حذف..........
Printable View
حذف..........
سلامنقل قول:
نظام وظیفه از کجا می فهمه آخرین نمره کی وارد شده؟
میشه آخرین امتحان رو که داد رفت و دفترچه رو پست کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز غیر بومی که کسر نداره، خدمت در مناطق بد آب و هوا و درگیر کسر داره.
خیر دوست عزیز، شما وقتی تسویه میکنید نامه ای توسط دانشگاه داده میشه که در اون تاریخ ابطال معافیت تحصیلیتون بر اساس آخرین نمره وارد شده نوشته میشه و یه نسخه از اون هم توسط دانشگاه به نظام وظیفه ارسال میشه. در مدرک دانشگاهی هم تاریخ آخرین نمره ثبت میشه نه تسویه.نقل قول:
در نتیجه نه میشه بعد تاریخ آخرین امتحان از معافیت و زمان یکساله استفاده کرد و نه میشه بعد امتحان و قبل تسویه رفت و دفترچه پست کرد.
يك سوال دارم در مورد مشمول بودن و پست كردن دفترچه
مطالب دوستان رو تا حدودي مطالعه كردم ولي يك مقدار ابهام دارم
سوالم اينه كسي كه بهمن ماه فارغ التخصيل ميشه تا كي وقت داره دفترچه پست كنه و بعد از پست دفترچه چه زماني اعزام ميشه.
سوالم به خاطر اينه كسي كه بطور مثال در ترم 9 فارغ التحصيل ميشه (بهمن ماه)ميتونه تا ارديبهشت ماه خدمت نره تا بتونه كنكور ارشد بده؟
و اگر در ترم 8 فارغ التخصيل بشه(خرداد و يا تيرماه) ميتونه توي كنكور سال بعدش كه توي ارديهشت ماه سال بعد هست شركت كنه؟
در مقطع ليسانس شما مى توانيد ١٠ ترم تحصيل كنيدنقل قول:
شما از زمان فراغت از تحصيل يكسال زمان داريد تا خودتان را به نظام وظيفه معرفى كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
من امروز رفتم پلیس +10 مدارک دادم . بعد یه برگه معاینه اولیه مشمولان داد که باید برم پیش پزشک . این جدیدا اضافه شده ؟ چون من دفعه اول رفتم فقط فرم 1 و 5 که مشخصات و واکسیناسیون بود داد بهم امروز رفتم گفت فرم پزشکت چرا نیوردی گفتم هفته پیش اومدم چیزی ندادن .
حالا این چی هست ؟ 17-18 تا بیماری نوشته همه اینا رو چک میکنه پزشک ؟! مغز و اعصاب و چشم و قلب و ... :دی اینا هر کدوم بری متخصصش نیم ساعت یه ساعت طول میکشه حالا ازمایشاتش به کنار
نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی:n19:نقل قول:
- - - Updated - - -
نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی:n19:نقل قول:
:دی فقط میخوان ملتو علاف کنننقل قول:
کسی چیزی نمیدونه ؟ :n29:نقل قول:
اين موضوع هميشه بوده و هست ، بايد فرم معاينه پزشك را نزد پزشك معتمد نظام وظيفه ببريد تا شما را معاينه كند و در پايان اگر مشكلى داشتيد شما را به كميسيون معرفى مى كندنقل قول:
جناب در مورد مشکل شما اطلاع دقیق ندارم ولی اینو می دونم که الان خیلی خیلی سخت نفر رو معاف دائم می کنن و اکثرا معاف از رزم می دن که اونم چندان فایده ای نداره:n29:نقل قول:
- - - Updated - - -
جناب در مورد مشکل شما اطلاع دقیق ندارم ولی اینو می دونم که الان خیلی خیلی سخت نفر رو معاف دائم می کنن و اکثرا معاف از رزم می دن که اونم چندان فایده ای نداره:n29:نقل قول:
سلام دوست عزیز پرسیده بودی تجربتونو از امریه گرفتن بگین ما هم میگیم قصد نا امید کردن کسی رو هم نداریمنقل قول:
1. بار اول رفتم سازمان انرژی اتمی دم در یه تلفن بود داخلی رو گرفتم طرف گفت تو نیا سهمیه از طرف ارتش نداریم حالا دوست داشتی بده دبیرخونه(کنار درب ورودی بود) اگه خواستیم بررسی میکنیم رفتیم دبیر خونه دیدیم چه خبره طرف میگفت دیگه جا نیست پرونده شما رو هم بذارم خلاصه.....
2. بار دوم رفتیم سراغ پارتی یه نامه از نماینده مجلس از یه طریقی گرفتم که به معاون وزیر در امور مجلس دستور داده بود کار منو حل کنه. ما هم رفتیم میدون ولیعصر پیش معاون وزیر، مسیول دفترش تشزیف داشت گفت کارتو درست میکنم نامه زد به رییس دادگستری ، ما هم رفتیم بازار دادگاه کیفری استان طبقه سوم، معاون رییس ناممو دید یه نامه زد برا اداره استخدام وگزینش، دو روز بعد مارفتیم اداره استخدام قوه قضاییه تو همون بازار تهران، نامه زد برای اداره کل قوه قضاییه تو خیابون کشاورز، ما هم رفتیم نامه رو بردیم اونجا...............
خلاصه یه ماه گذشت یه بنده خدایی تماس گرفت خیلی خوشحال و با لحنی لطیف گفت ار اداره استخدام و گزینش تماس میگیرم ما هم خوشجال گفتیم بفرمایید، گفت با درخواست شما موافقت نشد گفتم چرا گفت نیرو زیاد بوده خدافظ
به همین راحتی..................حالا فکر کن موافقت هم میکردن ارتش دو ماه تمدید کرده وقتی تمدید بشه ه طور خودکار امریه شما هم ابطال میشه...
خلاصه هیچی به هیچی اینم خاطرات شیرین ما بود از امریه گرفتن
سلام
آخرین باری که قوانین معافیت پزشکی تغییر کرد مرداد سال گذشته بود
سری قبلی تغییرات رو میدونید برای چه تاریخی بوده؟ (حدودا)
اره دادا اگه تهران بودم شانسم خیلی کم بود ولی بازم امیدم به خدا بودنقل قول:
حالا که شهرستان هستم صد درصد مطمئنم دنبال امریه باشم جور میشه انشاالله
ملاك ابن نيست كه در دفترچه در مورد بيمارى چى نوشته است ، ممكنه پزشكان راى متفاوتى بدهندنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
من چهار ترم دانشگاه بودم (دولتی)، الان میخوام انصراف بدم و برم یه رشته دیگه دانشگاه آزاد
مشکلی ندارم؟
کلا برای تحصیل چقدر معافی میدن؟
از دوستان کسی میتونه کمکی کنه؟نقل قول:
و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چند ماه فرصت داری که دفترچه پر کنی؟ بعضیا میگن 6 ماه، بعضیا هم میگن یه سال
6 سال مدت زمانی هست که نظام وظیفه مهلت میدهنقل قول:
اما شرایط شما تغییر رشته باشه با برگزاری کمیسیون موارد خاص در دانشگاه دوم میتونند حدود 2 ترم اضافه (با پیگیری دانشگاه) هم بهتون بد
که مثلا 5 ساله رشته دوم رو تموم کنید. اگه هم 4 سال گه بهتر
تا جایی که می دونم حداکثر 6 سال هست!نقل قول:
البته بستگی داره شما چند واحد بتونی معادل سازی کنی،که ظرف 2 سال تموم بشه کارشناسی شما:n26:
سلام
من الان رفتم واسه معاینه مشمولان چک کرد و خودمم گفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم و گفت پاهاتو جفت کن و گفت این در حدود 6-7 سانتی متر و معاف شدن باید 13 سانتی متر باشه ولی میتونم بنویسم واسه کمیسیون که معاف از رزم شه منم که نمیدونستم معاف از رزم چیه گفتم مثلا اموزشی و اینا نمیخواد ؟ گفت اسون تر میگیرن خلاصه ما رو باش خوشحال برگشتیم خونه رفتیم سرچ کردیم ببینیم چیه معاف از رزم اولین صفحه دیدیم چند نفر گفتن همون دقیقه اول پشیمون شدم از اینکه گفتم بنویسه برای کمیسیون :n27: نظرات میخوندم اکثرا میگفتن مثلا رژه و اینا نمیری یا کمتر میری عوضش باید بری اشپزخونه و دستشویی و اینا رو تمیز کنی!!
شدیدا پشیمونم گفتم بنویسه . الان نمیشه کاریش کرد خط بزنه ؟ یا مثلا برگه پزشک پاره کنم دوباره بگیرم برم این دفعه بگم ننویسه ؟ یه راهی چیزی بگید خلاص شم از این :دی
واسه ما معاف از رزم ها بخور بخواب بودن حتی نظافت و نگهبانی هم نمیدادن،البته بستگی به پادگان دارهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
نگرانى ندارد شما درخواست كميسيون رو در پليس +١٠ ندهيد، انجا براى ثبت درخواست كميسيون از شما وجهى مى گيرندنقل قول:
اصولا با توجه با شانسی که از خودم سراغ دارم میدونم این معاف از رزمی بدتر هم میشه واسم :دی در ضمن من لیسانس دارم الان خوندم میگفتن اصلا واسه لیسانس معاف از رزم باشی و نباشی مهم نیستنقل قول:
نقل قول:
مطمئنی داداش ؟ اخه میترسم اونجا هم هم بگیم درخواست کمیسیون رو ثبت نکنن خوب این برگه معاینه تو مدارکت که هست یهو خودشون میزنن بدتر میشه
در ضمن من لیسانس دارم میخوندم نظرات میگفتن معاف از رزم برای دیپلم و زیر دیپلم کاربرد داره و لیسانس باشی که اصلا نگی بهتره
من حاضرم 50 کیلومتر بدوئم همچین کارایی مثه نظافت و ... نکنم :دی
حالا من میگم برای اطمینان بیشتر بهتر نیست مثلا برگه رو پاره کنم برم پلیس +10 بگم برگم مثلا گم شده دوباره برگه پزشک بگیرم ببرم بگم این دفعه ننویسه ؟
معاف از رزم هیجی نیست!
میگن رزم یعنی جنگ الانم که جنگ نیست
توی این تاپیک دوستان خیلی اهل خودسانسوری هستند و بعضی واقعیات را نمیگیننقل قول:
شما چه معاف از رزم بشی چه نشی،دستشویی شستن احتمال داره جزو وظایفت باشه،آشپزخونه همینطور،آشغالی هم همینطور!!!قراره با اینکارا مرد:n07: بشین
خیلی از همین بچه های همین تاپیک دستشویی های پادگانها را شستند و آشغالها را جمع کردند ولی چون خیلی ها دوست ندارند واقعیت را بگن،حرفی از این چیزا نیست
سلام دوستان
اگر کسی بخواد برای سرباز معلمی اقدام کنه (طبق تجربه تاریخ اعزامش حدودا باید اردیبهشت
باشه) کِی باید دفترچه رو پست کنه؟ و چقدر میشه به تبصره ی "تاخیر" و "تعجیل" امید بست؟
با تشکر مهران...
خودم الان سرباز معلم هستم. شما یجوری بفرست تاریخ اعزام برج ۴ یا ۶ باشه آگه توی گزینش سرباز معلم قبول شی خودشون برات درست میکنن.. البته تا دو سال دیگه فکر نکنم نیرو بگیرن چون امسال خیلی نیرو گرفتننقل قول:
ممنون
من شنیدم حدودا بهمن ابلاغیه میاد و مشخص میشه که چه تعداد نیرو
میگیرن و طرفای بهمن و اسفند باید تو ثبت نام کرد. همین طوره روالش؟
با تشکر مهران...
امسال دیر اومدنقل قول:
من اسفند پست کردم و تاریخ اعزام شد تیرماه
اردیبهشت هم بخشنامه اومد برای سرباز معلمی که همون موقع رفتم واسه ثبت نام و گزینش، کسایی هم که برج شش بودن آوردن برج ۴
بله بهمن میاد
فرزند فرهنگی بودن چند درصد قضیه س؟ و اینکه میتونمنقل قول:
بپرسم شما کجا مشغل به تدریس هستید؟ تو شهر آیا
کلا چند درصد میفتن مناطق شهری؟
:n16:
با تشکر مهران...
فرزند فرهنگی بودن تاثیر زیادی داره. یه فرم امتیاز بندی میدن بر اساس اون گزینش اولیه انجام میشهنقل قول:
من هرمزگان هستم از اول مهر میریم سر کلاس الان دوره توجیهی هستیم
آگه پایه ابتدایی بیفتی میفرستن اطراف شهر و روستا بیشتر البته بستگی به استان داره مثلا استان ما مناطق محروم و دوز افتاده زیاد داره به طوری که جاهایی هست که باید پیاده چند کیلومتری بری تا برسی!!
آگه فنی باشی که بیفتی هنرستان عالی میشه
پایه متوسطه همینطور خوبه
دوستم پدرش فرهنگی بود افتاد پایه متوسطه توی شهر!!
در کل آموزش پرورش آگه آشنا داشته باشی کارت راه میفته. بودن کسایی با لیسانس و فوق قبول نشدن ولی با دیپلم قبول شدن.
پس بااین توضیحات من که پدرم فرهنگی هست و رشته م فنی (لیسانس مهندسی
شیمی) تا حدی میتونم امیدوار باشم به سرباز معلمی و مناطق شهری. درسته آیا؟
پ.ن: تو فروم چند نفری معلم داریم و اردیبـــهشت بهشون تبریک میگم، پس یه نفر
دیگه هم به لیست اضافه شد، اقلا دو سال !
با تشکر مهران...
بله شما شانس بالایی داریننقل قول:
البته بازم میگم بستگی داره چه موقع ثبت نام کنن شما نباید غیبت داشته باشین برای خدمت همچنین موقع ثبت نام باید دفترچه پست کرده باشین چون برگه آبی رو آموزش پرورش از شما میگیره
دوستان کسی اعزامش فردا نیست که مازاد خورده باشه؟
استرس تمدید دوباره کشت مارو
سلام
در حین تحصیل میشه معافیت پزشکی رو پیگیری کرد ؟
براى برخى از بيمارى هانقل قول:
سلام دوستان
واسه پست دفترچه فقط باید برم پلیس 10؟
سایتی چیزی نیست خودم برم انجام بدمش؟
سری قبل قانون مرداد ابلاغ شد و بعد از برج 7 عملیاتی شد و خیلی از معافیت ها تبدیل به معاف از رزم شد مخصوصا برای افراد بالای دیپلمنقل قول:
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
lممنون دوستاننقل قول:
- - - Updated - - -
lممنون دوستاننقل قول:
- - - Updated - - -
lممنون دوستاننقل قول:
نه فقط باید بری پلیس +10نقل قول:
مگه با فوق لیسانس هم میشه سرباز معلم شد؟نقل قول:
شنیده بود آموزش پرورش فوق نمیگیره