دوستان منظور بنده رو اشتباه نگیرید!!!
دوستان منظور بنده رو اشتباه نگیرید!!!
بابا اینجا من خودم چند نفر رو میشناسم که دارن گیتار کار میکنن حالا اونایی رو که نمیشناسم بماند. یعنی کسی نمیخواد جواب بده؟ ما اینجا که لوتیر نداریم باید از آدمهایی مثل شما بپرسم دیگه!نقل قول:
ااا اتقاقا منم همونجا پیانو یاد میگیرم آموزشگاه خوبیهنقل قول:
سلام دوستان یک گیتار الکتریک Aria STG که 8 ساله کار کرده از دوستم میخام بخرم قیمتش چقدره؟؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرش هم یکم ضربه دیده:
خودش می گه 130 تومن!!
نقل قول:
من خودم یه Ibanez GIO داشتم سالم و 4 سال کار کرده تمیز دادم 100 به رفیقم، شما به هیچ وجه بیشتر از 90-100 پول نده مخصوصا با اون ضربه ای که تهش هست.
اگه تا 200 پول داری چیزای خیلی بهتری میتونی تو بازار پیدا کنی (دست دو البته!)
منم با dsa جان موافقمنقل قول:
بيشتر از 100 تومن اصلا نمي ارزه. :27:
اما گيتار خوبي به نظرم :27:
به نظر منم داره گرون میده. همین سری STG رو شما با 150 تومن نوشو می تونی بخری. این که دست دو هست و 8 ساله داره کار می کنه!!!! بعدنم نظر شخصی بنده اینه (دوستان دقت کنن نظر شخصی بنده که بعدا سوء تفاهم پیش نیاد.) که اصلا سراغ Aria نرو. چیز خوبی نیست. مخصوصا این ها که ارزونن و زیر 200 قیمت دارن. با بودجه ی 200 تومان همون که دوستمون گفتن، میشه یه چیز قابل قبول اما در سطح پایین تهیه کرد. اون جا هم که ضربه خورده دیگه هیچی!:31:
سلام ممنون از راحنماییتون.
این افکت را هم اگه میتونید نظر بدید چقدر میارزه 8 سال کار کرده.4 تا باطری قلمی میخوره30 تا صدا داره.ریتم نداره.
اینم عکس هاش:
اینم ورودیش:
اقا کسی میدونه سنتور مارک کفاش زاده چقدره
خوب اینکه 505 معروفه !! برعکس گیتار زمان اهمیتی نداره رو افکت ولی حتما فیش ورودی و خروجی چک کن ببین قطع و وصل نداشته باشه. آداپتورشم همراهش باشه
الآن دیگه 505 و 707 تولید نمیشن و جاشون به g1 وg1x دادن که قیمتاشون هم 95 و 140
فقط یکم داغونه پشتش اگه بتونی 30-40 ازش بخری خوبه و تا مدت مدیدی کارت راه میندازه!