولی خواستم یادآوری کنم که برای کارهای سنگین راندمان فتوشاپ شدیدا به مقدار و سرعت RAM بستگی داره. همچنین میزان Cache سی پی یو و سرعت هارد رو هم باید مدنظر داشته باشید.نقل قول:
کارهای ویدیویی زیاد RAM نمی خواد ولی سی پی یو قوی و چند هسته ای روی راندمان خیلی موثره.
ایشون درست میگن فقط من اینم اضافه کنم کارت گرافیک هیچ تاثیری در کار کردن با Photoshop نداره . در ضمن همونطور که دوستمون هم گفتن Photoshop جزو برنامه های Multithreaded هست و CPU چند هسته ای تو سرعت کار کردن باهاش تاثیر داره .نقل قول:
من دنبال e6420 میگردم ولی پیدا نمیکنم! میتونید یه جایی برام معرفی کنید؟ اگه پیدا نشد مجبورم e4500 یا e4600 بگیرم... لطفآ راهنمایی کنید!