منظورم از پشتیبانی، پشتیبانی برای ارائه سرویس بود. یعنی بعضی شرکت ها میگن منطقه شما قابل سرویس دهی نیست.(مثل آسیاتک،پارس آنلاین و..)نقل قول:
Printable View
منظورم از پشتیبانی، پشتیبانی برای ارائه سرویس بود. یعنی بعضی شرکت ها میگن منطقه شما قابل سرویس دهی نیست.(مثل آسیاتک،پارس آنلاین و..)نقل قول:
خود شاتل که شبانه هم داره به نظر من با این سرعت اصلا کارایی نداره من هم قبل از اینکه بیام این شرکت مزخرف فکر میکردم هر شب میذارم 2 گیگ دانلود میکنم ولی اشتباه میکردم اان هم درست بعد 1ماه سرعتم واقعی شدهنقل قول:
پینگ هم که خدارو شکر بازی نمیکنم وگرنه خیلی بالاست
انتخاب با خودته ولی اینا مشتریو 1ماه راضی نگه میدارن
دوستان بايد بين بد و بدتر بد رو انتخاب کرد
اونايي که ميتونن از شاتل سرويس نگيرن خوب ولش کنن
ببينيد مخابرات هر چقدر هم که بد باشه از شاتل بهتره(البته براي من )
شما هم بهتره که شاتل رو رها کنيد:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ؟ دوستم زایکسل داره راضیه . از چه نظر میگید نگیرم ؟نقل قول:
این نرخی که من گفتم.نرخ شرکت ای دی اس ال عربی تو افغانستانه.یارو هم تو بامیان زندگی میکنه.لینک دادم.(کامل مطمئن نیستم ولی چیزی که من فهمیدم همینه) 80 هزار تومن زیاده واسه شاید واسه من و تو.اگه کسی لازم داشته باشه میده.سرویسهای ارزونتر هم هست.جزئیات رو نمیدونم. برو به لینکی که دادم خودت ببین.نقل قول:
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
مشهد. سرویس 128نقل قول:
آقا فکر کردی این دو مگ که بازه رو میخوام چیکار؟ روزا وبگردی میکنم و کل دانلودم واسه شبه.روزانه رو زیاد گذاشتن تا ترافیک زودتر تموم کنیم.
من قبل اينكه اين فروم رو پيدا كنم خيلي خوشحال رفتم شاتل گرفتم چون سال قبل منطقه ما رو فقط شاتل پوشش ميداد كه منم به همون حساب بازم شاتل گرفتم و حالا كه پستها رو ميخونم واقعا !! اميدوار شدم!! امروز شاتل اس داد كه خطتون رانژه شده منم بي صبرانه منتظرم سرويس راه بيفته و با سرعت ٢ تا در ساعت دانلود كنم :-)
و يك سوال زمان شروع سرويس يادم رفت از كارت طلايي كه از سال قبل داشتم استفاده كنم حالا يعني باطل شده و ديگه نميتونم ازش استفاده كنم؟
اره خوب اگه پارتی داشته باشی همین شاتل که همه ازش مینالن میشه بهشت.نقل قول:
شمام پارتی داشتی رفتی از مخابرات سرعت بالا گرفتی بایدم راضی باشی هم ارزونه هم نامحدود فقط پشتیبانیش تعطیله ولی بازم میارزه.
كارت طلايي ٦ ماه اعتبار داره :-)
بابا ایران یعنی محدودیت چه قدر خودتونو اذیت میکنید گور باباشون
تو مکه پهنای 4مگ به راحتی میدن اما ....
من تازه اکو 128 میخوام بگیرم سرعت شبانه و روزانش چنده ؟
متاسفم
سلام دوست عزيزنقل قول:
من دوباره بعد از يكسال از شاتل سرويس گرفتم نه اينكه خيلي راضي باشم فقط همينه !! در مورد ٢ مگ و تبعيضي كه گفتي خيلي حرف دارم.تو هر شهري با توجه به اينكه هر پست مخابراتي به چند نفر سرويس ميده سرعتش متغيره و... ٢.من هم مثل اكثر كاربرا روزا وبگردي و شبا دانلود كه مثل اينكه دانلودو تركوندن و اينكه من كه 2GB در ماه دارم ميشه روزي حدود ٧٠ مگ كه مسلما فقط جواب وبگردي رو ميده و اونقدام مايه ندارم كه هر گيگ ٥ تومن بدم و دانلود كنم پس ميبيني كه اينجا هم آسمون همون رنگيه و شاتل براي روز سرعتو باز گذاشته تا ترافيك تموم شه بري بخري .وگرنه كسي نميرفت سرويس بالاتر بخره همه همون ١٢٨ ميخريدن با سرعت ٢ مگ !!
با سلام
دوستان نظرشون بگن :
سرویس : 512 اکو .
مرکز مخابراتی : شهید مفتح کرمان
سرعتش که از 512 کمترهنقل قول:
ولي چرا اسمISP شمارو مخابرات زده؟؟؟
نمی دونم والا . :41::46:نقل قول:
اما سرعت دانلودم تو دانلود منیجر بین 60 تا 70 .
اينم تست همين الان من با مخابراتنقل قول:
ميبينيد که اسم ISP من رو هم مثل شما منويسه
خب به سلامتی ، اینجا شیراز است ، شاتل ... چیز پی ان رو هم بستن ، دیگه کانکت نمیشه (سرور های آلمان + سوئیس)
ای تو روحت همایون....نقل قول:
دیگه جای موندن نیست شاتل دوست عزیز بیایید بیرون
همینو کم داشتن!
حالا ما که فعلا باید 3 ماه شاتل رو تحمل کنیم
خوشحالم حداقل مودمشو نخریدم
بچه ها چه مودمی خوبه بخرم ؟
از این نظر که اگر نویز بیاد زمانی که با بالاتر سرعت اکانت هستند سرعتتون میاد پایین نمونش خودم 128 رو روی 160 بستن با 160 وصل میشه بعد از چند دقیقه میاد روی 128 افتاد با TP-LINK چنین مشکلی رو نداشتمنقل قول:
فعلانه هر کسی رو توی اهواز دیدم چه دوستام چه دوستای دوستام و فامیلمهام و باز دوستای اونها کسای که شاتل دارند از کیفیت بدش شاکی هستند شاید شما پارتی پیدا کردید که باز اومدید توی چاله :31::46::21:نقل قول:
تست سرویس Eco2048 ساعت 1:3 بامداد
کندتر از 66% ایران !!
شاید برای ایشون شده باشه . جریاندار پی ان من به سوییس که وصل میشه و مشکلی نداره.اگه نیان سراغمون بعدا. اگه این طور بشه که صحبت هامون خیلی شکل رکاکت به خودشون میگیره..." شاید طالب باشن"نقل قول:
دوستان سلام. خلاصه این مرکز مخابرات محله( شهر ساری) ما پورت هاش باز شده. فقط هم شاتل سرویس میده.
فاصله خونمون تا مخابرات هم حدود 100 متر هست.میخواستم منو راهنمایی کنید برای یه کاربر معمولی که فقط سایتها رو چک میکنم در روز هم شاید 10 مگ دانلود کنم( اکثرا pdf) چه نوع سرویسی از نظر سرعت بگیرم؟ مودم از خودشون بخرم یا بیرون بخرم؟ کلا هر چی لازمه بدونم لطفا بفرمایید .تشکر دم همتونم گرم
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
نه من پارتي ندارم و طرفداري هم نكردم.من دانشجوام و سال قبل تابستون سرويس گرفتم از شاتل و امسال هم همونطور كه تو پستهاي قبلي گفتم هنوز سرويسم راه نيفتاده و منتظرم ببينم اين ١ ماهي كه قراره شاتل داشته باشم چجورياست.اون زمان فقط شاتل منطقه ما رو پوشش ميداد و يكي ديگه كه يادم نيست منم تنبلي كردم دوباره از همين شاتل گرفتم ، همين ،نقل قول:
دوستان من از مودم
DLINK 2640T
استفاده ميكنم. اين مودم خوبه؟
سرویس Eco128 بگیر کافیه .نقل قول:
مودم Tplink-td8811 بگیر . ارزون . کار راه بنداز . 22تا25 تومن
باید جای من باشید این همه هزینه بدید برای آرت 6 بعد با سرعت 100 دانلود و باسرعت 30 آپلود کنید تا قدر 2 مگ رو بدونید.من آپلود برام خیلی مهمه ولی با مصیبت دارم کار می کنم:41:نقل قول:
کار خوبی کردی ازشون مودم نخریدی. خیلی گرون میدن.نقل قول:
من مودم وایرلس Alfex گرفتم. 45 تومن. حدود یه ساله دارمش و راضی ام. کانفیگ کردنش رو هم خودم انجام دادم و پول کانفیگ ندادم.
دوستان قمی که شاتل دارن وضعیت سرعتشون چطور هست؟
دوستان سرعت دانلود شب ها 1-8 چطور هست؟
ما که فعلا شاتل بدجوری تو این ساعات آورده پایین و از دانلود کردن بیزار شدم ام الان یه ماهه که این وضعه و درست هم نشده
می خوام ببینم اگه اینم وضع ادامه داره ، قید شاتل رو بزنم چون دگه شورشو در آوردن
من تو اصفهان ، تو منطقه ولی عصر هستم
من از این سرعت دو مگ راضیم ولی باید توجه کنی که با اینترنت پرسرعت فیلم و بازی دانلود میکنم.مسلما روزا که از ترافیک کم میکنه وقت خوبی واسه دانلود نیست.شبا اینکار رو میکردم ولی خب یک ماهی هست که سرعتم تو شب 5 شده.نقل قول:
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
من هم اگه سرعتم درست نشد از شاتل میرم.شاید برم مخابرات 512.سرعت دانلود 60 و پینگش هم خوبهنقل قول:
بچه ها تو طول روزم اگه دانلود کنی دیگه نمیشه وب گردی کرد یا فقط شب ؟
میشه چند تا دانلود گذشت اگه بزاری سرعت کم نمیشه ؟
با انلود منیجر سرعتت بیشتر نمیشه؟
سلام دوستان شاتلی بلخره من از شاتل رفتم مخابرات امروز مخابرات برام وصل کرد خداوکیلی خیلی سرتر از شاتله من شاتل ART1 داشتم بترکون سرعت دانلودم با توسان 24 بود پینگم هم که همیشه بالای 400 بود خداییش ولی الان که 256 مخابراتو گرفتم الان که دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم روی 35 هست وبا نوسان تا 45 . 50 میرسه ولی خیلی کم پیش میاد که به 27 برسه همش روی 35 تا 40 دانلود میکنه الان یه فایل 400 مکگی رو زده 2:15 دقیقه در صورتی که با شاتل همون فایل نزدیک به 4 ساعت شایدم بیشتر تول میکشید. پینگم هم که روی 374 هست هرچیه بهتر از شاتل هست من که راضیم جالب اینجاس که شباشم همینه یعنی صبح و شب سرعتم روی 35 هست در صورتیکه شاتل شبا میومد سرعت روی 10 بترکون روی 16 تازشم مثلا نامحدود بود ولی 18 گیگ دانلود میکردی سرعتو میاوردن پایین ولی مخابرات ازین داستانا نداره الان فامیله ما داره دیگه اون 1ماه پیش گرفت اون توی ماه پیش با همین 256 تا اخر ماه 53 گیگ اینتورا دانلود کرده بود. بنظر منم اگه واقعا از شاتل خسته شدین سریع برین مخابرات هرچی که باشه بازم از شاتل بهتره ادم بین بدو بدتر بدرو انتخاب کنه بهتره. حالا من 256 گرفتم اگه بشه میرم بعدا 512 میگیرم ولی بالای 256 رو خیلی سخت میدن باید خیلی پارتی داشته باشی یا مدارک پدارک انچنانی داشته باشی. موفق باشین دوستان:10: ( راستی سرعت پیج باز کردناشم عالیه خیلی سریع وعالی باز میشه )
من دانلود از تورنت خیلی برام مهم هست . با مخابرات چطور هست؟نقل قول:
من الان تنها شب ها رو قطه کردن ، بلکه روزها رو هم دیگه قطع کردن و به هیچ عنوان نمیشه از تورنت دانلود کرد
والا من زیاد تو کار تورنت نیستم یعنی تاحلا کارم بش گیر نبوده ولی باشه چشم م یه امتحانی میکنم بعدا نتیجرو به شما میگمنقل قول:
سلام.
من یه مشکل عجیب دارم با شاتل .
وقتی دارم دانلود می کنم (همیشه با IDM دان می کنم) نه می تونم وارد میلم بشم نه وارد yahoo messenger
کسی می دونه علت چیه ؟
مشکل از شاتل هست ؟ سرویسم هم art 1 هست.
سلام
دوستان upstream منو کردند 64 کسی میدونه قضیه چیه؟
اکو 128
مراحل گرفتنش چطوریه ؟نقل قول:
باید اول از شاتل خارج شیم بعد درخواست بدیم ؟
برای 256 چه مدارکی میخواد ؟
چقدر طول کشید بین خروج از شاتل و وصل شدن سرویست ؟
آره مشکل از محدودیت شاتلهنقل قول:
وقتی دانلود کنی سایتهای https رو به سختی باز میکنه
دوست عزیز ابتدا دانلود خود را استاپ و وارد یاهو شده و سپس اقدام به دانلود مجدد کنیدنقل قول:
مال منم وقتی دارم دانلود میکنم یاهو باز نمیکنه باید اونو استاپ کنی
مهدی جان شما تا دیروز داشتید باگ شاتل رو به ملت یاد میدادید و میگفتید 4 گیگ دانلود میکنم حالا چی شده میخوای بری ؟نقل قول:
فکر نکن خودمم از شاتل راضیم
روزهای اول 2 گیگ دانلود داشتم ولی الان به 900 مگ هم نمیرسه بر پدر و مادر هر چی دزده لعنت