کی مود واسه خرید میاد؟راستی از این جور رشته ها مثلا بازی سازی تو ایران است؟
Printable View
کی مود واسه خرید میاد؟راستی از این جور رشته ها مثلا بازی سازی تو ایران است؟
بازی سازی فکر نکنم ولی انیمیشن هست ( اگه منظورت رشته دبیرستانی بود )
سلام
ببخشید پس این مودی که حرفش بود چه شد؟!
توی ایران رشته ی بازی سازی نیست مگر اینکه بری خارج از کشور کشور های دیگه شنیدم داره
ببخشید میشه جواب من رو هم بدید !!!!!!!!!!!!!!!
صفحه ی 80نقل قول:
اگه میشه یک قسمت پیام های تصویری رو هم بهش اضافه کن .مثل بازی جنگ های صلیبی
مثلا موقعی که یکی از اتم هاشون رو بزنی پایین صفحه یه پیام تصویری بیاد و حریف ازت شکایت کنه.اینطوری باحال تره
سلا منقل قول:
واقعا ببخشید علی جان پست شما رو یا دم رفت سر م خیلی شلو غه در گیر رفع اشکالا ت وارد شده به بازیم ....پیشنهادت بسیار زیبا ست و فکر کنم با یک تلاش بشه عملیش کرد و شدنیه و لی در این پک نمی تونم جون پک رو به شر کت تحویل دادم ولی در پک و ورژن بعدی حتما از این ایده قشنگ استفا ده می کنم چون در حال نوشتن یک داستان برای این بازی هستم در او ن پک حتما اجراش می کنم .....انشا ء الله
نقل قول:سلا منقل قول:
نمی دونم کی بتونم کارای مجوز رو تموم کنم شاید یک هفته شاید دو ماه ایر انه دیگه معلوم نیست ....اگه ایر اد بگیر ند بیشتر میشه وگر نه نه با پی گیر ی های من و سیریش بازی های من زود .....من اولین کارمه و نمی دونم چقدر طول می کشه.....
تو ایر ان این رشته نیست ولی شما می تونید در کلا سهای بنیا د ملی باز های را یانهای شرکت کنید :
کد:http://www.ircg.ir/?sn=links
اول سلام خدمت شما عزیزاننقل قول:
بخدا من بیصبر تر از شما هستم برای ار ائه این پک به شما دوستان خوبم .
من پس از تجقیق فر اوان به این نتیجه رسیدم به علت حجم بالا و اینکه بشه بی در دسر به دست همه برسه و دیگه مشکل دانلود و قطعی و سرور بد و... اینجورچیزا پیش نیاد تصمیم گرفتم این پک رو از این طر یق انتشار بدم و به علت اینکه بازی جنر ال زرو در ایر ان ممنو عه باید من مجوز بگیر م والان هم در گیر این کار ا هستم و مطمئن باشید من از شما بی تاب ترم تا نتیجه کارم رو در خدمتتون بذارم و الن مشغول رفع اشکالاتی هستم که گر فتند و تا جائی که بخدا جا داشته از خواب و خوراک افتادم من روزی کلا 5سا عت بیشتر استر احت ندارم . باور نمی کنید این کار چقدر گستر ده و وقتگیر ه من الان فقط بخاطر اینکه یک مشکل موچیک رو حل کنم بیش از چهار روزه در گیر این قسمتم اونم قسمت سا خت و ساز اسکله نیر وی در یایی هستش .........
ميدونم چي ميگي ولي از طريق خود بچها بخش ميكردي بهتر نبود .اين همه دردسر نداشت.
ببخشید که اینو میگم!!نقل قول:
ميدونم چي ميگي ولي از طريق خود بچها بخش ميكردي بهتر نبود .اين همه دردسر نداشت.
که ضرر کنه و همه ی زحماتش هدر بره
با این روشی که شما میگید به دست اولین نفری که میرسید فقط کافی بود یه کپی ازش بزنه تا کل تهران بعدش کل استان و بعدش کل کشور اون رو داشته باشند . این تجربه ایه که من سه ساله به دستش آوردم .
یه بازی 800 مگی رو دانلود کردم . بعد زدمش روی سی دی بعد دادم به پسر دائیم بعد دیگه ندیدمش رفت که رفت . این اتفاق حدود 3 سال پیش افتاد .
بعد پارسال که رفتم خونه یه یکی از فامیل هام تو مشهد اونجا دیدمش.
فهمیدی برای چی میگم.
من خودم تو استان تهران زندگی میکنم.
آقایufo-alien میشه آموزش کوئست تری دی رو برام بزاری؟ ممنون میشم
راستی آموزش midlet pscal هم اگه بلدی برام بزار .(میدونم با این موضوع سایت ربطی نداره)
سلا منقل قول:
فعلا سرم خیلی شلوغه در گیر رفع اشکالات پک هستم تا رفع و رجوعکامل این اشکالات و انتشار این پک وقت آموزش ندارم صبر کنید ...:46: