مرسی داداشی!:10:نقل قول:
این پست جواب منه؟من 55 تا فریم ریختم ولی تو حالت عکس گیری فقط 33 را رو نشون میده.مشکل از کجاست؟نقل قول:
از کجا میشه فریم های بیشتری به دست آورد؟
خودمون میتونیم بسازیم؟
Printable View
مرسی داداشی!:10:نقل قول:
این پست جواب منه؟من 55 تا فریم ریختم ولی تو حالت عکس گیری فقط 33 را رو نشون میده.مشکل از کجاست؟نقل قول:
خودمون میتونیم بسازیم؟
بله همین جوابه. از عکسهای درون فولدرها میتونی بفهمی هر کردوم مال چه قسمتهایه. منم وقتی تعداد زیادی فریم تو این فولدرها ریختم فقط یکسری از اونها رو نشون میداد.فکر کنم حجم به خصوصی داره و از یک تعداد بیشتر نشون نمیده.ولی با روشن / خاموش کردن گوشی عکسهای جدیدتری رو نشون میده. به این مشکل تو کلوپ آموزش هک و نفوذ هم اشاره شده بود.نقل قول:
این پست جواب منه؟من 55 تا فریم ریختم ولی تو حالت عکس گیری فقط 33 را رو نشون میده.مشکل از کجاست؟
خودمون میتونیم بسازیم؟
مال منم همینطور فقط بعضیاش اومد..
دوستان کسی نبودنقل قول:
معلوم نیست . بعضیا میگن داره ....بعضیا میگن نداره.
من فک کنم داشته باشه.
1) من دو سال قبل پرینت مکالمات گرفتم اون موقع که قیمت هر دو حالت یکی بود. (هزینه ندارد)نقل قول:
2)در دفترچه سیمکارت های دولتی نوشته گزارش دریافت اس ام اس هزینه ندارد.
سلام دوستان من اومدم w810 رو فلش کنم این ارور رو داد
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
loader payload not accepted
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:16 secs.
نقل قول:من فهمیدم موضمع چیه!:31:نقل قول:
عکسها سایزشون 320*240 با پسوند png باید باشن.
تو حالت عکس گیری عکسهایی که تو پوشه های FRAMES و FUNLAYER باشن نشون داده میشن ولی تو حالت ویرایش فقط عکسهایی که تو پوشه FRAMES هستن میان.علت نشون ندادن همه ی عکسها این بود.
من چندتا فریم ساختم واسه گوشی اگه طرفدار داره بگین تا بزارم.از دوستان هم اگه کسی فریم های ساخته داره بذاره اینجا بد نیست ما هم استفاده میکنیم.:10:
ولی واسه من نزدیک به 60 تا عکس بود هر سری فقط 40 تاش میومدنقل قول:
من فهمیدم موضمع چیه!
عکسها سایزشون 320*240 با پسوند png باید باشن.
تو حالت عکس گیری عکسهایی که تو پوشه های FRAMES و FUNLAYER باشن نشون داده میشن ولی تو حالت ویرایش فقط عکسهایی که تو پوشه FRAMES هستن میان.علت نشون ندادن همه ی عکسها این بود.
نیکی و پرسش؟نقل قول:
من چندتا فریم ساختم واسه گوشی اگه طرفدار داره بگین تا بزارم.از دوستان هم اگه کسی فریم های ساخته داره بذاره اینجا بد نیست ما هم استفاده میکنیم.
نمیدونم چرا اینجوری میشه ماله من که فعلا خوبه اذیت نمیکنه.نقل قول:
بیا اینم چندتا فریم که خودم ساختم البته فقط واسه تست کردن ساختم.اگه وقت کنم یه 30-40تا دیگه هم میسازم.
شما هم اگه دارید بذارید.
اینم پک 8تایی فریم:
کد:http://storm.persiangig.com/Frames_By_REZA.zip