خوزستان 0 - 59
Printable View
خوزستان 0 - 59
نمایندگی گفت خطط رانژه شد مودمتو بیار کانفیگ کنم . واسه کانفیگ 10 تومن میگیرن باز ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه عزیز کانفینگ کردن مودم توسط خود شرکت رایگان هستنقل قول:
یکسری گفته بودن که صفحه ی اسپید تست بالا نمیاد
می خوام بدونم کجاش بالا نمیاد ؟؟؟
اینم عکس یه نقد بکنید عمو ببینه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مشکل مربوط به روز شنبه بود. اما از یکشنبه که واسه من مشکل حل شده و باز هم صفحهاش بالا میآد.نقل قول:
در ضمن، تست خط شما که به نظر خیلی خوبه.
دوستان من شنبه ثبت نام کردم ، الان از سایت که چک کردم انگار خطم وصل شده ولی لینک مودم فقط چشمک میزنه !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
جالبه. موقع ثبت نام واسه رانژه و بقول خودش باقی کاراش! ، از من ۱۶ تومن گرفت.نقل قول:
اهواز، نمایندگی پارس، پاساژ آزادی جنب بازاربزرگ.
کلا هرکی به هرکیه!
دوستان، من رفتم ۱۲۸ یکساله ماهی ۲گیگ ثبت نام کردم (یه ده روزی هست)، گفت احتمالا تا یک ماهه دیگه وصل میشه.
حالا دوتا سؤال:
۱. اگه طرح یکساله استارت خورد، میشه به ۲۵۶ شش ماهه تبدیلش کنم؟
۲. بعد از آغاز طرح، این امکان وجود داره که به ۲۵۶ تبدیلش کنم؟ (یعنی بشه ۲۵۶ یکساله ماهی ۲ گیگ)
نویز خطتتون بالاست،اتصالات و دوباره چک کنیدنقل قول:
اخه معمولا لینک که بخواد ثابت شه قبلش سریع چشمک میزنه و ثابت میشه ولی الان فقط چشمک میزنه مثل حالتی که انگار رانژه نیست. تلفنم که وصل میکنم نویز و خش خش توش نیست. عجیبهنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت هزینه رانژه خط 5 هزار تومن :n04:نقل قول:
خر تو خره:n08:
هزینه رانژه خط 5 تومن هزینه کانفیگ مودم ده تومننقل قول:
ولی میگن هزینه رانژه 15 تومن و کانفیگ مودم مجانیه:n02:
اینجوری خیال می کنی چه لطفی بهت کردن
بعضییا که موقع ثبت نام هزینه جمع آوری هم می گیرننقل قول:
دقیقا همینطورـه . :n09:نقل قول:
10 تومن زوری ـه و باید بدی ! :n01:
دوستان الآن با سرویس یه مگ تا سرعت چند دانلود دارن شبانه ؟! ببینیم فقط اینجا آب قطع ـه یا همه جا همینطوری ـه ؟! تست گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان اگه جواب بدین ممنون میشم. "لطفا"نقل قول:
منتظرم...
مرسی.
سرعت 128 گرفتم روی 9 مگ بستن چند شب اول خوب بود رایگانش ، شبی 8 گیگی میگرفتم یه شب هم 16 گیگ دانلود کردم رایگان !! ولی الان شبی به سختی 3 گیگ میتونم دانلود کنم !
الان زنگ زدم گفتم سرعت روزم 70 کیلوبایت هست بعد نشست داستانش رو تعریف کرد که قانونا شما سرعتتون کمتر از 16 کیلوبایت شد میونید شکایت کنید !!! گفتم پس چرا روزهای اول با یک مگابایت در ثانیه دانلود میکرد ولی الان سرعت اینجوریه ، یه سری چرت و پرت ها گفت (تغییر mtu و تغییر دانلودر و ... ) بعدش گفت مشکل سرعتتون مربوط به پهنای باند مخابرات میشه !!! خداییش خیلی تابلو آدمو میپیچونن ها !!!:n24:
این یعنی چی الان!؟؟:n13:
از امروز صبح اینطوری شده.
حالا فک نکنین سرعتم 17 مگابایت شده ها. سرعت روزانه زیر 150 کیلوبایته.
اون یکی مودمم هم دیگه اصلا وصل نمیشه!
هر روز یه بساطی داریم.:thumbsdow
منتظر نباش کلا ... دوستان اینجا اهل جواب دادن نیستن :n09:نقل قول:
متاسفانه بین ما ایرانیا توی فروم ها جا افتاده که همه بپرسن و یه نفر جواب بده در صورتی که باید همه هم،بپرسن و هم جواب بدن!نقل قول:
بله همینطوره که شما می گید واقعا ...نقل قول:
سوالات من رو نگاه کنید دو خط هم جوابش نیست و جوابش رو دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن حتما میدونن. خیلی ساده بود !
الان یکی از شاتل بپرسه تو تاپیک من و سایر دوستان بی درنگ پاسخ میدیم ... ولی این تاپیک واقعا یجوریه !!
خدایی عین حقیقت ـه . منم چندبار سوال پرسیدم ، اصن شده قضیه ورود افغانی ها به ایران و ما نقش افغان هارو بازی میکنیم و پارسی ها هم نقش پارس هارو . :n08:انگار تجاوز کردیم به حریمشون . حالا خودم هم ناچارا پارس آنلاینی شدم و ایرانی . :n09: پس افغانی ها بشتابید به سوی پارس . :n18:نقل قول:
حالا اسپم نباشه دوستان پارسی یه نظری به پرسش زیر داشته باشن .
نقل قول:
دوستان الآن با سرویس یه مگ تا سرعت چند دانلود دارن شبانه ؟! ببینیم فقط اینجا آب قطع ـه یا همه جا همینطوری ـه ؟! تست گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
زیاد نظری ندارم ولی در کل حرفم اینه
پارس انلاین=تخم مرغ شانسی!
دو ساله پارس انلاین 512 دارم،(حجمی ماهی 10 گیگ).تو این مدت کلا سرعتم پایین تر از 1 مگ بر ثانیه دانلود نیومده.چه تویه تایم رایگان،چه غیره رایگان
شبانه هم حدودا شبی 10 گیگ دانلود میکنم
دیگه چی بهتر از این میخوای؟ [emoji16]
خوش به حالت :n30:نقل قول:
حالا بگو کدوم مرکز مخابراتی که ما اگه خدایی نکرده 20-30 سال دیگه خواستیم خونه بخریم، اینم مد نظر داشته باشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره هر جا یک کیفیتی دارهنقل قول:
:n04: توجه دوستان عزیز توجه :n04:
لطف بکنین شهرتون رو بگین و همچنین شهر هایی مثله تهران و اهواز که بیشترین کاربر رو از پارس
داره علاوه بر ذکر شهرشون ، منطقه یا محلشون هم ذکر کنن و یه تست از سرویسشون هم بذارن
که از این به بعد هر کی خواست سرویس پارس رو بگیره بدونه که هم نوع هاش
( هم شهری ، هم محله ای ) از چه میزان کیفیتی برخوردار هستند !
به عنوان مثال خودم
تهران ، پیروزی ، منطقه ی 14
ببینید این سوال ها رو که فلان سرویس چقدر سرعت دانلود میده رو هیچکس تو پارس آنلاین نمیتونه جواب بده..چون قاعده مشخصی نداره مثلاً حود من سرویس 1 مگ داشتم نهایت 200 تا دانلود میداد ساعات رایگان ولی یکی از دوستان که سرویس 256 داشت تا 700 800 کیلوبایت هم بهش سرعت دانلود میداد
به قول دوست بالایی
پارس انلاین=تخم مرغ شانسی!
خیلی جالبه خط شما روی 16 مگ بسته شده و snr رفته زیر 7 و لینک می پره. باید با پشتیبانی تماس بگیرید خط شما رو روی 9 یا پایین تر ببنده تا snr بره بالای 7نقل قول:
یه پیشنهادی هم برای مدیران بخش اینترنت داشتم. به جای اینکه تاپیک بر اساس اسم شرکت باشه بر اساس منطقه مخابراتی تاپیک زده بشه. به عنوان مثال منطقه مخابراتی حکمت شعار حالا هر کی توی این منطقه میاد بهترین isp معرفی می کنه. و کاربران می توننند بهترین تصمیم رو بگیرند. و هرکس در منطقه مخابراتی خودش اظهار نظر می کنه.
مثلا پارس در منطقه x بهترین سرعت رو داره اما در منطقه y افتضاح هست. این طوری به نظرم خیلی سریع تر می شه تصمیم گرفت.
من از شاتل اومد پارس ... انقدر شاتل اعصابم رو خرد کرد روانی شدم ... باورم نمیشه کسی از پارس ناراضی باشه ... خداییش پارس خیلی خوبه
پوله ۲ مگ می دم با سرعت ۴ مگ دان می کنم ... یوتوپ می بینم ... سرعت تک کانکشن بالا ... دانلود از سرور های داخلی و خارجی توی تایم رایگان با غیره فرقی نداره ... برید تاپیک شاتل بخونید ببینید چه بحث هایی هست !!!
یه ساعت پیش سرعتم 150 بود مودم رو خاموش و روشن کردم اینطوری شد ! گذاشتم 45 دقیقه بمونه که میانگینش دقیق مشخص بشه !
شبانه رایگان
128 محدود - نصفِ جهان(اصفهان)
مشاالله همه رو هم با هم گذاشتى براى دانلود ... نوشه جون اون يه مگ سرعت انشاالله ويندوز ٨.١ ويروسى شه (از حرص شديدى كه دارم مى خورم بود :) )نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
من سرویس 512 محدود دارم
سرعت شبانه روی 100 هست حدودا
اگر 2 مگ بگیرم شبانه سرعتم بهتر میشه ؟ یا کلا شبانه پارس شانسیه ؟
یکی با 128 1 مگ میگیره من با 512 100 کیلو بزور میگیم
سرعت شبانه ارتباطی به سرعت سرویس داره کلا ؟
دوستان جریان این ترافیک دوبل در ایام جام جهانی چیه؟
من الان 128 داشتم تموم شد رفتم تو پنل 2 مگ 4گیگ خریدم ولی ترافیکم دوبل حساب نشد؟
سلام. سؤال قبلیم که بی جواب موند! دمتون گرم حداقل این یکی رو جواب بدید:
فرض کنید خط من رو روی ۸ مگ ببندن. چون بعضی از ساعات روز مثلا ظهر که هوا گرم میشه پایداری خط پایین میاد و بیشتر از ۴ ۵مگ نمیکشه،
آیا میشه از سمت خودم به کمک تنظیمات مودم داون استریم رو موقتا تنظیم کنم روی ۴ مگ؟
قبلا تو فروم های خارجی خوندم که امکان پذیره، با دستور زیر:
telnet
ولی چیزی سر در نیوردم.
لطفا هرکی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمایی کنه.
با سپاس.
راست میگی؟! هوا گرم بشه سرعت میاد پایین؟نقل قول:
2mb
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نشنیدم تا حالا همچین اتفاقی برای کسی افتاده باشه:n04:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خب انگار "من" نتونستم خوب توضیح بدم. ببینید من گفتم پایداری خط کم میشه و دیگه نمیتونه با ۸ مگ آپ بشه و باید داون استریم رو مثلا تا ۴ مگ بیارن پایین تا وصل بشه.
دلیلشم اینه که تو ساعات خاصی از روز یه مقدار نویز میفته روی خط و جالب اینجاست که تو اوج گرما از حدودای ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ عصر این اتفاق میفته.
حالا بگذریم از این مورد.
چیزی که پرسیدم امکان پذیره؟
(پایین اوردن داون استریم توسط خودمون و بعدا دوباره بالابردنش تا حدی که isp تنظیم کرده)