دوستان تقریبا یک هفته اس اینترنت ایرانسل من اختلال داره ! بازی های انلاین حتی کلش رو باز نمیکنه!
اینستاگرام و تلگرام هم کانکشن خیلی ضعیفه ! کسی دیگه ای هم این اختلال رو داشته ؟
Printable View
دوستان تقریبا یک هفته اس اینترنت ایرانسل من اختلال داره ! بازی های انلاین حتی کلش رو باز نمیکنه!
اینستاگرام و تلگرام هم کانکشن خیلی ضعیفه ! کسی دیگه ای هم این اختلال رو داشته ؟
سلام دوستان . من میخواستم از ای دی اس ال بیام 4جی ایرانسل ، قصد داشتم یه مودم b525 تهیه کنم و با ایرانسل ازش استفاده کنم . ولی بسته هارو دیدم حقیقتش دارم پشیمون میشم :n03:
بیشترین حجم 1 ماهه که میشه گرفت 10 گیگ هست واقعا ؟ شبیه شوخی میمونه . بسته های td lte هست که باید مودم خود ایرانسل باشه فکر کنم که بشه استفاده کرد .
اگه مصرفتون بالاست همون Adsl بدردتون میخوره. ایرانسل = حجم کم + هزینه بالانقل قول:
مصرفم به خاطر کارم بالاست و متاسفانه به خاطر همین کارم ای دی اس ال خیلی اذیتم میکنه . همش دیسکانکت و مسخره بازی . گفتم یه بار برای همیشه از شرش خلاص بشیم که انگار نمیشه .نقل قول:
اگه تهران هستین برید سراغ زیتل ( Zitel ) و یه بررسیش کنین. اگه هم شهرهای دیگه هستین برین سراغ فیبرنوری ...نقل قول:
اون رو همون بستر رایتل هستنقل قول:
به دکلهای اون وصل میشه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
من توی خونه بعضی وقتها روی 4g یک خط انتن دارم و بعضی وقتها انتن فوله . چرا همراه اول اینطوری نیست ؟ همیشه انتنش یه اندازس ولی این ایرانسل مثلا صبح یه خطه ظهر فول میشه .کسی میدونه دلیلش چیه ؟
دوستان تزدیک خونمون یک دکل زدن میخواستم ببینم از کجا میشه قهمید این دکل ماله ایرانسل و اگه ماله ایرانسل هست راندازی شده یا نه
چیزی تو سایت ایرانسل هست نشون بده ؟
من معمولا بسته 3 ماه میخرم و یک ماهه تمومش میکنم و بسته های اینترنت صبح هم برای دانلودهام. عالیه مشکلی ندارم.نقل قول:
بسته 1 ساعت نامحدود شبانه گرفتم ولی حداکثر سرعتی که بهم داد 1.5 مگ بود با فول آنتن، مشکل از منطقس یا کلا نامحدود همینقدر میده سرعت؟
درودنقل قول:
من اصفهان هستم . امروز بسته یک گیگ عصر خریدم
سرعتش از adsl کمتر بود و دقیقا ۱ مگابایت بهم داد
داغونه سرعت .. رایتل و همراه اول هم همین وضع را داشت امروز همه
را تست کردم اونم با مودم +4G
من دیشب بسته نامحدود یک ساعته گرفتم مشکلی نداشت .... سرعت حدود 7 8 مگ بودنقل قول:
ولی شهر های بزرگ سرعت خیلی خرابه
دو هفته بسته شبانه مشکل دارم. وقتی که استفاده یا همون دانلود میکنی به صورت رندوم ای پی میپره و به نوعی قطع میشه تا مجددا روشن و خاموش بکنی مودم را ولی در اینترنت روزانه و ساعت دیگر این مشکل نیست.
باز چه مسخره بازی کردند این نبوغ مردم آزار داخلی؟!!
کسی چنین چیزی داره؟! فعلا درخواست پیگیری کردم ببینم چی میشه.
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ ماهانه میصرفه؟
شبانه 1 , 2 , 3 ساعته حذف شده ؟
حذف نشده! به خاطر تغییر ساعت رسمی کشور بسته رو غیرفعال کردن! باید تا فردا صبر کنید بعد بخرید!نقل قول:
جناب ak313 لطف میکنید باتوجه به تجربههایی که با این مودم ۵۱۸۶ دارید، بفرمایید که کدوم firmware رو در حال حاضر توصیه میکنید؟ (باتوجه به اینکه این پست برای سال ۲۰۱۶ بوده)نقل قول:
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم ؟ مودم td lte از داداشم گرفتم که به نام خودش بوده و توی my irancell براش قابل نمایش بوده طرح ها و میزان حجم مصرفی اما حالا مودم رو من گرفتم که استفاده کنم برای بررسی بسته ها به سایت مراجعه می کنم و اگر بخوام رویت کنم که چند گیگ ازش مصرف شده و چند گیگ مونده چه کار باید بکنم؟؟ شماره td lte رو هم میدم ولی پسوورد برامون ایمیل نمیشه
راهنمایی بفرمایید
شما اگر جیمیل داری که هیچ نداری یکی بساز از طریق چت انلاین یا پشتیبانی تلفنی تی دی تماس بگیر بگید بگو بجای ایمیل براتون جیمیل بزنننقل قول:
ضمنا کد ملی و مشخصات دارنده سیمکارت هم دم دست باشه
یک سیم جدید خریدم و بسته هم براش گرفتم. ۴ ظهر رفتم ایرانسل من و بسته بود و همین. ۱۰ شب رفتم ایرانسل من دیدم هدیه ۵۰ گیگ داده تا پایان امروز رفتم استفاده بکنم دیدم از روزانه ام کم کرد زنگ زدم میگه این هدیه واسه ۲ ظهر تا ۱۰ شب بوده، میگم اولا ۴ ظهر رفتم نبود و دوما اگر تا ۱۰ بوده پس چرا هنوز نمایش داده میشه؟!!
اصلا نمیفهم این خراب شده ایرانسل چی میگه.
سلام
چند ماه پیش روی یه سیم همراه ، بسته فعال کردم و گذاشتم توی مودم tf-i60. ولی الان دو سه روزه که سرعت به شدت پایین اومده ؛ خیلی وقت ها اینترنت قاطی داره جوری که 20-30 ثانیه طول می کشه تا سایت ها باز بشن اونم اکثرا عکس هاشون لود نمیشه.
نمیدونم چشه ؛ شما هم چنین مشکلی دارین؟
آنتن دکل محلی حتماً شلوغهنقل قول:
امروز متوجه شدم خيلي جاها كه قبلا پوشش ٤g فول بوده الان خيلي ضعيف شده معلوم نيست چه غلطي كرده ايرانسل اما به جاي پيشرفت پسرفت داشته . قبلا حداقل سه خط انتنم پر بود ولي الان گاهي فقط يه خط دارم
امروز یه هدیه 50 گیگابایتی به مبلغ 1000 تومان بهم تعلق گرفت از لحظه ای که سیمکارت رو گزاشتم داخل مودم تا وقتی که 50 گیگ تموم شد جمع آپلود و دانلود با نرم افزار 46.1 GB شد :blink: این 4 گیگ بقیه کجا رفت خدا میدونه. فکر می کنم ایرانسل روی سیمکارت TD-LTE هم حجم خوری می کنه تاالان خبر نداشتم.
همچین موردی توی همراه اول هم برای من پیش اومده ، نظارت استصوابی میشه همین نتیجشنقل قول:
بله دقیقا اون روز شک داشتم فکر کردم شاید من اشتباه حساب کردم ولی امروز به طور یقین می گم که ایرانسل حجم دزدی می کنه. به طور مثال بنده امروز تمام وای فای رو قطع کردم و هیچ دانلود پنهانی روی سیستمم اعم از آپدیت ویندوز و یا نرم افزار دیگه نداشتم و به طور امتحانی از سایت های منتخب ترافیک داخلی فایلی رو دانلود کردم با کمال تعجب دیدم که ایرانسل (Td-lte) اصلا حجم رو نصفه حساب نمی کنه و در واقع یه چیزی حدود 30 درصد از حجم کمتر حساب می کنه. :thumbsdowنقل قول:
شما فقط دانلود رو حساب میکنی اون 20درصدش هم که ندیدی مال اپلود هستنقل قول:
با سلام دوستان امروز رو فورجی ایرانسل رفتم دیدم باند 1(2100) هم فورجی ایرانسل فعال کرده یعنی الان 3 تا کریر داره؟ باند 7 و 3 و 1؟ اینم بگم سرعت فورجی ایرانسل رسیده به 12 مگابیت ولی همراه اول و رایتل سرعتش بالای 50 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اگه دقت کنی نوشتم 30 درصد دوما خیر بنده در موقع حساب کتاب همه چیز رو لحاظ کردم و برای این که دوباره برام ثابت بشه آزمایش رو امروز هم تکرار کردم وای فای رو کامل قطع کردم و تمام آپدیت های مخفی رو هم بسته ام و فایلی با حجم 110 مگابایت رو دانلود کردم و قبل و بعد دانلود رو با نرم افزار DU Meter که جمع آپلود و دانلود رو نشون میده چک کردم; برای سایت های داخلی حجم رو 80 مگابایت حساب کرد که تقسیم این مقدار بر 110 مگابایت میشه 73 درصد که حرف دیروزم رو تائید میکنه.نقل قول:
کدوم شهر؟نقل قول:
تهران تجمیع نمیشه سرعتش شدیدا افت کرده
کریر سوم فورجیش 3050 هم الان سمت غرب تهران اوکی شده ولی خیلی کم سرعت داره:weird:
بنده مشهد هستم و اول از مشهد شروع کردن به تجهیز اما سوالم اینکه چرا فورحی پلاس نمیشه گوشیم؟ همه حای مشهدم تست کردم علاوه بر پلاس نشدن سرعت فورحی خیلی ضعیف شده یک سره میاد رو تریجی برمیگرده رو فورجی بعضی وقتام فورجیه انتن پر اما انگار قطعه قبلا خیلی بهتر بود
گوشیم ایراد داره انتن میپرونه؟ یا مشکل دیگه؟ چیکار کنم؟
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
گوشی شیاومیه ؟نقل قول:
:wac:
گوشی های شیا از قدیم تو ایران مشکل 4g+ داشتن .... ولی تو سری جدید گوشی هاش این مشکل داره حل می شهنقل قول:
یه سری ها هم بعد از آپدیت درست شدن مثل mi 6x که تو مشهد می گفتن ایرانسل 4g+ می گیره
نوت 7 هم چیپش با mi 6x یکی هست ..... به احتمال زیاد درست می شه
البته اینم بگم که شهرهای خلوت با همین 4g راحت 80 90 مگابیت هم گرفتم ولی معمولا 60 مگابیت هست
من بوشهرم تازگیا باند 1 فعال شده ولی سرعتش 12 مکابیته مثل دو تا باند دیگه 3و7 رایتل من تا 80 مکابیتم گرفتم(باند 3)
منطقه ما وسط تهران خوب انتن نمیده و اینترنت درست حسابی هم نداریم، همراه اول هم ایرانسل !میتونیم کاری کنیم ؟از کسی شکایت کنیم یا به کسی اطلاع بدیم اون منطقه ما انتن دهیو اینترنتمون خوب بشه!
انتن نمیده یا سرعت کمهنقل قول:
اگر انتن نمیده محدوده خونتون رو چک کنید اگر کوچه یا ی خیابونروانتن نمیده بله میتونید بگید بیان بررسی کنن
اکا اگر انتن میده و کمه و سرعتت هم کمه خیر کاری نمیکنن
mi 8 , تهران سمت نازی آباد ۴ج پلاسمنقل قول:
سمت اکباتان ۴جی
از نظر عملکرد ، هیچ تفاوتی ندارن! (جفتش ر.ده)
همراه اول
نوت 7 ک کلا 4g پلاس نمیشه و باید بیخیالش بشی، الان mi 9t خریدم برای یکی از دوستان و اون مشکلی نداره برای 4g پلاس. گوشیای شیاومی ساپورت 4g پلاسشون تو ایران شانسیه توی مدلای مختلفشون، در صورتی که از نظر سخت افزاری حتی نوت 3 هم که بنده تقریبا 3 یا 4 سال پیش خریدم باید ساپورت میکرد ک نکرد.نقل قول:
اما مشکل سوییچ از روی 4g به 3g، منم چند وقتیه با گوشی هواوی p smart 2019 این مشکل برخوردم و فک میکردم مشکل ازگوشیه، چون قبلا اصلا همچین مشکلی ندیده بودمو همه جا 4g بود.
دوستان ایا ایرانسل دایمی هدیه شتاب در پرداخت داره؟ (مثل یک روز مکالمه همراه اول)
کسی اطلاع نداشت؟نقل قول: