-
جولیت: مقدسین اگر چه دعایی را اجابت میکنند ، ازجای خود تکان نمی خورند
رومیو: پس حرکت مکن تا از نتیجه دعا ی خود بهره ببرم
(او را میبوسد)
اکنون با لبان تو از من گناه من پاک شده است
جولیت: پس لبان من با گرفتن آن گناه گنهکار شده اند
رومیو:گناه از لبان من؟ اه ! چه بی حرمتی که باید جبران شود!
گناه مرا به من پس بده!
جولیت: تو در بوسیدن خبره شده ای.
-
کاریکاتور و نوشته
از کتاب دفتر خاطرات فرشته ها
کامبیز درم بخش
در هشت سالگی آبله مرغان گرفتم،مادرم برای من سوپ مرغ درست کرد.
من اصلا با این روش انتقام گرفتن از مرغ ها موافق نبودم.
-
من دریافته ام
که دوست داشته شدن هیچ واما دوست داشت همه چیزاست وبیش از ا براین باورم که انچه هستی ماراپرمعنی وشادمانه میسازد چیزی جزاحساسات وعاطفه مانیست.....
پس ان کس نیکبخت است که بتواندعشق بورزد...
هرمان هسه وشادمانیهای کوچک
-
جوان ازپیرمرد پرسید:
بزرگترین نیرنگ دنیا چیست؟
پیرمرد گفت:
ان است که اختیار زندگیمان ازذستمان خارج شده وازان پس سرنوشت حاکم برزندگی شود
هرمان هسه
-
معمولاً تمام فكرهايي را كه به سرش راه پيدا مي كرد با "بسيان" در ميان مي گذاشت ، به همين جهت اگر گاهي كلمه ي رنجاننده اي از دهانش مي پريد "بسيان" ناراحت نمي شد ، زيرا كه آخرالامر اين غرامت صداقتش بود .
آوريل شكسته
-
امیدوار بودنِ زیاد، مثل بُردن یک بار سنگین از انبار چوب است که آدم نمیداند نصف آنها به زمین خواهد ریخت یا نه. آدم میترسد اگر نصف آنها را ول کند همه به زمین بریزد. آنقدر باید فکر کرد تا مغز خسته شود و بازوها آمادهی ریختن بار باشد. من دربارهی امیدوار بودن چنین احساسی داشتم.
میگل
-
موضوع ساده است آدمها زیاد باهوش نیستند، چون تنبلاند.گوسفندها زیاد باهوش نیستند، چون گوسفندند...
میگل
-
ادم فقط ازچیزی که میتوانداهلی کند میتواند سردراورد.ادم ها دیگر برای سردراوردن ازچیزها وقت ندارند...
شازده کوچولو
-
این نوع برخوردها که طوفانی در پی ندارند در واقع زیان بار تر از دعواهای آشکارند که معمولاً اشتی به دنبال دارند . به عکس این گونه برخوردها روزها و روزها طول می کشند و به دنبال دلایل مناسبی می گردند تا آشکار شوند و چون بهانه آنها معمولاً بی مورد و غیرقابل توجیه است ، بغض و کینه و در نتیجه عدم تفاهم ناشی از آنها خیلی تلخ تر از دنباله های دعوایی عادی است .
چه کسی دورونتین را باز آورد؟
-
برخی امور که فی النفسه ساده هستند ، گویی برای ممانعت از کشف شدن سادگی شان ، دارای این قدرت هستند که در اذهان ایجاد ابهام کنند .
چه کسی دورونتین را باز آورد؟