سلام به همگی
اقا تورو خدا یکی این دوتا برنامه iR-Shell v3.6 و M33 Coustom Firmware - 3.52 M33 رو یجا اپلود کنه که قابلیت remus داشته باشه دوبار تا حالا دانلودشون کردم وسط دانلود قطع میشه . ممنون .انشااله بتونم جبران کنم.
سلام به همگی
اقا تورو خدا یکی این دوتا برنامه iR-Shell v3.6 و M33 Coustom Firmware - 3.52 M33 رو یجا اپلود کنه که قابلیت remus داشته باشه دوبار تا حالا دانلودشون کردم وسط دانلود قطع میشه . ممنون .انشااله بتونم جبران کنم.
اگه با برنامه Flash get از سايتنقل قول:
سلام به همگی
بگيري مي توني دانلود رو نگه داري !کد:http://www.psp-hacks.com
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جناب اینتر مشکلی نیست
ما هم تبدیل کردیم خوب بود...
مرسی اقا جاوید این سایتو بلد بودم ولی من دیشب هرچی توی این سایت میرفتم به یه سایت دیگه راهنمایی میشدم درستم تایپ میکردم چندین بارم امتحان کردم نرفت نمیدونم حالا چی شد رفت.اقا جاوید من M33 Coustom Firmware - 3.52 M33 برنامه رو پیداکردم ودارم دانلود میکنم ولی برنامه iR-Shell v3.6 رو هرچی گشتم پیدانکردم یه چیزی پیدامیشه با نام iR-Shell v3.61 ولی چند کیلو بایت بیشتر نیست ممنون میشم لینکشو بدی.ضمنا جدید ترین iR-Shell همین ورژنه دیگه مگه نه.
آقای javid مارو فراموش کردی. ورژن psp من 3.11 هست بگید که چه جوری تغییرش بدم که بتونم بازی را از روی حافظه اجرا کنم.
آخ ببخشيد پست شما رو نديدم . دانگريد از اين ورژن يكم سخته و ظاهرا شما به يو ام دي بازي مگا من هانتينگ نيز احتياج داريد به همراه بازي دوم ( اينو تو يه فورم خارجي خوندم درستو غلطشو نمي دونم) . بنابراين توصيه مي كنم بدين بيرون براتون دانگريد كنن .. مخصوصا اين كه ريسك دانگريد يكم بالاست !نقل قول:
آقای javid مارو فراموش کردی. ورژن psp من 3.11 هست بگید که چه جوری تغییرش بدم که بتونم بازی را از روی حافظه اجرا کنم.
خوب اون Ir shell حجمش ظاهرا همين قدره چون تو سايتم همين قدر زده ! من با اين برنامه كار نكردم ....نقل قول:
مرسی اقا جاوید این سایتو بلد بودم ولی من دیشب هرچی توی این سایت میرفتم به یه سایت دیگه راهنمایی میشدم درستم تایپ میکردم چندین بارم امتحان کردم نرفت نمیدونم حالا چی شد رفت.اقا جاوید من M33 Coustom Firmware - 3.52 M33 برنامه رو پیداکردم ودارم دانلود میکنم ولی برنامه iR-Shell v3.6 رو هرچی گشتم پیدانکردم یه چیزی پیدامیشه با نام iR-Shell v3.61 ولی چند کیلو بایت بیشتر نیست ممنون میشم لینکشو بدی.ضمنا جدید ترین iR-Shell همین ورژنه دیگه مگه نه.
خبر
يه فريم ور جديد 3.40 le جديدا دوباره اومده شديدا اخطار مي كنم هر گز به اين ورژن تبديل نكنيد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام من فریم ویرم
3,40 oe
هست
ارزش داره تبدیلش کنم به
3.52 m33
???
فعلا نيازي به عوض كردن فريم ور نداريد ولي وقتي بازي هاي جديد بيان مثل گاد آف وار و سايلنت هيل اين بازي ها حداقل به فريم ور 3.50 نياز دارن .... پس به نظر من اگه همين حالا عوض كنيد هم خوبه چون بالاخره دير يا زود مجبور به عوض كردن فريم ور مي شيد .نقل قول:
سلام من فریم ویرم
3,40 oe
هست
ارزش داره تبدیلش کنم به
3.52 m33
???
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوب کجا بدم که مطمئن باشه تو مجتمع پایتخت کسی این کارو می کنه.معرفی کن آقا جاوید گل