جون من از یه Alpha استفاده کن به خدا ثواب داره!نقل قول:
سناریو نویس فعلا نمی خوایم .... ما هنوز به علم مرحله نویسی دست نیافتیم . آقا یحیی شما که انگیلیسیتون خوبه برید توی سایت های خارجی بپرسین:11:
Printable View
جون من از یه Alpha استفاده کن به خدا ثواب داره!نقل قول:
سناریو نویس فعلا نمی خوایم .... ما هنوز به علم مرحله نویسی دست نیافتیم . آقا یحیی شما که انگیلیسیتون خوبه برید توی سایت های خارجی بپرسین:11:
اون نقشه مقیاسش کوچیکه خودش کوچیک نیست !
از برج میلاد تا میدون آزادی جا نمیشه ! مگر اینکه فرعیارو برداریم که خیلی مسخره میشه
خیلی خوبه :31: :11:نقل قول:
soheil-green پس یه نمونه کار درست و حسابی بزار ....... :31:
:41: آقا محمد يه سوال ازت دارم.چرا چهار تا پست پشت سر هم دادي؟؟:41:
اگه همه بخوان اونجوري پست بدن كه ديگه...:28:
آقا سهيل كار شما هم خوبه اما يه جورايي قوطي كبريتي هستش.(حياط و...)
باشه میرم ولی من اول بهتون این کار رو بکنیم شما گفتین میریم تو انجمن برنامه نویسی درخواست میدیم پس تقصیر خودتونه :31:نقل قول:
فقط یه نفر کمکی میخوام خواهشا پشت گوش نندازین اخه باید سوال پیچشون کنیم چون برنامه نویسی مثل کارای دیگه نیست خودت که میدونی یه جواب میدن که ده تا سوال دیگه از پشتت درمیاد:31: :31: برای همین باید مدام اونجا باشیم و تا حوصلشون سر نرفته سوال هامون رو بپرسیم
اینم عکساشون:نقل قول:
سر د باغ ملی(خیابان امام خمینی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر در دانشگاه تهران(خیابان انقلاب)
:میدان انقلاب
--------------------------------------------------------------------------------
به نظر من که خیابونهای اصلی خیلی مهمتر از فرعیاس.ولی همه چیز با خودتونهنقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMAD
میر محمد جان ببین یه پیشنهاد باری مجله جی تی ای بهتره مجله رو به صورت هفته نامه بدی و هر هفته یه آموزش تخصصی رو من قول میدم که بهت بدم و میزاریم تو مجله این جوری مجله خیلی غنی تر میشه
خيلي ممنون.نقل قول:
عالي ميشه.نقل قول:
میر محمد جان ببین یه پیشنهاد باری مجله جی تی ای بهتره مجله رو به صورت هفته نامه بدی و هر هفته یه آموزش تخصصی رو من قول میدم که بهت بدم و میزاریم تو مجله این جوری مجله خیلی غنی تر میشه
بلد نبودم پاک کنم این شکلی شد:31: